Myydään 2008 Renegade SDI - myyty/vaihdettu

Keskustelun 'Myydään Lynx & Ski-Doo kelkkoja' on aloittanut käyttäjä tapojani, 17/4/18.

 1. tapojani

  tapojani Member

  Kausi ohi, pistetään kokeeksi rakennussarja myyntiin:

  Vm. 2008 Renegade X 600 SDI. Ajettu vajaa 13000 km.

  Korkea pleksi+sivuilmanohjaimet, matalan saa mukaan. Irrotettava matkustajan penkki, ei käsisuojia eikä lämppäreitä. Kytkinkitti, kytkee neljän tonnin tienoilla, olisko 4200 rpm. Tiheämmät välitykset, tais olla 19 piikkinen yläratas, huiput jottain 140. 51 harjalla oleva matto, joka tosin on aika loppu, vaihtaa pitäs. Liukurungon vahvikkeet. Penkin pehmustetta vähän korotettu. Takavalohässäkkä otettu pois ja ledivalo tilalla. Blade-sivakat uudehkoilla kovametalliraudoilla. Oikea alatukivarsi pikkusen taipunu, ei ole itellä häirinny ko esteettisesti. Uudet tarvikemännät, 100 km ajettu. Uudet imukaulat. Säädettävä koropala sarvissa. 500km sitte vaihettu pakolämpöanturi, mallia GM. Kaasu/öljyvaijeri kans melkeinpä uus, oli työmaa vaihtaa.

  Käyntihäröä 4000-5000 rpm. Ruiskuja on vaiheltu ja kaikenlaista koiteltu mutta ei ole parantunnu. TPS-resetointia vois koittaa vielä, mutta empä jaksa. Röpeltää tuolla kierrosalueella, tuosta ko yli mennee niin naukuu mukavasti. Alkaa vain itellä mielenkiinto loppua. Ketjukopan pultinreikien jengat paskana, ei pysy öljyt sisällä, tähän loppu ajokausi. Eihän tuo mahoton korjata ole, mutta ko tuo mielenkiinto.

  Ajattelisko tuolle pyynniksi vaikka 4000e. Vanhat sukset saapi mukkaan jos haluaa ja ylimääräsiä ruiskujaki on sarja. Tarjouksiaki luonnollisesti saapi esittää, vaihdot ei oikein nappaa. Jottain mönkijää ehkä vois ajatella, neliveto nyt kuiten vaatimuksena, ja erillisjousitettu takapää. Kampe sijaitsee Muoniossa. Ja tämä siis myydään kokonaisena, varusteineen ja vikoineen. Kärryä en omista, mutta jos niin tiukalle mennee niin eikhään tuon parin sadan kilsan sätteellä vois kuskatakki. Kuviakin saa pyynnöstä viimeistään, kattelen jos tännekki saan lisättyä jottain.

  Käyn vuorotöissä maan alla, elikkä yhteydenotot mielellään tekstarilla tai täälä foorumilla. Toki saapi koittaa soitellakki.

  nollaneljänolla 96 36 846

  edit: tarkennuksia ja lisätietoja

  edit2: No pistämä hinnaksi 3000. Vai joutuuko tämän alkaa itte projektoimaan kesälä?
   
  Viimeksi muokattu: 9/5/18

Suosittele tätä sivua