Frostland Alliance

Keskustelun 'Linkit' on aloittanut käyttäjä Leboef, 1/11/15.

 1. Leboef

  Leboef Polaris RMK Khaos 3"

  Jaa tehhäämpä tämmönen oma threadi vaikka näille meijän seikkailuille. Ajjaa koitetaan sen minkä keritään ja kuvataan aina ku jaksetaan. :) Tänne saatamma sitte tyrkkäillä kuulumisia/kuvia/videoita tuolta reissun päältä. Kova poltehan se ois taas päässä lumille bensaa polttamaan ja telaa sutittamaan. Siitä poltteesta innostuneena jakso ittestänsä kaivaa sen verran energiaa, että tuli laavattua viime vuojen pätkät läpi ja laitettua niitä jonkinäköseen järkevähköön jonomuodostelmaan, varsågod:

   
  Viimeksi muokattu: 14/11/16
 2. ärär

  ärär Ärär

  Vs: Frostland Alliance

  Kaikinpuolin hieno pätkä. Näitä saa olla lisää :)
   
 3. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Vs: Frostland Alliance

  Mukavahan tuo oli kattella. Lisää vaan samaa rataa.
   
 4. Jauho

  Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

  Vs: Frostland Alliance

  Olipa makija pätkä! 8) Ois kelevannu kattoa pidemmästikkin ;)
   
 5. Leboef

  Leboef Polaris RMK Khaos 3"

  Vs: Frostland Alliance

  Kiitos kiitos. Parempi ku piettää nuo vilimit lyhyenä niin ei ihan mitä tahansa skeidaa tule niihin laitettua. ;D Pitemmät pätkät vaatis jo sitte tolokun määrän materiaalia mistä lähtiä työstään. Toki ei se määrä takaa vielä laatua.;) Koitetaan tulevana talvena tehä kaikki taas pikkusen paremmin. Mukava ku sitä joka talvi vähä oppii jotaki uutta ja pääki kestää aina pikkasen enempi. Ajokavereille sanonuki, että ei sitä kukkaan ensimmäisellä kerralla kolmeakymmentä metriä hyppää vaa kyllä se siitä uskallus ja taitotaso pikku hiljaa kasvaa joka hommassa.

  Tuli itelläki tuo Freeride vaihettua nyt nordikki RMK:hon niin aika tasasesti löytyy porukalta kampetta ku on pari kattia, pari pollea ja pari BRP:n kampetta, eli valtamerkit edustettuna. Yamahaa ei ole vielä kukkaa huolinu.;D Jännä nähä miltä se RMK nyt parin Ski-Doon jälkeen tuntuu. Sen mitä niitä olen päässy kokkeilemaan niin oikein mukava pyöriä tuolla kuusikoissa semmosella.
   
 6. JiiL

  JiiL Polaris Axys Pro RMK H.O. 163"

  [​IMG]

  Porukan kausi avattu virallisesti viikonlopun kelkkailuilla Sodankylässä. Lunta sais olla enempi, mutta pääsihän tuossa pahimpia ajohaluja tyydyttämään. Ja kyllä tuolla suunnalla kuitenki paikoin oli lunta jo ihan kohtuuella.

  Näppäsin tuossa kotimatkalla jonku nopian kännykkä-editin ajoista. Laitetaan seki kohta tyrkylle kuhan latautuu tuonne tuubiin.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 7. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2020 Stage 4 270hp

  Vs: Frostland Alliance

  Ei vissii latautunu?
   
 8. JiiL

  JiiL Polaris Axys Pro RMK H.O. 163"

  Vs: Frostland Alliance

  Oli niin iso video, että otti aikaa. :D No ei vaan, en saanu sitä tuolta tien päältä ladattua. Tässäpä tuo nyt olis. Musat otettu huikeasta iMovien musapankista! :)

  [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QIusmH47w8Y[/youtube]
   
 9. a1ko

  a1ko Active Member

  Niin sitä tuli taas viikko ruottin kuusikoissa tuuskattua, on se makiaa... Yhen gopron klipit laitettiin jonoon ja tämmöstä oli sattunun nauhottamaan!

