IDD mittariston kartat

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä julli, 10/5/15.

 1. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Ite vaihtelin aikoinaan toisin päin ja juurikin kilometrit siirtyi kelkasta toiseen.. ei silloin haitannut kun oli alle 200 km eroa:)

  Muista että tarvit myös sen gps tms. mokkulan sen idd mittarin mukana
   
 2. andyman

  andyman Well-Known Member

  Jaahas, kiitos tiedosta! Omassa vasta muutama sata kilometriä. Menee ehkä vähän turhan arvokkaaksi ja hankalaksi sitten tuo kun ei varsinkaan ihan täysin toimiva huipputuote ole.
   
 3. jumo

  jumo Well-Known Member

  Säästä rahasi, aika kelvoton laite ilman karttoja ja reittejä... Jos haluat tiedot puheluista niin syke/älykello gepsillä ranteeseen, samalla saat ajetut reitit ja sykkeet talteen. B-Bark kännykkään niin on hyvät maastokartat ilmaiseksi mukana, latausjohto kännylle mittariston takaa sopivalla liittimellä...
   
  Kommein tykkää tästä.
 4. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Jo hyvän aikaa sitten lupailin jakaa nuo IDD karsitut gpx tiedostot.
  Tässä ne nyt olisi https://www.dropbox.com/s/wzt19ydt5v8llhv/IDD.zip?dl=0

  Kiitokset materiaalista Kelkkareitit.fi:lle ja kaikki kunnia heille jotka jälkiä ovat keränneet.

  Tuossa paketissa Suomi on jaettu seitsemään osaan pohjoisesta etelään.
  Kaikki seitsemän tiedostoa voidaan ladata mittariin yhtäaikaa, mutta vain kolmea voidaan näyttää samaan aikaan.

  Tiedostojen lataus onnistuu usb tikulla. Tikku formatoitava fat32 muotoon ja oma tikku oli 4 gigatavuinen. Jostain syystä toinen gigan tikku ei toiminut. Veikkaan vikaa tikussa, mutta ei kannata heti luovuttaa jos ei onnaa.

  Mittarin järjestelmä ei tunne kansioita joten tuo paketti pitää purkaa tikun juureen. Tiedostot ladataan mittariin yksitellen Track managerin import toiminnolla. Jäljen saa näkyviin valitsemalla mittarissa halutun tiedoston ja laittamalla asetukseksi show tjsp.

  Varoitan heti että nuo reitit ovat todella karkeita ja vanhoja joten jätän kaiken tähän liittyvän käyttäjän vastuulle.

  Tarkoitus on tehdä uudemmat tiedostot kunhan taas muistan kuinka se onnistui. Jos nämä koetaan käyttökelpoisiksi niin laittelen uudet jakoon jos/kun viitsin vaan tehdä.

  Tästä saattaa olla apua IDD:n kanssa operoidessa: https://www.polaris.fi/content/download/178769/2500928/file/IDD mittari.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 28/1/19
  Kommein ja harossi tykkäävät tästä.
 5. jumo

  jumo Well-Known Member

  Suomen ja Ruotsin maastokartta-aineisto on vapaasti käytettävissä. Ei varmaan ihan kauheita ponnisteluja vaatisi Polarikselta muuntaa ne muotoon jonka saisi tuupattua noihin mittaristoihin, mutta tahto taitaa puuttua ?
   
 6. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Oon tässä elätelly toiveita josko maahantuonnin siirryttyä Polarikselle jotain saisivat aikaan. Varaosien hintoja ainakin olivat korotelleet joten jotain aktiivisuutta on havaittavissa.

  Tosin eipä niitä taida olla maastokarttoja edes pollen kotikulmilta. Veikkaan että ei toi laite edes jaksais niitä pyöritellä.
   
 7. harossi

  harossi Well-Known Member

  Kiitos paljon! Kauanko tuossa karttojen siirrossa mittaristoon menee? Ei ole akkua kelkassa joten kelkkaa on pidettävä käynnissä ja sehän sammuu itsekseen kun on ollut jonkun minuutin käynnissä.
   
 8. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  GPX jäljet ei järin suuria tiedostoja ole. Olisikohan noista suurin luokka megatavu. Tosiaan kartaan nuo eivät vaikuta mitenkään, mutta piirtää kyllä jonkinlaisen jäljen.
   
