850 omistajat

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä MiKo84, 16/3/18.

?

850 Lynxin omistaja, oletko tyytyväinen?

Poll closed 25/5/18.
 1. Olen tyytyväinen!

  27 vote(s)
  39.7%
 2. Olen tyytyväinen päivitysten jälkeen.

  12 vote(s)
  17.6%
 3. Ei toimi niin kuin pitäisi, huolto ei saa korjattua.

  16 vote(s)
  23.5%
 4. Ei toimi ei, laitettu toimimaan omalla rahalla.

  12 vote(s)
  17.6%
 5. Reklamaatio tehty myyjälle, ei saatu vastausta.

  4 vote(s)
  5.9%
 6. Reklamaatio tehty myyjälle, saatu tyydyttävä vastaus/korvaus.

  3 vote(s)
  4.4%
 7. Olen valmis ryhmäkanteeseen.

  18 vote(s)
  26.5%
Multiple votes are allowed.
 1. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Tehäämpä vähän galluppia miten 850 Lynxien omistajat kokevat olevansa tyytyväisiä hankintaan.

  Kaikilla luultavasti tiedossa näitten ongelmat eli ei niistä enempää vaan lähinnä kiinnostaa tietää meinaatteko vain tyytyä tehtaan tapaan kohdella kuluttajia?

  Toki päivityksiä on tehty (osaan malleista), mutta eihän niillä ole oikeasti kuin psykologinen vaikutus ja vika tuotteessa on yhä olemassa.
  Minusta kohtuullinen ja odotettavissa oleva kilometrimäärä remmin kestävyydelle on reilusti enemmän kuin muutamia satoja kilometrejä umpisen ajopeleissä ja reittipeleissä pitäisi päästä useampiin tuhansiin, varsinkin jos näitä verrataan muihin merkkeihin joilla ajetaan samanlaisissa olosuhteissa. Toki remmejä takuuseen saa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että se on joka kerta pahasta myös moottorille ja pahimmassa tapauksessa tuossa voi käydä myös kuskille tai sivustaseuraajalle pahasti.. Ja varmasti nyt keväällä moni tulee myös huomaamaan miten vaihtotarjousta kysellessä uuteen saattaa tulla hieman vaisuja tarjouksia..

  Gallupissa voi valita useamman vastauksen ja suotavaa olisikin jos nuihin kolmeen viimeiseen saisi myös vastauksen. Tehtaalle laitoin viestiä, mutta kuten arvata saattoi, oli ohje viedä kelkka huoltoon ja muuta kantaa ei asiaan otettu.
  Eli oikea tie olisi tehdä myyjälle reklamaatio ja vaatimuksena toimiva kelkka, hinnan alennus vai peräti kaupan purku? Tämä tie ei luultavasti johda mihinkään eli seuraava porras on kuluttaja-asiamiehen kautta tehty ryhmäkanne mikäli näitä nyt useampi tapaus esimerkiksi täältä foorumilta löytyy jotka halukkaita lähtemään mukaan?
   
  MaikP, Värjäri ja FFoxi tykkäävät tästä.
 2. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Ja jos jollaki on hyvä pohja reklamaatiolle niin voisi laittaa tähän jakoon?
   
 3. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Viimeistään silloin pitää nostaa kunnon metakka virallisia teitä pitkin jos remmien takuuseen saanti loppuu eikä tehtaalta tule oikeasti korjaavaa päivitystä. Tässähän on kuiten ollu jo hyvä tovi aikaa tehtaalla korjata ongelmat.
   
 4. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Kyllä minä ainakin suosittelen kirjallisen reklamaation tekemistä myyjälle jo nyt niin ompahan sitten mustaa valkoisella. Ja laittaa siihen myös kilometreistä korvaushakemuksen jos joutuu vähänkään kauempana käyttämään huollossa.

  Jos ei kellään ole valmista pohjaa niin pitää tehä viikonloppuna ja laittaa se tähän jakoon.
   
 5. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  Ääni annettu.
   
 6. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  No tuotaaa niin ja näin. Joo onhan sitä aikaa ollu muutama kuukausi mutta ajatelkaapa asiaa siltä kantilta että näitähän vehkeitä on ihan sitten muutama mikä päivittää. Eli pitäs saaha kasaan tarvittavat osat ja sen jälkeen toimitettua osat jälleenmyyjille ja heille ohjeistus miten toimitaan sen jälkeen asiakkaitten pailakat sinne paikan päälle ja vielä tehä kalenteriin tilaa että ne osat keretään asentaa. Kaiken lisäksi päivitypaketin pitäs olla kaikille toimiva ja kaikkien pitäs olla tyytyväisiä siihen. Kovin montaa hutia ei varmaan kestä tulla tai sitten se vasta kalliiksi tulee. Ja samalla saa vielä suututettua muutaman asiakkaan siinä sivussa jos kaikki ei mene nappiin. Oikeasti tuo kolme kuukautta esim on aika lyhyt aika ja muutenki luulen että kesällä ne päivitykset ois järkevin tehä. Vai haluaako joku viiä kelkan parhailla keleillä seisomaan liikkeen pihaan oottelemaan päivityksiä? Kun kuitenkin näillä vehkeillä voi ajaa ihan täyttäpäätä. Ensvuojelle tulossa rupelia variaattoriin ja päivitetyt moottorin kumit yms...näitä osia tuskin vielä on kovin paljo Suomessa näin mututuntumalla.
   
  Latez, arzka-, vetkulilm ja 2 muut tykkäävät tästä.
 7. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  No tuskin lynxin osalta, eiköhän kaikki Suomen ihmeiset halua että ois parasta mitä maailmalle lykätään. Eri asia jos tämä ois joku pollen kysely vaikka täällä, niin tulos ois toinen..
   
 8. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Liekkö täällä niin lapsellista porukkaa olis?

  Jälleenmyyjät on vähän aseettomia tässä tapauksessa kun tehtaalta ei tule toimivia päivityksiä.. Toki reklamaatio pitää laittaa myyjän kautta ja muistakaa vaatia sitten kaikki, myös reissut huoltoon ja myös korvausta kun ajatte autolle hakemaan remmejä.
  Huollot kyllä laittaa paikalleen mitä tehtaalta tulee tietoa, mutta kun sitä ei tule.
   
 9. arzka-

  arzka- Well-Known Member

  Eli oot siis saanu rahan lapaseen ko joudut hakemaan remmiä tai käyttämään kelkkaa takuukorjauksissa vai?

  Mieki tahon semmosen kelkan joka on paketista valmis? Ei ole vielä tullu vastaan. Ja Joo, lynxillä ajan ja hymyssä suin myös.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 10. Juha88

  Juha88 8000 RR

  Jaahas tehtaanmies taas heränny. Kirjoitteleppa vastauksia tuolla muissa ketjuissa oleviin kysymyksiin remmiongelmista. Naurettavaa väittää että huvikseen sotketaan äänestystulos. Saman tuloksen näkee jo palstaa lukemalla.
   
 11. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  En oo saanu, mutta kun tekee tuon reklamaation viallisesta tuotteesta niin siinä vaiheessa laittaa siihen kaikki, myös nämä “sivukulut”. Sinulla ehkä vähän eri lähtökohdat kun olet myyjä (?) ja saat muutenki vähän helpommin kaikki omat tarpeesi hoidettua takuitten kautta toisin ku tavikset?
   
 12. arzka-

  arzka- Well-Known Member

  Satun nimenomaan näitä takuukeissejä vääntämään ja siihen ei riitä että ajat 20km päästä hakemaan hihnaa takuuseen, ei niitä kuluja vain saa kaikkea remmin piikkiin.

  Toki jos niitä menee ko leipää ja vikaa ei saada korjattua voi tilanne olla toinen.

  Omiin saan takuuseen kaiken mitä muutkin.

  Ei nämä onneksi niin paskoja ole ko täältä saa käsityksen, suurin osa pelaa. Ja osa ei pelaa huonostikkaan..
   
 13. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Niin. Pitää muistaa, että moni joka pohjoisessa asuu voi tuo remminhakureissu olla 100-300km, kaikki ei asu värivaloissa.
   
 14. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ei nyt suoranaisesti tänne kuulu, mutta koneet näissä 850 on vissiin kestäneet ilman ongelmia?

  Ei ainakaan ole huonoa kuulunut. (muutama taisi särkyä jo heti uutena öljyongelmiin).
   
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  En vaan ymmärrä miten osa voi pelata ja osa olla täys paskoja?? Eikö ne tehtaalla katso yhtään miten näitä kasaavat? Vai mistä ne isot erot voi muka tulla? Eikö osat ole kaikissa samat. Tuskin esim nuo akseleiden pituudet kovin paljoa heittää ja moottorin kumet luulis olevan kaikissa samat. Kyllä mä väitän että osa vaan ajaa ne viat ulos ja osalla ei ole ongelmaa kun körryytellään.
  Kaverilla vanhempi summitti missä kone heiluu hulluna ja remmi kuumuu vaikka osakaasulla ajelee, mutta silti tyytyväinen.
   
 16. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member  Tuossa pakasta vedetty Ds (päivitykset tehty) suoraan ajosta eli tasaisella 7000rpm muutama kilometri.
   
 17. Latez

  Latez Well-Known Member

  Eiköhän nyt kannattas ottaa vähän happea ja odottaa ensi talveen.

  Se että jos ens talvena remmit porsii samaan malliin eikä korjauksia ole tullut niin onkin vähän enemmän kun paska homma.

  Silloin on syytä mielestäni nostaa meteliä, nyt asia kuitenkin on työnalla.
   
  Nico Lindqvist tykkää tästä.
 18. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  En millään haluais uskoa, että oikeita korjauksia ei tule, mutta niin ku edelliset vuodet on näyttäneet, ei toimivia korjauksia ole ainakaan kaikille luvassa..
  Toivottavasti yllätyn positiivisesti.
   
  Latez tykkää tästä.
 19. tuurekop

  tuurekop Hanelia!

  Hyvin on pelannu tähän asti 2500km mittarissa ja ei yhtään remmiä vielä mennyt. En ole ottanut vastaan noita patentteja mitä olisi liikkeessä tarjolla, mutta 19 mallien petikumit ja varilautasen ym. Korjaukset tulen silti ensi vuodelle vaatimaan.

  Toki ostohetkellä valitut lisävarusteet vielä uupuu:
  - säädettävät jalkakoukut
  - musta pohjapanssari

  Tuulilasin sain n. Viikko sitten.

  Mutta kaikenkaikkiaan olen vielä ihan tyytyväinen ostokseen ja laite pelaa niinkuin pitää.
   
  zzracing, Nico Lindqvist ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 20. Akela

  Akela Well-Known Member

  300m kotipihasta, 100km reittireissun jälkeen järven jäällä ajaessa umpislumella tasakaasulla (n. 7000rpm) veti ensimmäisen remmin käytännössä atomeiksi. 598km mittarissa. Pohjamuovit lenteli helvettiin, varikopan kiinnikelipare sekä rungossa oleva vastakappale vääntyivät (ei ollut osunut siihen aiemmin, runkoon kylläkin jalkakotelon puolelle), sekä jalan edessä olevan reikämetallin veteli mutkalle ja sitä remmisilppua joka paikka täynnä. :D maanantaille olikin varattuna ensi/päivityshuolto, niin saavatkin vaihdella sitten takuuseen vähän enempi noita osia. Tuolla käytöllä millä kelkka on niin ei kyllä näillä metreillä pitäs noita remmejä paukkua. 3700re malli. Remmin pitäisi saada takkuuseen? Muuten kyllä tyytyväinen kelkkaan mutta jos tällätahdilla menee tavaraa niin..
   

Suosittele tätä sivua