   
  Last edited by a moderator: 13/11/16
 10. JiiL

  JiiL Polaris Axys Pro RMK H.O. 163"

  Vs: Frostland Alliance

  Kävimmä pikku porukalla taas pääsiäisenä vähän pyörimässä ja tarttuhan siitäki jotaki narulle.

  [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Qnce_W2ymI8[/youtube]
   
 11. JiiL

  JiiL Polaris Axys Pro RMK H.O. 163"

  No niin. Viimein sai nuo männä talven pätkät laavattua ja nivottua jonkulaiseen jonoon. Viime talvena ajohaluja oli enempi ku kuvaushaluja, mutta sai sitä jotaki silti vilimillekin tarttumaan.

  Tässäpä siis viime talven tolskailut:

   
  Patte, JLo, Tjp- ja 2 muut tykkäävät tästä.
 12. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Mukavaaa ajoa minusta. Hyvä fiilis tuo paljon viihdearvoa. Pikkusen sketsin näkösiä hyppyjä oli pari :D Tehkää ens kerralla vähä nemmän poppia siihe linkkaan ja ruuvakkaa jouset jäykemmälle :D
   
 13. JiiL

  JiiL Polaris Axys Pro RMK H.O. 163"

  Juu, ei tässä mitään hyppymaestroja vielä olla, että varmasti joku hyppy saattaaki näyttää vähän sketsiltä. :D
   
  Jani Sipola tykkää tästä.
 14. Leboef

  Leboef Polaris RMK Khaos 3"

  Joo ja eihä sitä uskallakaan kovin mahottomia. :) Riskit kasvaa aika eksponentiaalisesti mitä isompaa linkkaa alakaa väsäämään. Kai sitä on vanhaksi tullu ku tuommosia miettii, mikä varmaan on kyllä oman terveyden kannalta ehkä jopa positiivista. :D Jätetään isommat hyppyhommat osaavammille. Enempi ois mukava kuvata jotain kuusikkopyörittelyjä, mutta jotenki se on vissiin niin mukava siellä pyöriä ja hankala kuvata, että aina materiaali niistä hommista on melko minimissä kevvään lopuksi. Vaa ompa jotaki tallessa ainaki tuolla päänupin kovalevyllä. Ja sehän se pääasia näissä hommissa on, että on kivvaa.
   
  Tjp- tykkää tästä.
 15. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  No ei se isompi tai heittävämpi linkka tarkota automaattisesti isompaa riskiä. Lähinnä mie kattelin että tuo teidän linkka oli ehkä makkeimmilleen vaarallisen kokone. Ihan kunnon roikasuja siitä kuitenki veditte. Mutta sen linkan malli oli sellanen, että kelkka lähti vaan liitoon. Hyppy ei ollu luontaisen mallinen. Jos hyppää pienestäki linkasta, on alusta mukaan saaminen sellenen turvallisuutta tuova tekijä. Jos perä jää laahaan, ei kelkkaa pysty hallitteen ilmassa.
  Mie en kannusta ketään hyppiin vaarallisen isoja hyppyjä. Mutta jos linkan lapioi, niin suosittelen tekeen siitä sen mallisen että se heittää vähä korkiammalle ja napauttaa alustan mukaan hyppyyn. Kun kerran hyppää
  tuollasesta oikian mallisesta kikkeristä niin hoksaa mitä tarkoitan. Hypyssä ei tarvi jännittää sen ihmeemmin eikä panostaa jarruun tms, kun kelkka tekee luonnolisen kaaren.

  Mutta joo. Kuusikoissa kuvaaminen on kyllä aina vähä haastavaa. Goprolla hommasta ei saa irti mitään, joten kuvaa pitäis ottaa ulkopuolelta. Jos haluaa helpon ja hyvän kameran niin suosittelen DJI Osmoa... Jos oletta
  kattonu tuota meidän kausivideota, niin siinä on aika paljon sillä kuvattuja pätkiä.
   
  JiiL tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua