Kauden 19-20 moottorikelkat

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 28/1/20.

 1. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Varmaan ysärin harmaatuojat toi vuodessa enemmän kelkkoja ku Cattia nykyään. Noilla kilvitys määrillä ei tarvi ihmetellä ylivuotisia eikä yliylivuotisia
   
 2. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Mihinkähän ne turbot on mennyt kun ainoatakaan ei ole näkynyt, tuo on kuitenkin ihan kohtuullinen määrä kun kuitenkin 1/3 jammuliineistä.
   
 3. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Onkohan rave luvussa endurot ja re:t yhdessä?
   
 4. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  En tiedä. Nämähän on vain ensirekisteröintitilastoja.

  Uskon että kaikki 600R etec ravet on tuossa luvussa mukana. Lynxiä oli muutenkin vähän oudosti rekattu, kun 850 Boondocker 3900:set oli myös vain yhdellä nimellä vaikka siellä pitäisi olla RE ja DS mallit erikseen.
   
 5. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Ei ole juuri Ski-Doon markkinointia näkynyt, sen jälkeen kun siirtyi samaan konserniin. Jos en ihan väärässä ole, niin 90 luvulla olivat huomattavasti lähempänä toisiaan Lynxin kanssa. Nyt pitää Ski-doota olla asioikseen ostamassa, jottei myyjä myy vahingossa Lynxiä :)
  Mutta eipä siinä, onhan tuota vielä mieleisen saanut. Josko seuraavaksi muuttua taas kotimaiseen.
   
 6. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Onpa kyllä nappikauppaa Yamahalla! Paljonkohan emokonsernille jää viivan alle Suomen myynneistä?
   
 7. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Eipä taija Yamahan luvut pitää kutiansa, sillä se rekisteröinti takkuaa valmistajan tyyppikilpi hässäkän takia. Nimimerkillä tänään sain kilvet ja vieläkään ei ole mainintaa trafin sivuilla laitteesta
  .
   
  janzka ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 8. Hese76

  Hese76 eFAT

  Eikös ne 2020 Ski-Doot jo ole riittävän kotimaisia kun tyyppikilvessäkin lukee Made in Finland
   
  ///AJS ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 9. Krasnojarsk

  Krasnojarsk Member

  Yllätti tuo pollen dominointi nuissa umpis vehkeissä. Itekki kyllä pollella ajan ja hyviä vehkeitä ovat mutta silti...
   
 10. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ei se yllätyksenä tullut, että olisivat suosittuja. Näin arvelin huhtikuussa ja meinasivat nauraa ulos palstalta. http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?threads/polaris-2020.143348/page-18

  Ei vielä ainakaan suosituin, mutta näyttää ettei kyllä kovin kauas jää. Umpisenkelkaksi jokatapauksessa super suosittu.

  Edit. Nämähän on tosiaan vasta alkukauden rekkaukset. Määriin tulee vielä muutoksia. Joku valmistaja on voinut rekata kaikki kelkkansa jo ja joku toinen ei. Khaoksen kanssa oli ainakin liikkeillä ja asiakkailla tekemistä, koska uutena mallina kaikki piti katsastaa. Lisää voi hyvinkin tulla.
   
  Viimeksi muokattu: 29/1/20
  Krasnojarsk tykkää tästä.
 11. nopottaja

  nopottaja Lynx 41DS

  Kyllähän tuossa khaoksen määrässä näkyy varmasti paljon edellisen vuoden patriot ongelma. Aika moni kuulosti vaihtavan moottoririkkojen takia uudempaan ja khaos tuli sopivasti vastaamaan hätään.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 12. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Sama käyny mielessä, hävitetty konevammaset tai ainakin semmosen maineen saaneet kamppeet pois käsistä ja muiden merkkien myyjät ei niistä mitään ois hyvittäneet. Tämä siis yhtään kumpaakaan vuosimallia arvostelematta kun niillä en oo ajanutkaan.
   
 13. Krasnojarsk

  Krasnojarsk Member

  Jos kaikki on viime vuotisella vaihtaneita, niin sehän tarkottaa että ei se myynti oo aikaisemminkaan ihan huono ollu.
   
 14. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Ei ja pitäisi olla kauhee tarjonta halvoista -19 malleista
   
 15. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Sen kummemmin kantaa ottamatta mikä merkki ois hyvä ja mikä huono, mutta mielenkiinnosta nettimotossa nopeasti vilkastuna niin 137kpl myynnissä 2019 850 Pollen eri malleja. Luku sisältää sekä uudet ja käytetyt. Onko se sitten paljon vai vähän ni en ota kantaa...

  Onko nuilla myyntiluvuilla sitten loppupelissä kauheeta merkitystä tavan tallaajalle... Toki niistä näkee hyvin mikä tällähetkellä myy ja mikä ei.
  Todellisuudessa jokkainen ostaa kuitenkin sen mikä sillä hetkellä itteä miellyttää tai ainaki ite oon näin toiminu:D Yhdestäkään tähän mennessä omistetusta merkistä tai mallista ei oo sen kummemin huonoa sanottavaa, jokkainen on ollu sellanen ku on ja jonkinmoinen käsitys siitä on ollu ostohetkellä;)
   
  M.E.A tykkää tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Semmonenhan se pitää ostaa joka itteä miellyttää :D, mulla ei ainakaan kaverit vaikuta edes vittuilullaan siihen minkä ostan
   
  Viimeksi muokattu: 29/1/20
  bavo, Nebwy, M.E.A ja 3 muut tykkäävät tästä.
 17. nopottaja

  nopottaja Lynx 41DS

  Suuri yllätys ei ole että polaris on parantanut asemiaan vs brp. Hinnoittelu ollut polariksella aika kilpailukykyinen ja kelkat olleet jokseenkin toimivia. Toivottavasti patriot ongelmat on nyt selätetty ja sitä myöten ens kaudelle polaris tulee vielä lähemmäs rek.tilastoissa berpin tuotoksia. Khaoksen markkina osuus mielestäni kertoo kuitenkin sen että nyt onnistui polaris tekemään semmoisen pulkan millä on kysyntää, ainakin suomessa. Ja mitä on seurannut rapakon takaista keskustelua, niin sielläkin on khaosta mennyt paljon.
   
 18. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Näinhän se pitää ollakkin!
   
  FFoxi tykkää tästä.
 19. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Veikkaan et todellinen lukema noissa jammun MTX malleissa on ainaki 3-5 kertainen mitä tuossa ensirekisteröintitilastossa ja varmaa koko Jammun myynti on puolet enemmän tuosta määrästä?
   
 20. Somppi

  Somppi 153" BTX Winderi -20 Xtrim RE 800 -17, RE 600 -14

  Tohon vertailuunhan kannattaa ottaa sidewinder btx mukaan kun käytännös sama kun re/ds docker btx/mtx meidänkin kelkka joulukuulla haettiin mutta tammikuulla saatiin kilvet
   

Suosittele tätä sivua