Catin Service Bulletinit

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Eemeli, 29/12/10.

 1. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  mistä keksit tuon luotettavuuden meinaatko että tuo on virallinen , kannattaa miettiä jatkossa nuita ilmoituksia ettei käy hassusti ;)
   
 2. pezq^

  pezq^ Fox

  Miksi keksisin? Sumekon edustaja kirkkain silmin väitti että ainoa. Pitävät kuluttajia vissiin vähän idioottina.:D
   
 3. 1kyrp

  1kyrp Well-Known Member

  Näitä ketun häntiä esiteltiin sumekon inkinööreille jo 2017 joulukuussa oikein erikoistilaisudessa, saivat kuvattua filmiä amerikaan nörteille, no ratkeshan se syy ja vieläkin polttaa vakiolaitteet samallalailla
   
 4. pezq^

  pezq^ Fox

  Sitähän saa ihmetellä ku asia varmasti tiedossa maahantuojalla on, harmi vaan kun pitää kuluttajalle valehella kirkkain silmin.
   
 5. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Nyt on sen verta sekavaa settiä tää siun viesti että en kyl ihan ymmärrä. Mutta eikös toi ole melko luotettava lähde? Tuon sivuston ylläpitäjähän on entinen Catin tehtaan mies. Vai meinaatko jotta toi kaveri keksii ihan ajankulukseen tollasii juttui?
   
  PeeKoo tykkää tästä.
 6. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Oonko nyt ihan kujalla vai onko Catti lähteny Pollen viitoittamalle tielle omien koneidensa myötä... Eli että joka vuosimallissa mäntä on eri osanumerolla? Suzukin aikoihin moista osanumeroiloittelua ollut.
   
 7. PeeKoo

  PeeKoo Well-Known Member

  Eikö -20 alkaen ole sama..ainakin 800?
   
 8. Hentte

  Hentte Sidewinder Mtx153" 270hv

  Eikö niihin joka vuodelle ole tullut jotain muutosta moottorin osalta? Kannet on ainakin muuttunu joka vuodelle mutta männistä ei tietoa käykö ne ristiin.
   
 9. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  jaa no pittääpä laittaa männät tilluuseen nii vaihtelee sitte ko talavella tulevat .. joskus.. :D
   
 10. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  en nyt muista tarkkaan mutta poistuko männistä se kylki reikä jo -19 vai -20 vuojen koneeseen.. ja ei tullu enää takasin. ainaki -18 sissa on reikä männässä.
   
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  joo niin se tais olla että -20 ei enää ole männän kyljessä reikää. ja muuttihan net palotilaa ja mitähän muutosta siihen nyt tulikaan..
   

Suosittele tätä sivua