Huoltotaso kelkan remontointiin

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Pasi, 13/4/16.

 1. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  mistä löytys tihiämpi nousuinen kierretanko tuommoseen nostimeen?
   
 2. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Tuommonen tuli hankittua taannoin. Vasta kasasin. Jotenkin tuossa vissiin oli vähän "vänkkyrässä" nuo osaset kun ei kokoonpano mennyt ilman vääntöä&voimaa. Kasausohje A4 josta ei oikein saanut mitään selvää jos halusi tietää minkä pituiset pultit ja minne aluslevyjä laittaa ja minne ne muoviset aluslevyt. No laittelin enemmän niitä aluslevyja mitä erinäisistä kuvista näkyi ja korvasin niitä täyskierrepultteja osakierrepulteilla. Sledstorelta kysyin vähän neuvoja mutta ne ei tiennyt tuotteesta yhtään mitään. Surkea kauppa oman kokemuksen mukaan...no kunhan saa halvalla tavaraa.
   
  Fudge tykkää tästä.
 3. Paabo

  Paabo Well-Known Member

  Hyvä, että muillakin samankaltaisia kokemuksia. Kelkkanostimen kasausohjeet oli aivan luokattomat ja kyseiseltä firmalta ei kannata juuri t-paitoja kummempaa ostella.
   
 4. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Nousihan tuo Nytro ihan nätisti. Laitoin laudat varmuuden vuoksi tuonne astinlautojen alle. Pikkasen on notkean tuntuinen kun heiluttaa eli ehkä voisi vaikka nyrjähtää...en tiedä uskaltaisiko liikutella tuommosella alustalla jos tuon saisi renkailla sellaiseksi että liikkuisi hiekkapihallakin.

  Tulipahan sattumalta vastaan tämmönen https://www.nettivaraosa.com/moottorikelkan-varaosat-ja-tarvikkeet/2809328
   

  Lisätyt liitteet:

 5. Aksu92

  Aksu92 Boondocker 4100 -20

  Tuohon proworksin nosturiin on muuten kasausohje youtubessa nykyään.
   

Suosittele tätä sivua