Projekti DooDoon tallissa tapahtuu niin talvella kuin kesällä

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä DooDoo, 4/5/17.

 1. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600

  No eise takuu yleensä eri sarvia anna vaikka ois 0km ajettu..
   
 2. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Mitä se mitä tuota remontoisin jos olisi lunnaiksi mennyt?

  Näimpä
   
 3. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Mistäs sen tietää, mitä toinen remontoi ja mitä ei... Onhan noita ihmisiä, jotka jopa ostaakin esim. AVK:lta lunastukseen menneitä ajoneuvoja ihan vaan kunnostettavaksi...;)
   
 4. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Eipä kyllä mutta topicia jos on seurannut niin varmasti on selvinnyt että ei ole avk laatuvaihdokki vaan ihan sama kelkka jonka pyöräytin ympäri jouluaattona.
   
 5. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Tänään oli vuorossa voimalinjan parannus ja parantui reilusti, laitoin 10-74 painot, kiitos Miukin kone nopeasta toimituksesta, ja 48-44ef er helixin, jouset vakiot ja tulipa hauskuuskerrointa ja reilusti lisää, vielä on parit painot tulossa ja 2 kytkimenjousta odottaa testiä.

  Huomenna tulee 64mm Peakki, linq teline josta kiitokset @edge 340 ja niitähän löytyy tuolta https://www.blingfactory.fi/epages/...ps/20101220-11092-13436-1/Products/MK106178-1 niin saa lapion, sahan ja narut mukaan reissuun ja läpivetävät odottaa jo tuossa valmiina, vaikuttaa että sukset toimii kuten lentokoneessa vain laskeutumista varten tällä hetkellä, huippuja kun saisi ottamaan muutaman kympin lisää niin olisi makoisa laitos mutta saapa näilläkin vauhdeilla itsensä särettyä.
   
 6. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Joo, oon mie sen verta seurannu. Lähinnä vaan sitä, että kun tuon ympäri pyöräytit, että millaiseen kuntoon se silloin meni.

  Noh siis tarkennetaas nyt vielä: Eli kun se, että esimerkiksi kelkka tai auto tms. menee kolarin, ympäriajon tms. seurauksena lunastuskuntoon ei tarkoita automaattisesti sitä, että se lunastettaisiin, vaan siitä voi myös saada myös kertakorvauksen, vaikka se kelkka tai auto tmv. jäis omistajalleen. Ymmärsitkö?
   
 7. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Minä vähän epäilen että olen aika perillä asiasta, kiitos kuiteskin avustuksesta.

  Lähinnä tuossa kommentoin tuota lunastetun laitteen takuuta ja niitten korjausta mutta lainasin sinun viestiä hieman väärin.
   
  FFoxi ja petes88 tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua