AC 2023

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Jannne, 15/2/22.

 1. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Vieläkö näitä tehään ja tuuaanko Suomeen?

  Melko hiljaisia huhuja...
   
 2. Jarska77

  Jarska77 Active Member

  Tulispa remmiturbo...
   
 3. Hentte

  Hentte Sidewinder Mtx153" 270hv

  Toivottavasti ei, joutus velkavankeuteen :D
   
  Rautane, janzka ja Jarska77 tykkäävät tästä.
 4. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Tekee ne ainakin lastenkelkkoja vähän joka merkille.
   
  Prormkpolle, juketsu ja Fudge tykkäävät tästä.
 5. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  2023 vuojelle uutuutena koko merkin konkurssi.
   
  Busse-, Expedition ja Fudge tykkäävät tästä.
 6. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Toivottavasti eivät mene pilaamaan hyviä vehkeitä ylimääräisillä muutoksilla. Astinlaudat jos päivittyisi umpisvehkeisiin niin siinä olisi taas pariksi vuodeksi tarpeeksi muutoksia.
   
  janzka ja Hentte tykkäävät tästä.
 7. Hentte

  Hentte Sidewinder Mtx153" 270hv

  Joo vaikea keksiä mitä tuosta voisi muuttaa paremmaksi. Normialusta kaikkiin malleihin saataville ja astinlaudat toki vois olla päivityksen tarpeessa.
   
  petes88 tykkää tästä.
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Tämmöselle paatuneelle vanhalle reittikelkkailijalle 137" takarunko yksiosaiseksi ja jammun 2pyttyinen Phazerin kone 32mm matto ja sopivalla hinnalla niin heti kiitos yksi kpl.
   
  T.H tykkää tästä.
 9. juoni

  juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

  Liekkö mitään hajua millo julkkarit
   
 10. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Saaha se olla saatavilla, vaan en kyllä enää ummelle laita normaali alustaa jos on valittavana tuo monorail:rolleyes:
   
 11. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Kyllä

  Toivottavasti eivät menee pilaan vehkeitä, hyviä sellasia, tekemällä muutoksia. Sehän saattaisi tulla vaik aiempien vuosimallien ostajille ostokuumetta.
  Tosihan sen on, et noin Alphat on tosi kivoi kelkkoi. Eipä siin mitään. Olen tol kaverin ekan vuosimallin alpakalla ajellu, ja onhan se kiva vehe. Mutta onhan siinä tietenkin omat puuttensakin ja jopa vikoja, jotka tehtaan ois kyl pitänyt jo näille vuosille korjaa.

  Tässähän se homman ydin sit on. Polariksen Axyx RMK oli ja on todella hyvä kelkka. Olisko Polariksenkin sit pitänyt pysäyttää kehitystyö siihen ja toivoo vaan, että porukka ostaa jatkossakin sen tuotteita. Kun eikös nuiden valmistajien tarkoitus oo myydä nuita vehkeitä mahdollisimman paljon?

  Catin ongelma on se, ettei noita muutoksii tehdä. Nyt ei saada edes pidettyä tärkeintä osaa asiakkaista, eli merkkiuskollisia, aktiivisina. Heillä ei ole mitään syytä vaihtaa laitteitaan.

  Moottorikelkkailu on ala, joka elää kyl todella vahvasti tuosta hypestä ja uutuusarvoist. Jos ihmiset sijoittaa ison tukun rahaa tollaseen kelkkaan, niin kyl siinä haluttaa kokea jotain uutta. Valitettavasti catin kohdalla tilanne on se, että se on kuin menis baariin etsiin uutta ja jännittävää kokemust jonkin vieraan naisen kans. Lopputuloksena olis se, että tuleekin kotiin takasin oman vaimon kanssa.
   
  Foxxman, julli, M.E.A ja 5 muut tykkäävät tästä.
 12. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Eikös se ole mukava vaihtaa vaimoa samanlaiseen mutta vähemmän ajettuun. Jotain pieniä parannuksia aina samalla, mutta peruskonsepti tuttu ja turvallinen.
   
  Hentte, Jarska77, Zombie ja 2 muut tykkäävät tästä.
 13. Hentte

  Hentte Sidewinder Mtx153" 270hv

  Kyllä minusta joka vuodelle siihen pieniä parannuksia on tehty vai löytyykö kahta vuosimallia samanlaisilla ratkaisuilla? Ulkonäkö tosin pysynyt samana. Vähemmän minä catista löydän puutteita kuin pollesta. Pollellakin ajanut ja uudempaakin mietin kelkanvaihdon yhteydessä, mutta laskelmoin että omiin ajoihin ois taas parilla tonnilla saanut rakentaa että olisi valmis kampe. Vähemmällä tämän catin kanssa on päässyt, sen kun vähän hieroi voimalinjaa mieleiseksi ja ajeli auringonlaskuun :cool:
   
  janzka ja Fudge tykkäävät tästä.
 14. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Kyllähän ne vehkeet rymytessä kuluu, joten pakkoki niitä on aktiiviharrastajilla uusia vuoden parin välein. Sivusta seuranneena ainaki Poo leirissä tuntu aktiivit vaihtavan kelkkaa vuoden välein vuosikausien ajan vaikkei kelkassa itessään mun käsittääkseni ollu muuttunut mitään.

  Se että runko on ollut about sama 10 vuotta ei tarkoita etteikö kalusto ois muuttunut aika paljonki. Sama juttu oli edellisen korimallin kohdalla, ei se M7 -05 ollu enää M8 -11 verrattuna enää juuri yhtään samanlainen detaili tasolla
   
 15. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

   
 16. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Mono-mono-mono-rail ois kyllä kova! Ja kääntöpyöriä mahtus kanssa isontamaan. Toivottavasti ei tule kuitenkaan mitään ylimääräsiä telkkareita nostamaan hintoja.

  Esson baarissa puhuvat, että tuo adapt-kytkin ois tehty uutta konetta silmällä pitäen. Teamiläinen taisi tulla kanssa talven vai 2 ennen ctecciä. Eli M7:n paluu ensi talvelle?
   
  Viimeksi muokattu: 10/3/22
 17. Hentte

  Hentte Sidewinder Mtx153" 270hv

  Millonka ne julkasee uudet mallit?
   
 18. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Tuleeko ensitalvena catteja ollenkaan?
   
  Mika_R tykkää tästä.
 19. snode

  snode Well-Known Member

  Rapakon takana puhuivat että kauppias tilaisuus 11.3 ja julkistus 15.3
   
  Hentte tykkää tästä.
 20. snode

  snode Well-Known Member

  Ilmeisesti Riot 9000 tulossa mutta ei ilmeisesti mitään isompaa uutta vieläkään. No tuo Riot 9000 on semmonen mitä ite voisin harkitakkin.
   

Suosittele tätä sivua