5900 -00 ja vaihelaatikko porsi?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Maca, 3/3/07.

  1. Maca

    Maca 5900 -00

    Aurinko paistoi ja oli tarkoitus lähteä kyntämään näitä yli metrin puutereita koko päiväksi. Kilsan ehdittyäni ajaa ihmettelin mistä kuuluu tuo kumma rohina. Tutkin telaston ja silmäilin moottoritilaa. Eäh siellä mitään ole, kuvittelin vain. Niin makea ilma ja mahtavat hanget, menoksi jo!!!
    Toisen kilsan jälkeen oli jo pakko tutkia tarkemmin, vaihelaatikosta tuntui tulevan. Nyt alkoi kuulumaan jo kilahduksia, aivan kuin vaihteen ois heittänyt silmään, vaikka oli jo. Ei auttanu ku mielessä hyvästellä silmiä repivän kirkkaat, koskemattomat ja syvät lumet.
    2 kilometrin matkan tukikohtaan köröttelin pintakaasulla hölkkävauhtia, kaks kertaa klonksahti laatikossa tällä matkalla.

    Heittäkääpä arvauksia mikä sieltä meni ja paljon maksaa kuntoon saanti. Kyllä siellä öljyä piti olla. Pitäis vissiin kattoa minkälaista silppua sieltä tulee öljyn matkassa.

    Edit: Mie sen boksin aukasin. Eihän siellä ollu öljyäkään, sen täytyy jonnekki vuotaa ne ku ei ole lisäyksestä älyttömän pitkää aikaa. Laatikolla on ikää noin 10 000 kilsaa. Muuten kliinin näkönen boksi, pinnat oli öljyset eikä metallisilppuakaan näkyny missään, eli ilmeisesti laakerit finaalissa? Osaako niitä laakereita normaali ihminen itte vaihtaa, oli niin monimutkasen näkönen laitos ja niin paljon niitä hammaspyöriä, että voiko niitä saaha oikeassa järjestyksessä enää sinne sisälle? =)


    Edit2: Nonniin. Kelkkalääkäri sano ettei siitä enää kampetta tule. Laakerit mäsänä ja jokunen rataski oli ottanu damagea. Öljyjä ei varmaan sen takia ollu ku oli koteloki halki!
    Uus vaihelaatikko 1700 euroa.

    Kiitoksia foorumille vinkeistä.
     

Suosittele tätä sivua