 9. jiilpee

  jiilpee Member

  Ei vain ollut minun pollessa kyseistä piuhaa. Mittarin takaa pitäisi ao.johto lähteä ,vaan on tyhjä paikka siinä. Ei oikein ymmärrä mihin voi usb piuha kadota, liekkö tehtaalla asentaja unohtanut. Mistähän noita voisi edes kuvitella saavan? Toisaalta jos ne uudetkaan kartat eivät ole vaivan väärtit niin olkoon vanhat.
   
 10. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Jos johtoa ei oikeasti ole niin eiköhän jopa Polariksella ymmärretä mitä tehdä vaikka takuukin olisi päättynyt. Sikäli mikäli oot varma ettei kukaan oo sitä johtoa sieltä pois nyppinyt. Toki se jollain pitää näyttää, ettei sitä ole ominpäin poistettu, mutta eiköhän se selviä.
   
 11. harossi

  harossi Well-Known Member

  onko kukaan vielä testattut mitä uutta on tullut tuossa tammikuun päivityksessä? Ainakin iso paketti 3,46GB. Ensi viikonloppuna pääsen itse kokeilemaan.

  Software: January 25, 2019.
  Trails: ‎February‎ ‎18‎, ‎2019
  https://ridecommand.polaris.com/en-us/home
   
 12. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

 13. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Näkyykö tuossa peräti suomen reititkin?
   
 14. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Niihän nuo näyttää näkyvän, mutta latasin tuonne nuo Veskun .gpx tiedostot, jossa kelkkareitit.fi aineisto
   
 15. harossi

  harossi Well-Known Member

  Meneeköhän tuossa 3.66gb paketin asennuksessa kuinka kauan, ei ole akkua niin joutuu vieressä päivystämään että ei kelkka sammu. Tänään pääsee testaamaan.
   
 16. harossi

  harossi Well-Known Member

  Siinähän meni varmaan 30-40min.. eka 5min palkki liikkuu vauhdilla ja sitten ei tapahdu mitään mutta pitää vaan odotella. Piti samalla ajella että sai jäähdytystä kun lämpöjä ei näy asennuksen aikana.
   
 17. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  No tuliko sinne karttoihin ne pikkutiet näkyviin tai muuta oleellista?
   
 18. harossi

  harossi Well-Known Member

  Ainakin vesistöt ja tiet löytyy. Eli jonkinlainen karttapohja. En kerennyt vielä sen tarkemmin tutkia näyttääkö mitään maastonmuotoja. Samalla se päivitti siis koko mittariston ja vanhan asetukset nollaantuivat.
   
 19. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  No nyt sain itekki päivitettyä tuon ison paketin ja edelliseen verrattuna, kartat oli v. 2014 ja nyt siis v.2018, niin tuli nuo pienemmät tiet näkyviin ja vesistöt. Ja lisänä vielä asentelin nuo kelkkareitit.fi jäljet tuonne niin pääsee huomenna testaan, mutta hyvältä näytti jo autotallissakin:D. Jos tuo paketti vaan nyt toimii ja pysyy tuolla jäljellä niin vaikuttas ihan lupaavalta. Vesalle kiitos noista jäljistä;)

  En tiedä mikä paketti se tuo alle 100Mt paketti oli minkä laitoin aikasemmin, mutta ei ainakaan tämän alueen karttoihin näkyvää tehnyt. Eli kannattaa asentaa tuo isompi paketti niin paranee tuo karttapohjakin.
   
 20. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Noissa jäljissä on paikoin se ongelma, että ne on todella mutkat suoriksi periaatteella. Ongelma on, että jäljissä on alkujaan erilaisia määriä pisteitä ja ohjelma jolla niitä yksinkertaistin puolitti aina pisteiden määrän. Jos niitä oli alkujaankin vähän niin lopputuloksessa niitä ei olut huonoimillaan kuin kaksi eli jäljen päätepisteet. Toki ne saisi viitseliäisyydellä käytyä kaikki läpi niin että tarkkuus ei romahtaisi. Homma on vaan ihan älytön kun tota jälkeä taitaa olla 25 tkm.
   

Suosittele tätä sivua