Öljypumppu jumii

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä vetopyörä92, 28/12/07.

 1. vetopyörä92

  vetopyörä92 trailer & shit rmk

  Aloin tuossa ihmettelemään ko tuntui että kelkka alkoi syömään tavallista enempi öljyä ja savusti kovasti, nii päätin tarkistaa onko öljypumpussa ne merkit kohillaan ja näytti pikkusen heittävän. Öljypumpussa on jotain vialla mutta mitä??? Öljypumppu ei palauta kunnolla kun kaasun löysää
  Yritin säätää vaijerin kireyttä niillä muttereilla, mutta merkkejä en saanut liikkumaan, myöskään jousi ei ollut kuoleentunut. CRCtä suihkuttelin sinne että jos se vähän notkistais mutta ei näyttänyt auttavan. Olis tarkotuksena purkaa tuo öljypumppu jos ei jotain keksi sitä ennen. MISSÄ VIKA ???
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Jumii jumii mutta missä keksinnössä?
   
 3. vetopyörä92

  vetopyörä92 trailer & shit rmk

  380cc gtx
   
 4. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  oisko vaijeri säikeillä
   
 5. vetopyörä92

  vetopyörä92 trailer & shit rmk

  Ei oo
   
 6. Antsa

  Antsa 900Ace expe LE & 600 AceT Rene 154"

  asenna sinne lisäjousi joka kiskko sitä vartta auki asentoon... samaa vikaa ollu reveissä yms vehkeissä... viissiin se vakio palautin jousi ottanu itteensä...
   
 7. aku

  aku Apex xtx + Phazer

  Ihan sama vika oli myöskin 600:sessa Revissä kun korotin sarvia 19cm:ä,laitoin pienen lisäjousen niin ongelma korjautu. Se oma alkuperäinen jousi on tosi hengetön ja kun vaijeri vähän kuluu tai sarvien muutoksen takia vaijeri joutuu vähän huonoon kulmaan niin se ei jaksa palauttaa. Olen Antsan kanssa samaa mieltä, laita lisäjousi.
   
 8. PRO XR 440

  PRO XR 440 Storm 819,092

  Niin, ota se kierukkajousi irti ja lämmitä se tuli kuumaksi vaikka kosaanilla ja nakkaa se öljyyn.. Tulee jäykemmäksi jne. Eiköhän rupee palauttamaan..
   
 9. vetopyörä92

  vetopyörä92 trailer & shit rmk

  Joo, sain sen eilen kuntoon ku vähän viritteli sitä jousta..
   

Suosittele tätä sivua