Ei tainnut olla tämä Skidoon vuosi!?

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Redown, 1/2/06.

 1. Redown

  Redown Ski-doo Renegade 600SDI -05

  Lueskelin tuossa taannoin Mk-lehden testiä, skidoot ei näköjään tänä vuonna oikein pärjännyt... Mistähän lie johtuu..
  No ensi vuonna sitten uusiksi..
  Mut eipä näyttänyt olevan tuo Fusioni ainakaan vakiokuntoinen tuossa testissä, laitetaampa tänne nyt vähän mietteitä tästä asiasta..!
   
 2. machz

  machz Guest

  Kehitys kehityy! Pitää muistaa, että pisteytyksessä on mukana verrokkiryhmä. Ja niinkuin testeissä yleensä todetaan, kannattaa painottaa niitä itselle tärkeitä seikkoja, ei tuijottaa sokeasti taulukkoon! Ko. lehden testien Ski-Doot saivat haukut aivan oikeutetuista seikoista. Tosin iskarit simmiin ja isommassa möhkössä vielä voimansiirron säätö ja päivitetty ohjelma, johan parani! Tosin nuokin vois tehdä kerralla kunnolla jo tehtaalla, niin ei asiakas niistä kärsisi!!! :eek:
   
 3. kangara

  kangara Ski Doo XP

  Ihmetytti vähän tuo Fusionin menestyminen tuossa kuussatasten testeissä, ainakin omat kokemukset (jotka tosin rajoittuvat Dragonilla vajaan 10 kilometrin mittaiseen kurvailuun crossiradalla ja vähän reitillä) on tuosta polariksesta vähän toisenlaiset...

  Ja näyttääpä joillakin olevan nuo fusionit vaihtuneen jo kesken kauden toisiin malleihin tänäkin vuonna.

  Mutta ei ollut ski-doon testimenestysvuosi 2006 tosiaankaan...
   
 4. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  no toisaalta paskaa, toisaalta ei. Näkyy selvästi MXZ:n suunnittelussa, että pääpointti on jenkkimarkkinat. Siis ISOT markkinat ja tällainen peräpohjola on vallan unohdettu. Itsekään en ymmärrä tuota keulan laskua, sillä korkeallakin keulalla revi on ihan vallan mukava laite viedä. Ja näkeehän sen Vainionpään sun muiden menostakin, ettei se ainakaan hidas peli ole!

  Mutta uskoisin että ensi vuodelle tajuavat parantaa tuota keula/alusta balanssia.. nyt tuntuu, että oltaisiin viety kehitystä melko paljon taaksepäin kalibroinnin suhteen? Simmittämällä saa toki lisää kantavuutta, miksihän nämä asiat ei kuulu luovutushuoltoon???
  Muutama simmikartta josta ostaja voisi valita mieleisensä ensi kilometrejä varten.<- saa kopioida, kun kuitenkin joku bombalta tämän lukee ;)
   
 5. Generation X

  Generation X Active Member

  En ole päässyt lukemaan tuoreimpia vertailutestejä, mutta näkyy toisen foorumin myyntipalstalle jo putkahtelevan myynti-ilmoituksia kuussatasista reveistä. Ja ostajia löytyy paremmille iskareille. Jengi reagoi???
  Itse olen ollut tähän asti enemmän kuin tyytyväinen kelkkaani. Ajoasento todella hyvä, itseasiassa voisi olla "radikaalimpikin". Sähköpakki, vääntö, jousitus normiajossa...kaikki on pelannut. Jopa sukset toimivat, tosin lunta ei ole ollut haitaksi asti, mutta jäiseen alustaan tuntuu purevan.
  PS. Tänään tuli kaakonkulmalle ekaa kertaa kunnolla lunta tänä talvena. Alkaa kausi näköjään helmikuulta. :)
   
 6. 600SDi

  600SDi Well-Known Member

  MUllaki o pelannu toi renegade hyvin. :)
   
 7. SvaR

  SvaR Well-Known Member

  Tuommosta oon miettiny itekkin jo monen kelkan kohdalla että jos olis vaikkakin vaan kevään ennakko tilaajan etuna että vois valita jousituksen simmitykset tietyistä eri vaihtoehdoista niin olisin ekana jonossa keväällä puntaroimassa eri vaihtoehtoja.
  Koska itsellä on nyt semmonen tilanne että aina kun vaihtaa kelkan niin alkaa myös se simmityksien kohdalleen etsiminen. Nyt jos siellä olis jo vaihtoehtona jämympi simmitys niin helpottas säätöjen hakemista kummasti ja vähemmän se kävis myös kukkaron päälle.

  Nim. Taidan simmittää jousituksen vielä uudestaan!
   
 8. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  No,jos testi tappio tulee pelkistä iskareista,remmien kireydestä ja kärpäslätkästä "tuulilasista" niin ei ole kovinkaan iso juttu!

  Mutta ei olisi tosiaankaa ISOJUTTU myös BeeÄrPee:lle laittaa vaikka edellisvuotisen kaltaiset iskarit eteen ja remmi oikeaan reikään!!??
  Totta on sekin että SE joka Canadassa käy testejä tekemässä saattaa olla käsiraudat kädessä ,puun ja kuoren välissä meikäläisten marginaali ostajien puolesta puhujana.

  Eikö sieltä Rollon verstaalta voi joku valaista tätä touhua , olen jutellut "sen" tehtaan henkilön kanssa jolla luullakseni voisi olla mielipiden tähänkin asiaan,mutta sieltä se vastaus pitäisi tänne saada.

  Jonkinlainen "corporate corner" olisi asiaa jossain muodossa , kuten isonveden takana on.
   
 9. Vesku

  Vesku Renegade

  Eikös nuo alustan remmitkin kiinnitetä vasta jälleenmyyjällä kun ottavat paketista?
   
 10. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Kyllä kyllä, niin ne kiinnittävät ne stumppi hoopeekeetkin isäntä BRP:n käskystä!
   
 11. Pekka

  Pekka Noviisi

  Itseasiassa rajoitinremmit on valmiiksi kiinni, eikä niitä tarvi erikseen asentaa. Tosin alusta "väkisin" madallettu rautakoukuilla lähes pohjaan siinä kuljetuslaatikossa. Sukset, etuiskarit, takapuskuri, tuulilasi ja kääntöpyörien "pölärit" on kasaajan heiniä, samoin kuin stongan vääntely ja  käsisuojien kääntely  ;) + muut luovutushuolto rutiinit (tarkastus/säätö).
   
 12. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Toisilla brään nyyt pling pling weepeet , toisilla ei. Nyyh.. nyyh .Pitää ruveta iskee jopia ett saa tommosset. ;D ;D
   
 13. Revpower

  Revpower Guest

  Tuskin seuraavatkaan. On nimittäin kuulunut et jos ja kun alustasta jotakin hajoaa, esim etupukki, niin takuu ei korvaa jos on iskarit simmattu muuten kuin tehtaan ohjeilla....
  Aika hurja on juttu ja jos tämä on käytäntökin ......
  Toki aina voi ostaa ne wp :t tai öhlinssit......tai Lynxin jossa on iskarit vakiona.....
   
 14. gattuso

  gattuso Member

  lievää offtopikkia, mutta nuista remmeistä sen verran että haittaako kuinka löysälle ne laittaa kuhan telaston roikkuessa vapaana se roikkuu eessä niitten 'varassa'?.. ja toisekseen jos alkaa nuita iskareita (eteen) vaihtaan niin käykö sinne 05 mallin suoraan nakkaamalla ku siihen se madallus keksittiin tehdä ja nouseeko eli parantuuko se sillä.. kokemuksia ???
   
 15. MXZx 440

  MXZx 440 Ski-Doo Iron Dog -19

  On nimittäin kuulunut et jos ja kun alustasta jotakin hajoaa, esim etupukki, niin takuu ei korvaa jos on iskarit simmattu muuten kuin tehtaan ohjeilla....

  offtopic:
  Jos iskarit on oikein simmattu, niin alusta ei hajoa iskareiden takia! Jos näin käy niin joku paikka on unohtunut kiristää. Pultit kannattaa vaihtaa 12.9. Kannattaa myös laittaa SC-4 alustas etupukin poikittaisen putken sisään vahvikeputki...sillon ei ainakaan se hajoa    ::)
   
 16. R.E.Vittäjä

  R.E.Vittäjä New Member

  hyvinhän skiidoo kulki testissä ja siitähän kaikki kuitenkin esson baarissa puhavat kaffetellessa oma mielipiteeni kelkasta on ainoastaan positiivinen jos pohjaa niin pitää muuttaa ajotapaa
  testissä sanoivat että perä heitteleen mutta niinhän sen takavetoisessa pitääkin ; ;D jos kelkka menee parikossa kuin juna niin mitä iloa siitä nenään on itse ainakin kyllästyin viime su jo 70km jälkeen jäällä ajoon
   
 17. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Oletko huomannut se näppäimen lähellä näppiksen alareunaa? Se, jolla saa pilkun ( , ) aikaiseksi tekstiin. On aika sitkeää lukea tuollaista tekstiä, jossa ei ole pilkkuja eikä pisteitä.

  Ei mielestäni ole ajettavuudelle mikään puolustus se, että on vähemmän tylsää ajaa kelkalla joka jakelee. Miksi edes ostaa uutta kelkkaa, alle vain vanha Ski-Doo tms. viidentoista vuoden takaa... Onneksi -06 Revissä ei ole mitään peruuttamattomasti pielessä, tosin rahaa vaatii saada ajettavuus kuntoon.
   
 18. challenger

  challenger challenger

  Mulla on viimevuotinen Renegade, vaimolla tämänvuotinen. Salaa kun pääsin lainaamaan, en lainaa enää, on se viime vuotinen sen
  verran parempi. Kummallekaan ei ole tehty mitään ylimääräistä huoltojen lisäksi. Paitsi 23 cm muovit.
   
 19. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Äläs ny,

  S-D parantaa sijoitustaan lehti lehdeltä, kun olis viä pari kotimaista kelkkalehtee lisää,
  niin viimeisen testissä S-D olis jo ylivoimainen voittaja! ;D
   
 20. Generation X

  Generation X Active Member

  Kolmas kerta toden sanoo! Ruotsalainen kelkkalehti, 600:set testissä. Ja voittaja on: -Ski-Doo ;D
   

Suosittele tätä sivua