Arctic Cat Super Jag -90 vaihelootan öljymäärä???

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Connery, 3/2/17.

 1. Connery

  Connery Active Member

  Oisko kellään tietoo paljonko menöö vaihteistoo öljyä 2+r mallin jaggiin? Netist kävin katteloo huolto manuaalej ja jotain 2,4dl lukemii siel?? Ei oll eriksee tavalliseoo ja vaihteellisoo laatiko määrii ilmootelt? Oisko nois sit saman verran nääs?? Jos jollai ois tietoo täst asiastoo??,,,,,täytin ny jotain 5-6dl, niin ainaki pitäs piisata,,,,kait ne ylimääräset tuloo jostaki huohotin kanavan kautta pois??
   
  Viimeksi muokattu: 3/2/17
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Tuota on ollut pelkästään 2+r laatikolla. En meinannut vastata ollenkaan kun toivottovasti muka huumorilla kirjoitettu kysymys oli niin witun vaikeaa luettavaa ... Liikaa sulla sitä öljyä siellä.
   
 3. 3xj

  3xj Well-Known Member

  Eiköh niitä ole 1+R laatikoitaki?
   
 4. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Toki saatto olla, www.brownsleisureworld.com sivujen perusteella oletin. Liikaa siellä silti on öljyä. Tuo 2,4 dl on aikasen oikea.
   
 5. 3xj

  3xj Well-Known Member

  Ei vissiin kovin lujan maihneessa net 2+R laatikot ollu.
  Ensimmäiset super jagit oli 1+R
   
  Viimeksi muokattu: 4/2/17
 6. Connery

  Connery Active Member

  Okei,,,kiitoksia tiedoista,,,nyt sit ilmeni ku lähin ajamaan kelkalla niin 2 vaihe ei pysy päällä,,,???olisin tiedustellut jagin vaihelaatikon toiminnasta sen verran että pakki ja 1 vaihe toimii hyvin,,,,,mut 2 vaihe ei mene päälle?koe ajolla saatto ehkä olla 2 vaihekki päällä ??vaihe vipua kun vääntää niin menee kyllä pykälään,,,,sitten kun kaasua niin ei liiku,,,,,lootasta kuuluu kyllä ääni että lähellä on 2 vaihe,,,,mut ku ei liiku,,,,,yritin kiertää vaihteiston säätö vartta ekku lyhyemmäksi ja sit pitemällekki,,ja pari väli mittaaki ihan summassa näppi tuntumalta,,,,,onko toi sit niin ranttu et pitää olla just kohillaa toi2 vaihe,,,,,1 ja pakki pelaa hyvin???
   
  Viimeksi muokattu: 5/2/17

Suosittele tätä sivua