Camberin säätö

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Jimmny, 13/1/18.

 1. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Mitenkä tuosta XM summitista pystyy camperia säätämään kun vasen suksi on huomattavan paljon kallellaan sisäänpäin? Alatukivarren pää ottaa kiinni olkatappiin suksien ollessa ilmassa.
   
 2. Kojontti

  Kojontti Piiptek x-rs, CatLynDoo N-Duro 600

  Minusta tuossa ei ole säätöä, onko jokin vääntynyt jos vain toinen puoli on pielessä?
   
 3. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Joo varsinaista säätöähän tuossa ei ole mutta elättelin toiveita että olisi ollut pallonivelissä epäkesko-kiinnitys tms. Muistaakseni joihinkin vehkeisiin laitettu prikkoja pallonivelen ja tukivarren väliin jolla saatu himpunverran kulmaa säädettyä?
   
 4. Jii.Pee

  Jii.Pee Boondocker re umpis modi.

  Siinä on jokin rikki.
   
 5. torviscas

  torviscas Well-Known Member

  Veikkaisin, että alatukivarsien kiinnityspalikka on rikki tai joku humoristi on laittanut eripari tukivarret. Alatukivarsi leviämmästä keulasta, kuin ylätukivarsi:rolleyes: Laita kuva.
   
 6. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Kyllä nuo kaikki alkuperäisiä tukivarsia on :D. Ylätukivarren irroitin eikä siinä mitään erikoista näkynyt, runkokin näyttää siltä osin silmämääräisesti katsottuna olevan kunnossa. Pitää tuo alatukivarren kiinnitys vielä vilkaista. Tuo ominaisuus korostuu vielä entisestään kun nyt paikoillaan on sentin pidemmät iskarit ja uudet jämyt suksen kumit. Eipä tuolla toisellakaan puolen kyllä ole kuin millin verran rakoa.
   

Suosittele tätä sivua