BRP vikakoodit

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä kestotesti, 19/12/11.

 1. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Jos ne on ohjelmoitaessa ollu täysin puhtaat, voi olla että ohjelmoitu rajat väärin. Tarkasta nyt kaikki letkut ja liittimet siitä, toki jos kelkka toimii oikein veikkaisin noita annettuja raja arvoja
   
 2. Attehuu

  Attehuu New Member

  Minulla skidoo mxz xrs 600 etec -12 antaa check engine vikakoodia P 1621 missä vois vika olla?
   
 3. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Ylikuormitus 12v linjassa(mm. etu ja takavalot), todennäköisesti johdot jostain rungossa. Takavalon johdoissa on ainakin joitain vikoja ollut.
   
  Attehuu tykkää tästä.
 4. saatsi

  saatsi Member

  Saako pappatunturi mallisella valokatkaisijalla varustetusta -12 Freeridesta myös vikakoodit näkyviin samalla systeemillä? Näkyykö koodit vain, kun vika päällä?
   
 5. tonibooyy

  tonibooyy New Member

  Onko tietoo mikä aiheuttaa tuon vikakoodin ja mistä lähtis ehtimään vikaa? 633B22B8-F5B9-4A4A-B89B-16228CFEBA72.jpeg
   
 6. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Magneeton puolen suutin, katkos. Liitin irti, johto poikki tai suutin morjens.

  Tämä googlella haettu.
   
 7. Habaa

  Habaa Active Member

  Kyllä saa, ja ymmärtääkseni pitää vikavalo palaa.
   
 8. noniin elikkäs tuli tämmöinen vika ilmi viimeajokerran jälkeen että polttaa f7 kohdan sulakkeen ja kahvalömppärit ja takavalo pimeni kokonaan ja vieläpä nopeusmittari ei näytä enää nopeuksia. uutta sulaketta koitettu laittaa mutta aina ilmenee sama ongelma polttaa sen sulakkeen. katsottu on monia liittimiä ja putsailtu ja katottu sulakerasian pohja. vielä yrityksessä uusien releiden laitto ja kaikkien liittimien putsaus ja jännitteensäätimen etsiminen. voisiko olla vikana kun valutti tuorevoitelu letkun vaihdon yhteydessä öljyä pohjapanssarille että oisko päässyt öljy jänärin piuhoille asti/johtosarjaan ja sekottanut järjestelmän. kelkka muuten pelaa hienosti ja lähtee käymään ja jännitteet pysyy normaalina akussakin. kyseinen yksilö on manuaali käynnistyksellä! jos osaat auttaa niin se ois kovasana. ei välkytä mitään vikavaloa tai muuta ja käynnistyy nätisti ilman ongelmia muuten paitsi sitten tuo sulake palaa kun tulille asti saa! ,xz 600 ho sdi 2004
   
 9. akipalola

  akipalola Well-Known Member

  Mikä on vialla ku antaa tälläistä vikaa p1563
   
 10. teikka

  teikka Takametsissä mennään

  Hassuja on nämä nykyvehkeet,piippasi,syttyi keltanen huutomerkki,ja näytössä rullasi teksti "vika kääntyvässä istuimessa"?!
  Kelkka -22 Backcountry XRS 850.
  Mitähän tuo meinannee?
  Toki tehnyt tuon vain kerran,ja hävis ku sammutti kelekan.
   
 11. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Näitä bugeja on kuulemma ollut, tuokin taitaa olla vesijetin tms. varusteita tuo "kääntyvä istuin". Vissiin komponenttipulan lieveilmiöitä?
   
 12. skalpel

  skalpel Active Member

  Freeride 800 e-tec -11 antoi vikakoodit p0608 ja p1471. Ilmeisesti joko tps tai raven asentotunnistimen jännite liian heikko.
  Tällä hetkellä hyvin lähtee käyntiin, muttei jaksa pitkään pyöriä ja kaasua laittaessa sammuu heti.
  Staattori antaa oikeat ohmilukemat eikä vuoda maihin. Onko sitten jännitteen säädin hajalla?
   
 13. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Jännitteen säädin on ecu. Tarkista johdot ja liittimet noille antureille ja mittaa anturit, netistä pitäis löytyä arvot niille.
   
 14. skalpel

  skalpel Active Member

  Ulkomaan foorumeiden mukaan tuo p1471 koodi tulee kun ravet alkaa takertelemaan ja siihen riittää niiden putsaaminen. Eikä pitäisi aiheuttaa tätä vikaa.
  Raven asentotunnistin antaa 395 ohmia ja sille tuleva johtokin on ehjä. Mitenkäs saa mitattua tps-anturin, kun on niin hankalassa paikassa?

  Emc oli hajalla tästä kelkasta. Jos uusi emc ei ole aivan samanlaisesta kelkasta, niin se kannattaa aina ohjelmoida. Tärkein on öljypumpun säätö, näissä 800 e-tec:eissä kun on erilaisia öljypumppuja. Pienellä peilillä senkin kyllä voisi tarkistaa, mutta multa kopioidaan vanhan emc:n kaikki tiedot uudelle(käytetylle), niin tulee muidenkin antureiden tiedot samalla.
   
  Viimeksi muokattu: 26/6/22
 15. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Ecun liittimeltä varmaan helpoin?
   
 16. j.s.a

  j.s.a Well-Known Member

  Mikä mahtaa olla 0 p1326 ja 1 p1327 vikakoodit ilmenee noin 6700rpm paikeilla siten että mittariin tulee knock teksti.?
  re 800 etec -12
   
 17. Yamaha500

  Yamaha500 Member

  Pystyykös 600sdi ravesta tulkittemaan moottorinvikavaloa millään tavalla?
  Vuosimalli -06
   
 18. 600sdi_

  600sdi_ New Member

  Mulla Ski-doo Mxz x 600h.o Sdi -08 näyttää check engine vikakoodeja P0264 ja P0216. Mikähän vois olla vikana ja miten sitä vois lähtä korjaamaan?
   
 19. P0264 vikakoodia antaa skidoo, ei käynnisty. Varipuolen suuttimelta kun ottaa piuhan pois lähtee käymään toisella sylinterillä. Mistä lähtiä tutkimaan. Testattu toisella suuttimella, mutta ei apua.
   
 20. Jormaesa

  Jormaesa New Member

  Löytyikö tähän syytä? Millä korjaantui jos? Itsellä teki samat. Kierrokset tosin kävi reilusti yli 8000 jäällä ajaessa..
   

Suosittele tätä sivua