Arctic Cat 2024 mallisto

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Deecee, 7/9/22.

 1. S4ms4

  S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11

  Nyt ku oottelee viel uuden isolohkon nii ihan varteenotettava kyl voi olla
   
  janzka tykkää tästä.
 2. Ripex

  Ripex Member

  Yks ajatus hiipii mieleen, että liityykö Yamaha millään tavalla tähän tai tuleeko Yamaha tekemään omansa tähän Catin kanssa
   
 3. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Nonnii hyvältä näyttää, yksi osainen takarunko, paljon hyviä poimintoja omista oivalluksista ja samalla kaverilta lainattua. Ihme ettei kukaan ole kommentoinut ns. kopiointia mutta eipä niitä samoja laitteita tiukasti eri muotoon laiteta :D. Minä tykkään!
   
  M.E.A ja T.F.K tykkäävät tästä.
 4. T.F.K

  T.F.K Yamaha X-TX SE

  Ekassa kuvassa kal.. ...., eikö kahvi muki tietenkin kädessä?
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Suosikkijuomaaha siinä. Ilmaista olutta. Ihan budweiseriä tais olla.
   
 6. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ku kerran tarjosivat.
   

  Lisätyt liitteet:

  T.F.K ja pezq^ tykkäävät tästä.
 7. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

 8. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  upload_2022-9-13_16-28-26.png

  Koeistumista. Saa nähä koska tämmöstä pääsee testaamaan luonnossa. Puheita oli monenlaisia, mutta katellaan. Viimeistään helmikuun lopulla West Yellowstonessa.
   
  janzka, Athene ja M.E.A tykkäävät tästä.
 9. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

 10. Athene

  Athene Rave 600 RE 2022

  Pitkästä aikaa kerrankin oikeasti hyvältä näyttävä uutuuskelkka :)! Saa nähdä koska ZRnä sais Suomeen ;):D... Mielenkiinto kyllä heräsi! Catit olleet aiemminkin hyviä, josko tämä olisi vieläkin parempi!
   
 11. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  On hieno,

  Ei pääse yli eikä ympäri. Minun silmään hienoin uutuus tällä hetkellä. Lynx on melko komee, mutta niiden punainen väritys ei iske. Kyllä nyt on Catti lähtenyt kovilla panoksilla uuteen aikaan. Kyllähän tämmöinen menee hankintalistalle. Toivottavasti vaan saavat muitakin diilereit kuin tuon Tarvikkeen. Minulla ei ole oikee hyviin kokemuksii siitä puljusta, joten mieluummin ostaisin jostain muualta. Harmi kun toi Kärkkäine ei enää ole listalla.

  Oikeestaan ainoo asia mihin kiinnitin kuvissa huomiota, siis negatiivinen asia, on toi ettei tota Alpha-alustaa päivitetty. Kun tietää että niist on noita liukui menny poikki aika paljon. Vaan jos tollaisen ostaa, niin kaipa se pitää vahvistaa sitte ennen ajoo. Mutta toisaalta kyl toi reittipelikin kiinnostaisi aika kovasti.
   
 12. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Minusta ei kannata pelätä sitä alphan liukurunkoa, kuitenki yhtä herkästi tai herkemmin katkeaa perus vuoripelien liukurungot minusta. Toki alpha puolella varaosien saatavuus ehkä ollu vaikeampaa viimeaikoina. 6kpl katkennut itellä normaalia liukurunkoa ja alpha runkoa ei vielä yhtään.
   
  janzka tykkää tästä.
 13. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Toisil noi tosiaan tuntuu kestävän, toisil ei. Oon nähny pari katkennutta alhapn liukua. Molemmat sieltä nokasta. Toisen näin ku ment poikki Ruotsissa. Ajoi tien penkasta ylös, niin siinä napsahti. Ihan normaali tilanne. Oonkin miettinyt, että voisiko nois olla laaduissa heittoja?
   
 14. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Sammaa mieltä. Harva normi alustaisella ajaa ilman vahvikkeita ja näkyyhä nuo monorailit kestävän ilmanki.
   
 15. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Siltä kannalta tota ajattelin, et kun noita on kuitenkin mennyt poikki ja on tiedos et se kaipaa vahvikkeita. Niin ajattelisin, että imagon kannalta olisi ollut hyvä tehdä toi liukurunkosysteemi uusiksi. tai ainakin tehdä tehtaalta siihen jo vahvikkeet. Kun se vaan menee niin, että oli se kovin yleistä tai ei, on jengil jääny mielikuva että noita paukkuu poikki. Pienellä muutoksella toi mielikuva ois saatu häivytettyä ja alusta olisi saanut vähä uutuusarvoo. Vaan tokihan tollaisen muutoksen tekeminen on kallista. Ei varmaan oo ollu kovin halpa homma luoda työkaluu ton alustan valamiseen.
   
 16. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Jossainhan noista videoista tms mainittiin että joka osa on tehty uusiksi. Liekkö sitte monorailiki?
   

Suosittele tätä sivua