E-tec koneremontti

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä ruupanen, 25/9/12.

 1. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Noniin. Kasasin ja vetelin käymään. Olihan siinä perkele oma hommansa ja kuinka paljon pitää purkaa tavaraa pois tieltä että saa koneen nostettua kokonaisena paikalleen. Muutamien kertojen jälkeen lähti käymään. Melkein heti sain sitten jo laitettua kesämoodin päälle ja öljyä koneeseen, 2 kertaa työnsin kesämoodin päälle että letkut on ilmattu.

  Kone tuntus käyvän ihan ok. Tyhjäkäynti aika tasanen 1150-1200rpm.
  Pistin merkille että tuntus tärräävän edelleen aika voimakkaasti vaikka on cvtechin akseli paikallaan.. tulikohan kytkin nyt sitten väärään asentoon, pto mäntä yläkuolokohtaan ja kytkimen indeksi ylös. Pitäskö tuo kytkin tasapainotuttaa?

  En oikein osaa sanoa mitenkä nämä 800set ruukaa tärrätä uutenaki? Kytkimen päästä ei sinänsä huomaa tärräämistä mutta tanko ja penkin käsikahvat tärrää meleko voimakkaasti.
   
 2. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Onko petikumet missä kunnossa? Meillä on tässä 600 ja 800. Aika liki yhtä vähän tärisevät
   
 3. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  MAG puolen kumit hyvässä kunnossa. PTO puolen kumet uudet RS malliset jäykät

  Joskus oli jotain juttua että se TRA pultti voi olla kiero joka vatkaa kytkintä. Pitäsköhän se pistää uus pultti siihen. 30eur yhestä pultista, meleko suolasia hommia.
   
  Viimeksi muokattu: 10/10/20
 4. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Onko muilla ollut havaittavissa öljyn tiputtelua pakosarjan y-haaran ja putken liitoskohdasta?

  Huomasin tossa että oli öljyläikkä ilmestynyt, kesämoodi puskee kyllä extra öljyä koneeseen, tuota tuossa nyt käytellyt kyllä että onkohan se rengas mallinen pakotiiviste vielä hakenut paikkaansa.

  Ennen remonttia oli myös läikkää samassa kohtaa ja pakosarjassa vähän öljyä.
   
 5. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  kyllä se aika tivis pitäs olla. Toki jos oot mosan koonnu reippaalla öljyllä ja käytelly vaan tyhjäkäynnillä, se voi lotrata sitä öljyä liitoskohasta kartanolle. Itellä oma etekki ei kyllä valuttanu mitään edes eka startin jälkeen.

  Defaulttina se massatiiviste kyllä pistäs hakea paikkansa ja olla tiivis eikä valuta mitään kartanolle. Onhan sulla se rengas "lukittu" kohtaansa. Siinähän tais olla pienet valukuopat mihin kohtaan se rengas toppaa pakosarjan muotoja vasten.

  Ja cvtech akseli oli omassaki. Hankala sanoa tärräsikö se jotenkin, ainahan se iso kakstahti tiukoilla petikumeilla vähän stongassa tuntuu. Vaimeneeko kierroksilla? Samallai se itellä hyrskytti sen 5-6000 mitä ajelin ja kuulostipa se kylänmiehellä edelleenkin raksuttavan.
   
 6. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Täytyy tarkkailla tilannetta tuon öljytiputtelun osalta. Se voi olla että kasausöljy + 2x kesämoodi perätysten päälle aiheuttaa pientä öljyn lotraamista putken liitoksesta.
  Se tiiviste on oikein paikoillaan ja lukittunut kohtaansa. Oisko se tuon tiivisteen vaihon paikka edessä.

  Pitäs käyttää piuhassa ku kerkee, näkis samalla että onko tuo öljypumppu ruvennu lotraamaan liikaa öljyä koneeseen.

  Tuosta tärräämisestä... Vähemmän se mielestäni nyt vatkaa remontin jälkeen kun ennen remonttia. Ennen remonttia vatkas huomattavasti.. Nyt tärinä tuntuu lähinnä sarvessa joka poistuu kun kierrokset nousahtaa.. Vois olla että loppus tärrääminen jos vaihtais uuden TRA pultin.

  90e maksais kytkimen tasapainotus jyväskylässä.. mutta empä tiiä jaksaako siihen ruveta.
   
 7. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  ite en ole ikinä pultteja vaihdellu enkä myöskään niitä massatiivisteitä uusinut. Nuot putkien tiivisteet tuli revikoppasiin sillon joskus 20v sitten ja ne on ollu kyllä käytännössä aina ikuisia. Mutta kannattaahan tuota seurailla ja mistäpä sen tietää vaikka se tinatiiviste olisikin jotenkin lysmääntyny ja vuotaa. Tuskin on kallis osa vaihtaakkaan.
   
 8. JiiKoo

  JiiKoo Rex & RX1

  Tärinät ei kyllä taatusti TRA:n pultin vaihdolla kummene mutta jos pultissa jotain muuta sanomista kannattaa se uusia:rolleyes:
   
 9. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Joo, tuskimpa kummenee. Saa olla vanhalla pultilla.
   
 10. N.A.M

  N.A.M Xtrim P-Tek -09

  . Mitäs liimaa ootte lohkojen välissä käyttäny?
   
 11. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Hylomar M toimii ainakin.
   
 12. N.A.M

  N.A.M Xtrim P-Tek -09

  Jees, tattista.
   
 13. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15

  Loctite 5910stä pistin omaan
   

Suosittele tätä sivua