Juvan, Joroisten ja Rantasalmen kelkkailunharrastajat yhdessä / JuMoKe ry

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä JuMoKeTP, 5/2/08.

 1. paso

  paso Member

  lunta oli vähän,ajoin tänään rantasalmelta juvan abc:lle,olisko joku kiinnostunut porukassa päivä reissuun,meinasin lähtee ensi viikon lauantaina jonnekkiin pohjois-karjalaan ,viedä kelkan ja ajaa päivän siellä ,kun lunta on esim tohmajärvellä 40-50cm,ja reitit hyvässä kunnossa jo.rantasalmelta ajaa vajaa parituntii kärri perässä tohmajärvelle
   
 2. Lynx Arska

  Lynx Arska Well-Known Member

  Ei hirveästi. Noin +20cm pystyy ajaa kohtuullisesti. Linjan aluset ajetaan tampparilla heti kun pakkasta riittävästi tulee noin -10 ja enemmän. Nettisivut päivitetään ku keretään. Talkooporukka pieni ja toivomme kärsivällisyyttä. Safareita tulossa..mm.sahalahteen ja muutakin kun lunta tulis,että varmistus asiat. ;)
   
 3. mxmakkara

  mxmakkara Active Member

  Onkos kukaan ajellut Juva Puumala väliä? Onko jäille tullut vettä lumen alle? Jos täältä etelästä pääsisi piipahtamaan nillä kulmilla viikon parin päästä
   
 4. Lynx Arska

  Lynx Arska Well-Known Member

  Juvalta Puumalaan päin ajettu Häyrisen crossiradalle asti,mutta lunta ei ole paljoa. Jäätä +40cm ja lisää paksuutta luvassa. Jäälläkään ei lunta paljoa,mutta pystyy ajamaan..vettä ei yhtään.
   
 5. mxmakkara

  mxmakkara Active Member

  juurikin siitä crossiradan korvilta olisi tarkotus lähteä kurvailemaan jos pääsee pusikon läpi reitille. Ennen ei oo tullu ajettua puumalaan päin nii joku jälki olisi hyvä että pysyy reitillä. Eiköhän se jälkikin sinne ehdi tulla ennen kun itse pääsen sinne kulmille
   
 6. Lynx Arska

  Lynx Arska Well-Known Member

  Järven jäillä ajosta tullu valituksia!! Lähinnä Salajärvi -Jukajärvi. Hiihtolatuja ja luistelu reitit ei ole kelkkojen ajo väyliä!!! EIKä varsinkaan mökkiläisten uima-avantojen yli ajelut. Toivon ettei ole kerholaisten kelkat kyseessä. Joku jos näkee näitä niin eiku kyselemään ketä. Pysykää reitillä joka suunnalla. Mitään koukkimisiä ei sallita..:mad:
   
 7. urponvehkeet

  urponvehkeet Member

  Morjens, mikäs lumi tilanne? Onko reiteille mitään asiaa vaikka vaan hitaamminkin. Jos niin mistä kannattais kelkka tiputtaa kärryltä. Juvalta jos pääsis ajaan rantasalmelle, vai onko toivotonta?
   
 8. Lynx Arska

  Lynx Arska Well-Known Member

  Lunta ei paljoa. On ajettu Rantsulle. Linja alunen risua,ajetaan tampparilla ens.vkola se. Pari lähes lumetonta kohtaa 100m. Muuten ok. Omia linjauksia ei tehdä,ilman maanomistajan lupaa.!!
   
 9. jarno1983

  jarno1983 Member

  Nyt on tampparilla ajettu rantasalmen linjan alunen! Joitain kepakoita jäi katkeamatta,linjalla on kiperä mutka yhdessä kohtaa joten varovaisuutta siellä kun ajelette=D>
   
 10. jarno1983

  jarno1983 Member

  Tamppari oli eilen liikkeelle juvan päässä,epätasaset/huonot paikat ajettu läpi! Tulevana lauantaina kelkka safari kohti puumalan sahalahteen jos kelit sen sallivat.
   
 11. jarno1983

  jarno1983 Member

  kelkka safari 11,03,2017 juvan abc pihasta klo 9,00 lähtee kohti sahalahtea! kaikki innokkaat mukaan
   
 12. mxmakkara

  mxmakkara Active Member

  Onko kokopäivän reissu? Mihin asti tarkotus kurvailla? Jos 2 kelkan voimin tulisi mukaan täältä etelästä
   
 13. Lynx Arska

  Lynx Arska Well-Known Member

  Tarkoitus ainakin Puumalan Sahanlahteen..siellä talvipäivä koko perheelle. Ruokailu perillä ja mahd.jäädä yöksi osa porukasta jää. Katsellaan sitten ajetaanko vaikka sieltä Mikkeliin ja Juvalle takas. :)
   
 14. mxmakkara

  mxmakkara Active Member

  Onko täällä tietoa Juvanmoottorikelkkailijoiden uramaksuista, että myykö joku päivälupia? Juvalla abc, kettulan neste vai joku muu? Vai maksetaanko tilisiirtona vuoden 2015 laskun mukaisesti?
   
 15. jarno1983

  jarno1983 Member

  Ura maksuja ei taida olla myynnissä!joten juvan moottorikelkkailijat sivustolta löytyy nimikkeellä jeseneksi tiedostosta viikonloppu lupa maksu tai jäsen maksu..
   
 16. jarno1983

  jarno1983 Member

  Puumalan safari päivä saatu ajettua onnistuneesti päätökseen! Kaikille mukana olleille iso kiitos kuluneesta mukavasta päivästä!!
   

  Lisätyt liitteet:

 17. vi[[e

  vi[[e Member

  Onko hurjimmat ajellu jo jäillä? Paljonkohan on teräsjäätä Juvan seudulla/Jukajärvellä?
   
 18. Lumzu

  Lumzu New Member

  On surauteltu Rantasalmelle asti reittiä auki - muistakee varoa virtauspaikkoja jukiksella, etenkin tuota "eteläpäädyn" / veneveistämön "sola" - kohtaa, siinä hyvät virtaukset..
   
 19. KimmoM

  KimmoM Well-Known Member

 20. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Onko reitit auki Heinävesi - Kangaslampi - Haukivesi - Rantasalmi?
   

Suosittele tätä sivua