Avattavat umpikypärät/ avokypärät visiirillä

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä vinski, 10/1/19.

 1. jermu

  jermu Well-Known Member

  Testaileppa ko kiinnostas kovasti.. Oxygeniä tuossa kattelin mutta uusimmalla visiirigeneraatiolla ei enää tälle kaudelle saa... Sitte tutkinu, jotta mites CKX Mission AMS ison meren takaa tilailis.. mutta tää Delta R4 olisi puolet tuon Missionin hinnasta ja pääsis sovittelemaan mutta R4 ei oikein löydy tosielämän käyttäjä kommentteja mistään...
   
 2. genericpower

  genericpower Member

  Eilen n100 km sekalaista ajoa -10 asteessa R4 päässä ja kyllä se ihan hyvälle edelleen tuntuu. Virrat päällä ei huurru yhtään ja virratomanakin pysyy kohtuudella huurtumattomana. Visiri tuntuu tiiviillä ja tuo avattava keula on kyllä hyvä ja helppo käyttää. Kertaakaan ei tarvinnut näkyvyyden takia pysähdellä. Keulassa oleva suljettava ilman tuloventtiili on myön hyvä jos tuntuu että vinkka käy niin ei kun kiinni kokonaan. Sekin on kolmi asentoinen. Kaula klaavu on vähän tiukan oloinen mutta auttaa kaulan alueella ihan hyvin.
   
 3. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  BRP Oxygen kypärää nyt ulkoilutettu kevät reissulla ja ajettu välillä "hiki-hatussa" ja hyvin pysyi visiiri kirkkaana, mutta tuli kysymys, miten toimii ilman tuota kypärän omaa kaulusta? Itsellä on hyvä kypärähuppu ja siinä on reilukauluri ja tässä Oxygen kypärässä on kanssa kauluri, jonka saa pois, mutta en ehtinyt vielä ilman kypärän omaa kauluria tuota kokeilemaan pysyykö silloin tuo visiiri auki ja onko sillä mukava ajella. Se mikä oli aivan helvetin positiivista on nämä korvasuojat, jonne sopii kypäräpuhelimen korvanapit hyvin ja äänen laatu on aivan toinen, kuin korvasuojattomassa kypärässä.

  upload_2021-4-13_8-59-5.jpeg
   
 4. jermu

  jermu Well-Known Member

  Mukava kuulla kokemuksia tuosta Oxygenistä. Ootko kokeillu ajaa ilman sähköjä? Pysyykö visiiri silloin auki? tälle kaudelle Oxygenistä ilmeisesti tulossa SE malli jossa ei kaiketi muuta eroa ole kuin tuo kauluri, joka on niskasta pitempi ja etureunaan on tullu vetoketjulla avattava tuuletusaukko... Ite painin aikanaa oxygenin ja CKX missionin välillä ja päädyin Missioniin... Syynä lähinnä, että epäilin poistuuko Oxygenistä hengityskosteus riittävästi kovalla pakkasella, jos ajopäivän kesto on 12h, josta 10 on visiiri kiinni. Ja vastaavasti onko riittävästi räppäniä jotta saapi raikasta ilmaa. Näistä olis mukava kuulla Oxygen käyttäjiltä kommentteja?

  Ite tilasin viime kaudella ison meren takaa tuon CKX missionin ja muutaman reissun sillä ehdin käymään ja on toimiva.. iso visiiri ja näkökenttä on laaja. Ilman ohjainta käytettäessä pysyy auki ilman sähköjä ja sähköillä pysyy auki ilman ilman ohjainta. Ja lipan saa varsinkin kevät kelillä mukavasti auringon eteen. Toki ehdin vaan muutaman päivän ajaa tämä päässä... Ilma räppänillä saapi mukavasti lisää happia kun on kevätkelit..

  Tosin kypärä saattaa tulla myyntiin, kun mulle saattas olla sopivampi pienempi koko.
   
 5. Habaa

  Habaa Active Member

  Hei. Onko kellään jäänyt mt atom kypärän johtosarjaa ylimääräiseksi, kun on uuden visiirin saanut. Jos on niin voisin ostaa.
   

Suosittele tätä sivua