1981 kelkan uudelleen rekisteröinti?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä mkmk, 13/12/09.

  1. mkmk

    mkmk Well-Known Member

    Minkälainen operaatio on tuollasen 1981 ski-doon uudelleen rekisteröinti? Paljon maksaa ja pitääkö kelkkaa käyttä jossain ja mitä kelkassa pitää olla paikoillaan/kunnossa että saa katastettua jos tarvii?
     
  2. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: 1981 kelkan uudelleen rekisteröinti?

    Jos rekisteristä poisto on tapahtunut (muistaaksen)i 10/2007 jälkeen, onnistuu kelkan rekisteröinti pekällä käyttöönotolla, jolloin haet rekisteriotteella uudet kilvet ja uuden otteen konttorilta.

    Jos poisto on tapahtunut aiemmin täytyy olla aikasemmat paperit siitä kamppeesta jokaiselta omistajalta rekisteristä poiston jälkeen, eli aukoton omistussuhde selvitys viimeisen viiden vuoden ajalta, joiden kanssa konttorille.

    Jos kelkasta ei ole papereita, on oltava luotettava todiste siitä, että laite on ollut omistuksessasi viisi vuotta. Tähän muistaakseni kävi kirjallinen lausunto esim. naapurilta, joka asian todistaa.

    Ite kelkassa täytyy olla ainakin valot, hätäkatkaisin, eteen kirkas-, taakse punainen- ja sivuille keltaiset heijastimet, äänimerkki ja seisontajarru.

    Kustannukset nyt eivät tuolloin olleet montaa kymmentä euroa. Rekisteriote, kilvet ja rekisteröintikatsastus.

    Näin oli ainakin vielä muuan vuosi sitten kun ite rekisteröin -74 mallisen Elanin. Jos jollain on tuoreempia kokemuksia, niin ei kun kehiin vaan.
     

Suosittele tätä sivua