Iiseudunkelkkailijat

Keskustelun 'Kerhotoiminta' on aloittanut käyttäjä Makef, 21/11/08.

 1. whitejack

  whitejack Lynx RC600 -07

 2. Jani M

  Jani M Lynx Xtrim 600 -08 (leasing)

  Vs: Iiseudunkelkkailijat

  Lanaa tampparin perään kasaillaan vielä. Hommaa siinä riittää , mutta tavoitteena olisi saada se liikkeelle hiihtolomien alkuun mennessa. Tamppari alkaa olla lähtökunnossa ja voi olla että, käydään tasailemassa reittejä jo aikaisemminkin, katsotaan miten saadaan asia järjestettyä.
   
 3. Jani M

  Jani M Lynx Xtrim 600 -08 (leasing)

  Vs: Iiseudunkelkkailijat

  Tulevan talven tiimoilta Yli-Iin keskustassa on reittimuutoksia tiedossa. Saleen ei pääse tankkaamaan muuta kuin Halajärven/Iin suunnasta. Reitti poikki Siurua joelta päin. Kierikistä vielä toistaiseksi pääsee Kaisun Kahvilaan kaffelle. Katotaan miten käy pääseekö Siurua joelta Kaisun kahvilaan.

  Toinen reittimuutos on Raasakassa Iin päässä oleva silta ja sen aiheuttamat kiemurat. Mutkat on merkattu ja Oijärvi - Ranua välistä uraa on tarkoitus käydä merkkailemassa lähi viikkojen aikana.

  Toivon mukaan Lumikki ja lana on tositoimissa heti kun lumitilanne sen sallii.
   
 4. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Päivitelläämpä pitkästä aikaa tänne kerhon kuulumisia. Lumikki oli telaremontissa kun laput alkoivat katkeilemaan eikä tahtoneet kestää hitsattuina. 30 lappua teetettiin ja 25 niistä vaihdoin ja eka reissun jälkeen vielä kaks lisää. Paininlevyn kans kävin ajamassa kaisun kahvilalta kierrikkiin menevän kapean uran. Isolla lanalla tälle uralle ei ole asiaa kun ei mahdu kääntymään tiukoissa mutkissa.

  Sunnuntaina pakattiin lumikki ja iso lana kärrylle ja siirrettiin vuornokseen. Metsätyö Niemelälle kiitokset siirrosta. Sille iltaa lumikilla poljettiin pahimmat mäet vuornoksesta ja tasailtiin uraa etulevyllä. Maanantaina sitten oli reipas kuski liikenteessä ja lanas uran vuornoksesta raasakkaan. Näillä näkymin lana liikkuu tämän ja ensi viikon aikana iin ja yli-iin urilla. Muistakaahan käyttää koko leveys urista nii lanaus helpottuu.

  Harri
   

  Lisätyt liitteet:

  Hemikoo ja F3 tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua