Canada Goose Snow Mantra -takki

Keskustelun 'Arvostelut' on aloittanut käyttäjä Nalle, 10/12/16.

 1. Nalle

  Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

  Laitetaanpa vähän ajatuksia vaatteista:

  Ostin tuossa viime talven lumille tuollaisen Canada Goosen, hieman raikkaampaan ulkoilmaan tehdyn takin. Itseasiassa takki on rajuinta, mitä Canada Goosen mallistoista löytyy.

  Kovin paljon ei noita kelkkaporukoissa näe, mikä sinänsä on pienoinen ihme. Toki, pitkälti toistatonnin hinta varmaan sanelee aika paljon syitä sille, mutta nyt yhden kokonaisen talven ja hieman tätä alkavaakin kokemuksia keränneenä en voi muuta kuin kehua.
  Takki on oikeasti ja aidosti hintansa väärti. Istuvuus on niin hyvä, kuin tuollaisella raskaampaan käyttöön suunnitellulla retkikuntatakilla voi ikinä olla. Ihan kevyestä tuotteesta ei toki voida puhua, mutta kaikki tuo paino tulee täytteistä (Kanadan hanhen untuvaa) ja tosi vankasta pintakankaasta.

  Sanomattakin lienee selvää, ettei tuota kannata ihan pikkupakkasiin pukea. Kyllä tuo enempi -40 asteen keleissä on omimmillaan, kuin -10 asteen keleissä, mutta pärjää sillä toki paremmin lauhassa ilmassa, kuin jollain lisulla takilla tosi kylmässä kelissä.

  Takissa ei ole mitään kalvohärpäkkeitä, joten vesi menee aikanaan siitä läpi. Ongelma se ei ole, sillä silloin, kun tuon ylleen kelien puolesta kiskoo, niin tuskin vesisade ihan ensimmäisenä päivää harmaannuttaa.. Mutta sitten taas, takki hengittää erittäin hyvin, eikä siinä tule semmoista fiilistä, niinkuin joissain huonoilla kalvoilla varustetuissa hautomoissa. Mulla on tuo takki ollut päällä reilun 20 asteen pakkasissa työmatkoilla, eikä se 3 kilometrin kävely vielä ole läkähdyttänyt. Ja vaikka pikkuhiki tulisikin, niin hiki ei helmeile takin selkämyksessä, vaan kosteus pääsee poistumaan.

  Taskuja tuossa tuotoksessa on niin että riittää. Ja mikä parasta. ne ovat isoja ja siten helppokäyttöisiä hieman paksummillakin rukkasilla.

  Ja se huppu... Siinä on yksi takkimaailman suojaavimmista ja parhaista hupuista, jolla kyllä saa rumemmassakin kelissä naamarin ja pään alueen pysymään lämpöisenä. Ja kyllä sinne hupun alle saa mahdutettua pienen avokypäränkin, joten rumassakaan kelissä ei naamaria tarvi jäädyttää, vaikka ajaisi avokypärää käyttäen.

  Jos huumori kestään tuon varsin erinomaisen tuotteen hinnan, niin suosittelen ehdottomasti. Ihan oikeasti paras talvitakki, mikä minulla on koskaan ollut.. Ja on helppo uskoa takin kestävän niin monta vuotta, että hintakaan ei enää pitkässä juoksussa kirpaise.

  Takkia pääsee ihmettelemään mm. Partioaitan sivuilta.

  Ja pienenä vinkkinä. Näitä sitten EI OLE halvalla myynnissä MISSÄÄN. Eli parilla satasella ei saa, kuin surkean kopion ja pahan mielen. Mutta jos käytetyn löytää ja siitä innostu, niin tuossa takissa on aika monta turvatekijää ja esimerkiksi valmistajien sivuilta pääsee tutustumaan aiheeseen ja edellämainittuihin turva- ja aitoustekijöihin, ettei mene ostamaan piraattituotetta.
   
 2. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Näinhän se on että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa! ja vähänkö tuota sanotaa miettii niin se on totta..
   
 3. Nalle

  Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

  No tuo on juurikin noin.. Kertakirpaisuna tuo liki 1500euroa takista kuulostanee aivan naamattomalta, mutta yhdellä kaverilla on se lievempi versio, eli Expedition parka, niin sillä kai lähtee jo seitsemäs vuosi käytössä, eikä minkäänlaista käytön jälkeä näy. Samoin yhden kaverin Snow Mantra, joka oli ihan raakassa opaskäytössä.. Paskainen se takki oli, mutta ei mistään kulunut, eikä rikki.

  Eli kun suhteuttaa siihen, että tuommoinen takki ei ole yhden, eikä kahden kauden ostos, niin silloin sen hinnan alkaa pikkuhiljaa ymmärtää.

  Nyt koitin katsella Mantran hinnoittelua, niin löytyi vain naisten mitoituksella olevana 1350e.. Miesten mittoja ei löytynyt edes Partioaitan sivuilta.

  Mutta edelleen, varoitan oikeasti noista piraattituotteista.. Goosea EI SAA MISTÄÄN halvennuksella, eikä puoleenhintaan.. Edes poistomyynnissä noita ei ole. Eli jos tuommoista takkia pohtii, niin nettitilaukset ulkomaisilta sivuilta saa unohtaa ihan heti kättelyssä.
   
 4. Zombie

  Zombie Raskassointinen flyygeli

  Hyvä muistutus noista tarjouksista. Ihan niin mustavalkoinen homma ei kuitenkaan nettiostosten osalta ole, eli kyllä netistäkin voi ostaa ihan alkuperäistä tuotetta.
  Canada Goosen sivuilta löytää valtuutetut jälleenmyyjät, siis myös online- kaupat. Partioaitta ja Kekäle mukana :)
  https://www.canadagoose.com/ca/en/find-a-retailer/find-a-retailer.html
  Suomeen toimitukset on sitten oma juttunsa. Scandinavian Outdoor nyt ainakin.
   

Suosittele tätä sivua