ARCTIC CAT 2022

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä pezq^, 13/2/21.

 1. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Tuo 200(6)-2015 ollut kytkinmalli on muuten ok, mutta siitä särkyy ekana yleensä rulla ja sen vaihtaminen on supertyölästä kun koko kytkin pitää levitellä atomeiksi. Teamin kytkin on ilmeisesti parannus, mutta tässäkin rullanvaihto on yhtä iso työ. Nythän tuo uus Adapt on apinoitu sen verran nähdäkseni Yamahan kytkimestä, että rullat on eri kohdassa kuin liikkuvan lautasen liukumiskohdat. Tässä oletettavasti pystyy ne rullat helposti vaihtamaankin ilman kytkimen purkua.
   
 2. titanium

  titanium Well-Known Member

  Eihän tuo 800 ZR ole pahan hintainen. Tosiasiahan on että moni haluaisi catin ostaa mutta kukaan ei uskalla
   
  linxi ja M.E.A tykkäävät tästä.
 3. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Mie kyllä ostasin heti catin jos sais järkevän tarjouksen vain jostain..
   
 4. titanium

  titanium Well-Known Member

  No se tietenkin vähän vaikuttaa:)
   
  petes88 tykkää tästä.
 5. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tähän voin sanoa suoraan ettei ainakaan kannata kysyä tarjousta Kärkkäiseltä ettei vahingossa nielaise kieltänsä :D, 4000€ oli välirahan ero Kajaaniin verrattuna mitä oon pari kertaa kysynyt o_O
   
  petes88 tykkää tästä.
 6. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Kärkkäinen on kuulemma tehnyt mahtavia tarjouksia ja varmasti totta kun niin moni kaverikin heitä mainostaa, ite en oo sieltä uuteen cattiin kysyny vaihtoa mutta yhen kerran kysyin todella vähän käytettyyn ja silloin tarjous ei johtanut kauppoihin
   
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Suoralla kaupalla sama mitä muuallakin tai max 500€ ero, vaihtotarjoukset on kyllä kavereiden kanssa naurattanut vuosia. Tonnia vähemmän olisi nyt tarjonnut vanhasta kelkasta mönkijään mitä muualla :confused:.
   
 8. 1kyrp

  1kyrp Well-Known Member

  Miksei uskalla? Mulla on niitä kymmenen‍
   
  rainbow6, TeHo, AlEkS1 ja 3 muut tykkäävät tästä.
 9. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Pelkäävät että se on oikeasti älytön:p:cool:
   
  rainbow6, 1kyrp ja Seiti tykkäävät tästä.
 10. 1kyrp

  1kyrp Well-Known Member

  Tiiiättäkö miksi 850 kelkki ukot laittaa 146 telasia vekottimia? No siksi että telapyöris etes vähäsen enempi ja vois sanoa kovissa paikoissa ettei tätä ole tehty tuommosiin paikkoihin!
   
  Hentte ja AlEkS1 tykkäävät tästä.
 11. julli

  julli rmk

  juuri siksi, niistä ei tahdo päästä eroon ja vanhat romut jää käsiin
   
 12. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Maxin saa nyt halvemmalla. Mutta toki tuohon saa 300€lla hyvän varustepaketin.
   
 13. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Mistäköhän nää 2022 mallit toimitetaan suomeen? Kaveri oli kuullut huhuu, että se ois Textron ny ottanut haltuun ton maahantuonnin. Sille on tulos Riot X. Kuulemma ennakkokelat tulee, mut ei vissiin tietoa että millon ja mistä. Onko kukaan kuullut mitään tarkempaa tietoo? On tää melkoist säätöö tämä Arctic Catin puuha suomes. Se on sääli, kun tuotteet on hyvii, mut ei tuo oikeen kasvata luottamusta.
   
 14. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Onko tuosta jollain lisätietoa että ois vaihtunu Textronille. Itsellä ollu jo kelkka keväthuollossa huhtikuun puolivälistä kun oottelee takuuseen uutta ketjukotelon yläratasta. Ei oo kuulunu osasta mitään. Countrycatin sivuilla lukee, että ko. osan toimitusaika 3-7 vuorokautta vaikka ei ole varastotuote niin luulisi sen 5 kuukaudessa tulevan. No voihan se toki ollakin, että sitä osaa ei ole, mutta ei ole ensimmäinen kerta kyllä Sumekon kanssa, että osat ei kesällä liiku mihinkään.
   
 15. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  No joo,

  Jotain muutoksia on ilmeisesti tapahtumassa. Mekin olemme vielä vähän uutispimennossa, että mitä ja milloin. Tiedottelemme jahka saamme jotain lisätietoa.
   
 16. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Ja taaaaasssss.....
   
 17. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  HUIKEETA, IHQQQQ :D
   
 18. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Kaverilla ollut huhtikuusta asti jenkeistä tilattu osa jolla oli toimitusaika 7pvä ja vieläkin odottaa tilassa. Sama se on toisella joka odottaa lynxin eturunkoa ja mulla pakkiservo. Kuulin että osa osista on vedetty takaisin jenkkituotantoon mutta sielläkin on ennätysmäärä konkursseja eli ei tämä ihan selvää ole missään.
  Ei se touhu muutu yhtään paremmaksi vaikka menisi Textronille, sen syytähän se edellisvuosikin oli kun eivät osanneet päättää paljonko maksaa suomen suuntaan kelkat mutta eiköhän se Sumeko taas ota myynnin haltuun :D
   
  Fudge tykkää tästä.
 19. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Minäkai olen huomannut että kun touhuaa sellaisen kauppiaan kans jota kiinnostaa asiakas niin osat tulee ja homma tapahtuu. Vuosiin en o enää tilannu ite jenkkeistä mitään.
   
  M.E.A ja PeeKoo tykkäävät tästä.
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Se on hankala saada osia jos ei ole suomessa kenelläkään, jenkeissä eikä edes siellä tehtaalla missä niitä osia tehdään, kaverikin luotti tuohon 7-10pvä lähetysaikaan mutta kun ei missään ollut in stock.
  Mutta itsekin olen huomannut että kun ostaa oikeasta paikasta koko kelkan, vaikkei osia löydy mistään irrallaan saattaa se löytyä viereisestä kelkasta näyttelytilasta tai korjataan joku risa osa korjaamon laatikosta siten ettei kausi katkea.
   
  Driver, Fudge ja pezq^ tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua