Arctic cat 1100 turbo suora putki help

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä viller, 13/10/19.

 1. viller

  viller Member

  Eli kyseinen laite. Miten ootte saanut ääniä maltillisemmaksi? Ny tarvii olla tulpat korvissa. Vakio pönttö ei vaihtoehto koska tyhjäkäynnillä lämpee liikaa ja 280hp ohjelmoitu
   
 2. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Onhan niitä avarampia vaimentimia
  Tai sitte teet siihen itse vaikka simonsin läpivirtaus vaimentimen. Niitähän on 2.5t ja 3.0 tuuman.
   
 3. viller

  viller Member

  Ei oo itel taitoa tehdä. Muutenkin aika rajalliset tilat. Aattelin jos jollai olis ollu tehtynä sellanen ni olis voinu kopsata
   
 4. aa-hoo

  aa-hoo Well-Known Member

  Onkohan sulla mun entinen katti?

  Jos äänet häirittee niin tilaisin esim turbo dynamicsilta 3" röörin alusta loppuun vaimentimen kera. Ne on hiljasia ja virtaa silti hyvin. Ummessa se suoraputki on aivan jees, mutta se saattaa ensikertalaista hieman jopa säikäyttää kun tallissa pistää pärisemään. :D Yksi vaihtoehto on hitsauttaa joku sopivan kokoinen 3" yleisvaimennin siihen olemassa olevan suoraan putkeen kiinni. Varmasti auttaa jonkin verran ja pääsee halvimmalla.
   
 5. Janne.mikael

  Janne.mikael Well-Known Member

  Onko tämmösessä jotain tyyppivikoja mitä kannattaa tarkistaa kun menee kelkkaa katsomaan?
  Paljonko tämmösellä ajaa ennen männänvaihtoa 20-30tkm?
   
 6. aa-hoo

  aa-hoo Well-Known Member

  4 vuoden omistuksen jälkeen en oikein tyyppivikoja keksi. Toimi kuin junan vessa vakiona. Tankin ottimet on huonossa paikassa alunperin, ja kelkan kallistuessa voi bensan saanti tyssätä jos on alle puoli tankkia, helppo fiksata. Katsoisin 2013+ vuosimalleja joissa kapeampi keula vakiona.

  Jos katsomasi kelkka on viritetty, niin sitten asia on eri. On paljon mitä pitää tehdä ennenkuin kelkasta tulee toimiva, sillä pelkkä ohjelma ei riitä. Ole siis tarkka että mitä ostat. Voimansiirtoon pitää panostaa, vähintään pidemmät välit että ahdot saa nousemaan sekä säädettävää painoa. Tämä kone tykkää kun sille antaa vastusta. Pitoa tarvii myös, eli karskia mattoa alle. Ensimmäisten vuosimallien variaattoriakseli ei kestä voiman edessä vaan antaa myöten jolloin linjaus menee vituilleen = remmi poikki aina kaasu pohjassa. Uudempien vm15+ katin originaali päivitys variaattoriakseli laakereineen maksaa n.300e ja ratkaisee ongelman. Putki pitää olla virtaava, muuten lämpenee kuten tässäkin topicissa todettu. Vakio kytkin on huono antamaan tehon matolle, joten sekin olisi hyvä joskus vaihtaa, tähän vaiheeseen en itse ehtinyt kun piti kelkasta luopua.

  Hauska peli ja luotettava kun tietää mitä tekee. Halvaksi se ei tule jos meinaa vakiota alkaa rakentamaan, ja suuntaisinkin katseen sidewindereihin siinä tapauksessa.
   

Suosittele tätä sivua