Fusionin alusta MK lehdessä...

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jooman, 31/1/06.

 1. Jooman

  Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

  Joopasejoo.
  Mk-lehden sivulla 15 olevassa alustojen kuvassa pollen alustaa muutettu siirtämällä/tekemällä uusi kiinnitys kohta takalinkulle. Olen parissa topikissa kertoillut takalinkun siirtämisellä taemmaksi. Ko siirrolla saadaan alustaa jäykemmäksi. Fusionissa ei ole takalinkun kiinnitykselle kuin peruspaikka. Näköjään on kuitenkin tehty lisäreikä ja menestytty testissä yllättävän hyvin. Tokkopa ko kelkaan on tehty niitä muutoksia mistä täälläkin on paljon keskusteltu. Perusalustalla ei kyllä näissä testilöissä kunnian kukko olisi laulanut. ;D
   
 2. dragman1

  dragman1 Member

  Luuletko että tuo lynx on ihan vakio peli epäilen suuresti täyden kympin alustaa nopeassa ajossa,koska olen lukenu nuita lynx miesten juttuja tuolta kilpailevan lehden foorumista.
   
 3. Jooman

  Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

  Eipä tuo ennenkuulumatonta olisi. Yllätys oli sensijaan ski-doo, mitenköhän se nyt näin. ??? Ottakaapa em. merkin edustajat kantaa tai ne jotka näitä foorumeita enenpi lukevat.
  Totuus taitaa kylläpi olla niin että kunnon kampetta ei ole (vakiona) olemassakaan vaan kukin tehköön siitä näköisensä. Toisaalta kun ajatellaan niin kyllähän urheilukelkkojen pitäisi olla jo pakasta repäistynä hieman erikastissa kun nyt ollaan. :mad:
   
 4. jarvis

  jarvis Member

  Eipä mk-lehden testin pollessa näkyny olevan vakiot jousetkaan suksissa ja etu-pukin vieterikin taisi olla vaihdettu sikälimikäli alustan kuvasta selvän sai. Meinaako joomani et takapukki jäykkenee akselin siirrolla, törmääkö se aikaisemmin takarajoitin palikkaan ja ottaa etupukin matkaan? vai kuinka, kun ei omalla ole kerennyt kokeilemaan...

  Ihmeellistä touhua polariksella kun joka vuosi täytyy vietereillä kikkailla ja maahantuojan mielestä ei kelkassa ole mitään vikaa, eipä niin ...KELE!
   
 5. Jooman

  Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

  Kyllä se niin on paitsi että koko alusta jäykkenee ;) (ottaa palikkaan kiinni ja etupukki on siten jo matkassa.)
   
 6. äxsä

  äxsä Ei enää kelekaton

  Jep.
  Taitaa tuo testi olla ihan peestä, ei ainakaan anna todellista kuvaa kelkkaa ostavalle tavalliselle matti meikäläiselle vai mitä. Voi odottaa melekonen yllätys kun patikkoon pamauttaa. Mutta liekö muutkaan olleet pakasta vedettyjä. Joko jooman on hossan reitit kaikki lanattu.
   
 7. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Voipi hyvinkin olla, että vakiokelkkoja ei niistä yksikään ole, tiedä häntä. Tilanne on sikäli surkea, että ilmeisesti kelkat tulee testattaviksi suoraan maahantuojalta, niin on vain kyse maahantuoja rehellisyydestä... No, on tässä valoisakin puoli, nyt voitte perustellusti vaatia ilmaiseksi kyseiset muutokset omiin kelkkoihinne, kun maahantuoja osoittaa ko. kelkalla niiden kuuluvan vakiovarustukseen. Muuten voidaan nostaa meteli vertailussa huijaamisesta.
   
 8. Jooman

  Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

  Kyllä kaikki on kertaalleen lanattu ja männeellä viikolla annoin luvan vetää kaikki uudelleen kunhan kerkijää. Tämän viikon alussa (eilen) vedetty hyrylle päin tasasempaa paanaa. Tänä talvena lanataan länsipuolikin kolmeen kertaan :D :D
   
 9. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks


  Samaa pohdin, oiskohan nää nyt niitä surullisen kuuluisia takuu päivityksiä ;D ;D
   
 10. tommi

  tommi Lynx x-trim re 800 -17

  Ne pitäs nuo testi kelkat saaha valittua jotenki satunnaisesti...kävellä maahantuojan varastoon ja sanoa:me otetaan tää ;D
   

Suosittele tätä sivua