Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

Keskustelun 'Kerhotoiminta' on aloittanut käyttäjä Reissumies, 29/2/08.

 1. pipox

  pipox Well-Known Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Kauden 2011-2012 uraluvat ovat nyt myynnissä ja tarran voi lunastaa Kajaanissa mm. Moto-Maxista, Kajaani Infosta, Laatukoneelta ja August Korhoselta.
  Luvat tulossa myyntiin myös Otanmäen SEO:lla ja Runokki Puodissa Vuolijoella.

  Uralupa on tälle kaudelle 50€. Varatkaa käteistä sopiva summa mukaan, liikkeissä ei voi maksaa uralupaa pankkikortilla.

  Kannattaa ilmoittaa uraluvan lunastamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi yhdistykselle; saat jatkossa uutiskirjeemme sähköpostiin jossa ilmoitamme ajankohtaisista tapahtumista ja talkoista.
  Lisäksi arvomme vuoden vaihteessa kaikkien uraluvan ostaneiden kesken hienon, Airoh CR900 kypärän, arvo yli 200 €.

  Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen: kajaaninmoottorikelkkayhdistys (ät) gmail.com
   
 2. pipox

  pipox Well-Known Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Kelkkasafari Kuhmoon 24.-26.2.2012

  Järjestämme kelkkasafarin Kajaanista Kuhmoon 24.-26.2.2012.
  Majoituspaikkana on Jauhovaaran kämppä joka on sijaitsee n 35 km Kuhmosta Lounaaseen.

  Kämpässä on majoitustilat 24:lle henkilölle eli sen verran mahtuu mukaan. Lisätietoja löytyy täältä

  Ruuat ja petivaatteet hoitaa jokainen itse mukaan. Selvitämme mahdollisen huoltoauton saamista tuomaan isommat nyssäkät kämpälle.

  Lähtö Kajaanista Perjantai iltana, paluu Sunnuntaina. Ilmoitamme tarkemmat ajat ja reitin lähempänä lähtoajankohtaa. Mukaan pääsee matkan varreltakin!

  Ilmottautumiset sähköpostilla: kajaaninmoottorikelkkayhdistys (ät) gmail.com tai Kerhon PJ:lle: Heikki Ovaska 044 – 710 0771
   
 3. projs

  projs New Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Saako kajaanin luvalla ajaa sotkamossa? tietääkö kukkaan?
   
 4. vectoori

  vectoori Guest

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Saa ajaa ja toisinpäin.
   
 5. projs

  projs New Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Ja ja ja sit ku hankkii viel villipohjolan uraluvan niin pääsee meleko pitkälle :) ;D
   
 6. pipox

  pipox Well-Known Member

 7. vectoori

  vectoori Guest

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Huomio luopiot! Olen tänään jättänyt eronpyyntöni Kajaanin moottorikelkkayhdistyksen hallituksen jäsenenä toimimisesta yhteisymmärryksessä yhdistyksen kanssa. Haluan painottaa että syy ei ole yhdistyksen sisäinen, eikä eroaminen johdu siitä, vaan katsoin yhdistyksen eduksi sen että se voi jatkaa ansioitunutta toimintaansa urien kunnossapidossa ja kelkkailun kehittämisessa alueellamme yhteistyössä yhteistyökumppanien kanssa. Erään varteenotettavan ja paljon yhdistystä auttaneen motoliikkeen ja yhdistyksen yhteistyö oli vaakalaudalla kun olen kommentoinut mm.täällä foorumilla heidän edustamaansa moottorikelkkamerkkiä omien kokemusteni pohjalta. Aikeissani ei ole rajoittaa omaa sananvapauttani tai olla jäävi jonkun merkin suhteen vaan haluan kertoa hyvät ja huonot kokemukseni jatkossakin, sitä mukaa kun niitä kertyy, merkkiin katsomatta. Oli mukavaa ja mielekästä olla perustamassa hienoa harrastusta kehittävää ja ylläpitävää yhdistystä ja haluankin lausua "istuvalle" johtokunnalle suuret kiitokset omasta puolestani ansioituneesta työstä ja toivon sen jatkuvan vastaisuudessakin samalla innolla ja periksiantamattomuudella. Suurin kiitos ja kunnia kuuluu alueemme lajin pioneereille Pasi Seppäselle ja Heikki Ovaskalle. Ilman heidän aikanaan tekemää pohjatyötä emme me kelkkailijat olisi näin hyvin suunniteltujen ja miltei joka kaupunginosaan ulottuvien urien käyttäjiä. Tähän on hyvä lopettaa ja siirtyä tavalliseksi reitintallaajaksi tai tasaajaksi sillä Jagin saattaa joku vielä nähdä lanaa repimässä ;). Hyviä kelkkailukeliä!
   
