Iskarihuoltoa ominkäsin onneen metodilla

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä stirred, 6/4/09.

 1. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  On.
   
 2. mikap92

  mikap92 Well-Known Member

  Pohjaan tuo ei ota vai onko kumminki liian lähellä pohjaa niin paine kasvaa niin suureksi? Vai onko liian ylhäällä että ottaa varteen?
   
 3. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  No 5mm on liian vähän 12mm on mun mielestä ihan minimi että se toimii edes jotenki.
  Sitähän en tiedä miten olet kasannut/kahtonut että tilaa ei ole enempää mutta en noin pienellä välimännän mitalla ole kyllä nähnyt ennen.
  Kokeileppa kasata että varsi on alhaalla ennen typetystä ja välimäntä irti männästä muutaman millin..
   
 4. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Jos varsi ottaa välimäntään kiinni niin se lukittuu hetkeksi pohjaan ennenko palauttaa.
   
  Jakelfin tykkää tästä.
 5. mikap92

  mikap92 Well-Known Member

  Joo kitoksia. Pitänee jatkaa harjotuksia:) kyllä se minun mielestä heti lähtee nousemaan ku päästää pohjassa irti. Voiko tuo olla mahdollista, että välimäntä on liian alhaalla ja kaasulle liian vähän tilaa? Se sen takia jäykkenee kun paine nousee liian korkeaksi pohjaan painettaessa.
   
 6. julli

  julli rmk

  jos iskarin varsi ottaa kiini välimäntään tai välimäntä pohjaa niin sitä ei saa käsin painettua pohjaan asti
   
 7. mikap92

  mikap92 Well-Known Member

  Tämän minäki oon huomannut:) mutta tämä jäykkenee jotenki oudosti lopussa. Niin mietin että mitä seuraavaksi kokeilla.
   
 8. julli

  julli rmk

  ilmaa öljytilassa ja välimäntä pohjaa? ilman paineita jos painauttaa liian nopeasti männän sisälle niin voi imasta ilmaa turpatiivisteestä vaikka olis ilmattomaksi saanu runkattua sen.
   
 9. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Ei kai niitä käsin pidä testatakkaan. Kyllä vermeet tarvii olla sitä varten, että voi varmistua että vaimennin on todellakin kunnossa.
   
 10. julli

  julli rmk

  puhuinko testaamisesta vai pohjaan painamisesta?
   
 11. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  kunnon simmillä varustettua tunkkia ei ihan äkkiä käsillä pohjaan paina, saati varmista vetovaimennusta. ovipumput erikseen. Jokunen tunkki näittenkin käsien läpi vuosittain kulkee. Jokainen tekee tietysti niinkuin parhaakseen näkee ja osaa. Minä pyrin siihen että asiakkaani ovat tyytyväisiä.
   
 12. julli

  julli rmk

  varmasti olet veivannu paljon keppejä mutta aluperäiseen kysymykseen vastasin että osuuko välimäntä jompaan kumpaan päähän. jos käsin jaksaa painaa paineellisena pohjaan niin ei osu. onko tuo pollen etupukin walkkeri nyt kunnon tunkki kunnon simmillä vai ovipumppu, molemmat olemme varmaan siitä samaa mieltä. iskareiden huoltaminen omaan käyttöön ei kuitenkaan ole mitään ydinfysiikkaa niin kai kaikki saa sitä harrastaa yrityksen ja erehdyksen kautta ja ymmärrän että tämä omavaraisuus on mahdollisesti joskus pois jonku tilistä.
   
  meisa, Viable, lapiska ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 13. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Näitä tiettyjä iskareita pystyy kyllä, vaikka käsissään puristeleen pohjaan, mutta samat ominaisuudet niissä on kuin muissakin. Tarkoitin lähinnä sitä, että käsivaralta kun noita testaileen maahan painamalla, ei voi ikinä olla varma sen vaimentajan todellisesta toiminnasta. Toki se puristuu sisään ja palauttaa. Noissa lyhkäsissä etupukiniskareissa ei kannata edes yrittää männänvarren mitalla, mittoa välimännänpaikkaa, vaan se on haettava paikoilleen, jos mittoja ei ole ja sokkakantiset tunkit on ihan oma lukunsa. Ei näistä herneitä kannata vetää.
   
  Jakelfin, hanski-58 ja mikap92 tykkäävät tästä.
 14. mikap92

  mikap92 Well-Known Member

  Näin se näytti olevan. Muutaman kerran sai purkaa ja kasata, Nytte näyttäs toimivan oikein.
  Onko ohjeita miten tuommonen walkerevanssin lisäsäiliö purkautuu? Näyttäs että tuola pohjassa ei oo kaikki ihan kunnossa. Jokin metallin pala näyttäs olevan pystyssä tuota lisäsäiliön reunaa vasten, ja ottanut myös välimäntään..
   
  Viimeksi muokattu: 27/11/17
  paikkari tykkää tästä.
 15. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  laitappa oikein kuva siitä.
   
 16. mikap92

  mikap92 Well-Known Member

  Pitääpä laittaa kun kerkiän. Nytte oon reissussa, menee varmaa ens viikkoon.
   
 17. Tertzi

  Tertzi Well-Known Member

  Joo jossain polariksen etupukin walkkerissa on tosi pieni tila välimännälle mutta taisi olla niin että kun se on alustassa paikoillaan niin iskari ei pääse painumaan pohjaan asti vaan pukki ottaa liukurunkoon kiinni ennen ku iskari pääsee pohjaan.

  Lisäsäiliö walkkereissa clikkeripesä on sellaisella sokalla kiinni siellä lisäsäiliön pohjassa ja jos clikkerin vääntää kokonaan kiinni ja ajelee niin se poksahtaa sieltä irti. Eli voipi olla se sokka siellä törröllään.
   
 18. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Taitaa olla sokka poikki siellä säiliön sisällä, eipä oo tullu vielä yhtään ehjää walkerin sarjaa vastaan itellä. Aina ollu jostain kepistä sokat paskana ja pätkät välimännän ja simmipakkojen välissä.
   
 19. whitejack

  whitejack Lynx RC600 -07

  Onko ollut jaossa 3d-mallia printterille apukiekosta, joka passaa noihin KYBin etupääntikkujen paluun ja hitaan muovinuppi säätöihin. Varsinkin hidas tuntuu olevan veemäisen tiukka pyöritellä auki ja kiinni...
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 20. whitejack

  whitejack Lynx RC600 -07

  No tuollainen siitä tuli...pieni nippeli jonka voisi ohuella narulenkillä laittaa vaikka dessiin roikkumaan, niin on aina reissussakin mukana. Pitoja saa hiukan emenpi kuin noista punaisista nupeista.

  KYB_apukiekko v4.jpg IMG_20171228_102326.jpg
   
  Jakelfin, meisa, LRacing ja 6 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua