IDD mittariston kartat

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä julli, 10/5/15.

 1. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Onko tästä IDD mittaristosta nyt loppupeleissä hyötyä lähinnä navigoinnin osalta? Puntaroin ennakoista polle ja tätä suositeltiin myyjän toimesta..
   
 2. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Riippuu pitkälti mitä siitä joutuu lisähintaa laittamaan. Muutama satanen ehkä ihan ok. Kyllä sillä ajetut jäljet piirtelee ja löytää jäillä mukavasti takaisin sinne mistä on lähtenyt. Karttapohja on onneton. Parissa kelkassa toi on itellä ollut ja en siitä kyllä tonnia maksais mikä taisi hinta aikoinaan olla. Omiin se on tullut "vakiona".
   
 3. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Joo lähinnä kun nyt mahdollisuus rakentaa tuo kelkka ite eri osista ja puntaroin tuon ja vakion välillä hinta ero 700€.. joten sillä saa kyllä sen ihan oikeankin navin kyllä
   
  Rautane tykkää tästä.
 4. ToKr

  ToKr Well-Known Member

  Jos 700e ero niin ite ottasin samantien perusnäytön. Toki mulla erillinen navi, jota käytän.
  Päivitin uusimmat kartat pollelta, niin näkyy nyt tiet ja muut. Paljon tarkemmin tietoa kuin alussa, jolloin tuntui että nelostietä pienemmät ei näy. Kelkkareitit puuttuu, eli ne pitää virittää itse (en ole kokeillu tätä)
   
 5. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Ei sillä oo näköjään mitään merkitystä.. Eikä sillä hirveesti teekkään mitään, ostaa oikean navin hyvinkin kartoilla.. Olihan tuo ostaessa viimeksi niin paras lisä että ku vaihtaa pois, niin huomioidaan välirahassa.. nyt vaihtoa yrittäessä ei ookkaan minkään arvoinen..
   
 6. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Nykyisessä on tämä IDD-näyttö ja navitoimintojen takia tätä ei missään nimessä kannata lisävarusteeksi ruksata, ei vastinetta rahalle. Toisekseen on vähän hankala käyttöinenkin tuo navi, kun vertaa Garmin Zumon 590:seen mitä käytän.
   
  Fudge tykkää tästä.
 7. harossi

  harossi Well-Known Member

  Omaan virittelin kelkkareitit ja uusimman karttapohjan. Karttapohjalla nyt ei paljon mitään tee mutta kelkkareitit pelaa hyvin! Ja on selkeälukuinen päivänvalossakin se pollen näyttö verrattuna Garminin maastonaviin.
   
 8. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Okei eli vaikuttaa nyt kyllä 50/50 hommalle tekeekö tuolla idd mittarilla mitään vs normi
   
 9. jiilpee

  jiilpee Member

  Tuohon kun sai vihdoin ladattua uudet karttapäivitykset(kelkan usb-piuha mittaristolta puuttui) niin ihan pätevä laitehan tuo on. On hyvä kun navi on aina mukana kelkassa, kun se liikuteltava tahtoo jäädä juurikin silloin pois kun sitä tarvis.
   
 10. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020


  Ihan uteliaisuudesta mikäs oli selitys piuhan uupumiselle?

  Toki tuon mittariston eduiksi pitää laskee, että ei hyydy kovallakaan pakkasella ja virtaakin siinä on aina tarjolla. Jos kuitenkin sattuu käymään niin ettei sähköä mittarille oo saattaa se olla siinä kohtaa aika pieni murhe.
   
  Viimeksi muokattu: 16/3/19
 11. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Karttapäivityksen ja reittien asennuksen jälkeen on hyödyllinen. Valitsen myös seuraavaan kelkkaan. Ja on siinä pljon muutakin hyvää verrattuna perus mittariin, joka on aatamin aikunen.
   
 12. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Käytättekö tuota Veskun jakamaa aineistoa vai löytyykö joltain uudempi?
   
 13. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Veskun aineisto sisällä. Tuollakin pärjää ja jos tarkemmin tarvii nähdä niin sitten b-park avuks puhelimella.
   
 14. Tuomasup2

  Tuomasup2 SKS 850 155" - XLT SP 1995

  Päivitin myös Polariksen sivuilta IDD:n kelkkaan. Täälläkin näyttää, että kelkka onkin mönkijä ja käytössä 2x4 veto :D
  Se oleellisin jäi puuttumaan eli jonkunlainen pohjakartta, jolla voisi navigoida omia reittejä huoletta. Tiet näkyy vain ohuina viivoina, äkkisellä vilkaisulla.
   
 15. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Itse en ole kyllä löytänyt mitään tolkkua tuohon navigaattoriin. Saa zoomailla järjettömästi että jotain näkyy. Kyllä aika kelvoton on jos vertaa esim. Garmin Oregon 650 mikä minulla on käytössä.
   
 16. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Nyt kun päivitin kartat ja sain nuo Veskun kartat näkymään niin johan se parani paljon. Silti Garmini on parempi kun sen saa opastamaan perille asti.
   
 17. andyman

  andyman Well-Known Member

  Mitäs muuta hyvää siinä on vakiomittariin verrattuna?
   
 18. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Juu ei se oikein kartasta käy kun tosiaan isommatkin järvet jo katoaa aika pienellä ulos zoomauskella. Zoomia on kuitenkin näppärä käyttää sillä vasemman käden vihreällä keinuvivulla ajonaikanakin. Hiukan pelastaa näpräämisen suhteen.

  Onkohan mihinkään kelkkanaviin saatavilla vastaavaa kauko-ohjausta zoomille? Tai vähintään nappi napit itte laitteeseen, että hanskat kädessä saa hiukan selattua. Pitäis ens kaudelle katella jotain muuta kun ei tullu IDD:tä ruksittua.
   
 19. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  No ei vakiosta kokemusta, mutta onhan tuossa paljon eri vaihtoehtoja mitä näytössä haluaa seurata ja mitä infoa näytettävän, grafiikka, bluetooth yhteys puhelimeen, gps jonka kautta päivittyy kellot ja sijainti, kartat johon saa nyt nuo reitit ladattua, pystyy pudotteleen kartalle paikkamerkkejä ja varmaan muutakin, mutta nuo nyt ekana tuli mieleen.
   
 20. pexi

  pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

  Enpä ole varma tästä mutta käsittääkseni voit verkottaa ajokaverit joilla sama mittari, näkymään omalla näytöllä. Siis kaikki näkyy kaikkien näytöillä jos kartta on valittu näkyviin...kaveri löytyy helposti kuusikosta:cool:

  Ja tämä edellyttää että kännykkä on liitetty laitteeseen ja nettiä on käytössä
   

Suosittele tätä sivua