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Toivottavasti ja monta kertaa, sillä kokemusta ja tuollaista intoa ei korvaa mikään noissa hommissa.
   
 9. vectoori

  vectoori Guest

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Niin no, uutta "aaltoa" ei taija lanamiehistä olla tulossa :eek:
   
 10. warrejori

  warrejori Apex. -13

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Kajaanin Moottorikelkkayhdistyksen vuosikokous Imagon oy:n tiloissa Takojankatu 5 ke 23.5 2012 klo 18.00 asiasta kiinnostuneet tervetuloa.
   
 11. polaris 05

  polaris 05 Well-Known Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  tulkaahan kainuun kelkkahemmot kokeilemaan kelkkoja sonkajärvelle sänkikiihareihin ensiviikon lauantaina!
   
 12. pipox

  pipox Well-Known Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  [​IMG]
   
 13. Induktanssi

  Induktanssi Guest

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Mitäs tälle on tapahtunut??? Yritin juuri maksella lupaa, mutta nettisivut ovat kuolleet??
  Pitäs huomenna ajella Mainu-Kajaani-Mainua väli ihan mielenkiinnosta ja olisin sen luvankin halunnut maksaa.... No jaa, voihan sitä aina jossain kaupassa käydä hoitaa...
   
 14. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Kaikilta kelkkailijoilta, jotka ajavat Kajaanin kelkkaurilla vaaditaan uralupa.
  Uralupa kaudelle -12/-13 lunastetaan maksamalla 50 € / kausi / talous yhdistyksen tilille tai ostamalla uraluvan alla mainituista liikkeistä.

  Tilinumero on: Nordea FI6010573000221352 (105730-221352). Tilisiirrolle tulee laittaa tiedoksi nimi, osoite ja mielellään sähköpostiosoite. Kuittia vastaan saa paikallisista kelkkaliikkeistä (Motomaksi, Aug. Korhonen, Laatukone Kajaani) sekä Kajaani Infosta tarran, joka tulee liimata kelkkaan kiinteälle ja näkyvälle paikalle. Kun ostat luvan liikkeistä, maksuvälineeksi käy ainoastaan käteinen ei maksukortit joten varaathan mukaan sopivan rahan!

  Vierailijalupa, ei Kajaanissa asuville, maksaa 10€ / vrk tai viikonloppu (pe-su). Kuitti maksusta mukaan tai vähintään soitto PJ Heikki Ovaskalle että on suorittanut maksun.
   
 15. Induktanssi

  Induktanssi Guest

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Just löysin, mutta syvin kiitokseni tästä. Täytyvi laittaa rahoja, vaikka tarroja en kelkkaan liimailla aiokkaan.
   
 16. warrejori

  warrejori Apex. -13

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Nostetaampa tätäkin foorumia ylös. Kajaanin urilla tapahtuu kumminkin jotakin. Kesä on touhuttu uutta uraa Sokajärvelle kun Auralan haara menetettiin maanvaihtojen vuoksi, homma piti olla selvä mutta loppusuoralla tökkäsi. Nyt etsitään uutta linjausta.
  Tänä iltana viedään siltalankut Purolan TB.n tienoille vanhan viitostien ja pyörätien väliin tulevaan siltaan. Kivimäen haaralla pitäis laskea roudan nostama silta tolppineen alemmaksi. Muutama rumpuputki oottais myös kaivamista.
   
 17. Jote

  Jote Well-Known Member

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=11607.0

  Taitaisi mennä tuon alle paremminkin. Tarkoittaako tämä nyt, että tällä hetkellä reitistölle ei ole taattua pääsyä "pohjoisesta" muualta kuin Kuluntalahdesta ja Otanmäestä? Vuoreslahti/Vuoresjoki on edelleen hylätty?

  Ihan mielenkiinnosta: Ketä yhdistykseen kuuluu vai onko se salaisuus? Sivuilla on ilmeisesti hallituksen jäsenten nimet, mutta muuta tietoa ei jaeta. Jäsenmäärä, yhdistyksen säännöt ja kokousten pöytäkirjat yms. nippelitieto ei ole vapaasti saatavilla, mutta olisiko salaisuuden verhoa mahdollista hieman raottaa?
   
 18. warrejori

  warrejori Apex. -13

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Kajaanin Moottorikelkkayhdistys ry :n muodostavat kaikki ko. vuodelle URALUVAN LUNASTANEET, eli ovat yhdistyksen jäseniä. Vain jäsenillä on oikeus osallistua kokouksissa päätöksentekoon ja voivat niin halutessaan lukea pöytäkirjoja, ko asiakirjoja ei voida levitellä yleisesti luettaviksi. Tämä ei ole mikään vapaamuurarijärjestö, tietoa saa lukemalla netistä Kajaanin Moottorikelkkayhdistys.net on yhdistyksen nettisivu, facebook sivuilta, kelkkalehden keskusteluista.Tämän sivuston jota nyt luemme aihe on kerhotoiminta joten ajattelin että nämä asiat kuuluis enempi tänne, ajelut sitten tuolle Kajaaninreitit osioon. Tiedotuksessa on aina parannettavaa . Jos joku asia painaa mieltä oikein kovasti voi myös soittaa henkilökohtaisesti hallituksen jäsenille sen takia nuo puhelinnumerot on pantu esille. Tärkeimmistä tapahtumista on aina juttua kaikissa em. foorumeissa, rohkeasti vaan uutta porukkaa mukaan toimimaan niin saatas uusia hyviä ideoita ja vietyä toimintaa vielä voimakkaammin eteenpäin.
  Auralan korvaavaa uraa on taas väännetty ja asia näyttäs menevän eteenpäin, heti kun on varmaa tietoa se julkaistaan.
  Isommista talkoista tulee ilmoitukset kun niitä järjestetään. Jokainen voi talkoilla myös oma-alotteisesti raivaamalla ja nostelemalla kaatuneita merkkejä pystyyn yms. Siirtoraiteen raivaus pikkuista vaille valmis.
  Kelkkanäyttelyn valmistelut käynnissä. Tampparin huolto aloitetaan lähiaikoina.
   
 19. warrejori

  warrejori Apex. -13

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Eilen vietiin tappari Vuolijoella Karjalaisen Tuomon halliin, illalla aletaan siellä huoltotalkoot, sinne saa tulla mukaan ihmettelemään.
  Tänään käytiin nostelemassa lähialueen merkkejä pystyyn, taas samat merkit nurin mitkä edellisinä kymmeninä vuosina.
  Sokajärven uran luvat kunnossa, koneet lähiaikoina uralle.
  Kivimäen uralla siltatalkoot Lauantaina 22. päivä, pudotetaan siltaa puolitoistametriä alaspäin, näyttäs että saadaan ura jatkettua Kylkiäisen kautta moottoriradalle joten merkkien istutusta tiedossa.
   
 20. warrejori

  warrejori Apex. -13

  Vs: Kajaanin moottorikelkkayhdistys ry

  Jatketaampa tätä yksinpuhelua täällä. Tänään merkattu uusi lopullinen linjaus Sokajärven uralle, kaupungin toimesta metsuri ja motoketju edenneet jo melkein puoliväliin urapätkää, kaivinkone menee tekemään lopullisen uran. Talkoolaisille jää sitten merkkaus.
  Tampparista irroitettiin pumput ja voimanjakolaatikko torstai iltana. Laatikkon öljyvuodon takia tämä toimenpide, kampiakselin puoleinen stefa menee ainakin vaihtoon.
  Keskiviikkona jatketaan merkkien nostelua jos muita joutilaita niin saa osallistua.
   

Suosittele tätä sivua