Kausivideo 2017 Kelkkalehti.com

Keskustelun 'Uutisia - Kuvia - Videoita - Juttuja' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 13/11/17.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Noni,

  Tein messuja varten taustaohjelmaksi vähä videota, joka on nyt myös juutuubissa. Meillähä ei ole tarkoituksena tehdä maailmanluokan filmihommia. Pätkät on kuvailtu muun toiminnan sivussa ja editoinnin tein mie ihan fiilispohjalta.
  Kaiva popparit ja limukka näkösälle ja nauliinnu ruudun eteen vartiksi.

  Mukana ajamassa:
  Jani Sipola, Elisa Ahlberg @Elisa , Pera Hussi, Olli-Matti Niemi @Erikoismies , Iisko-Matti Näkkäläjärvi, Niina Kallojärvi@Niina Kallojarvi , Joni Maununen @Maunusjokke , Vepa Hirvisalo seka muita...
   
  Viimeksi muokattu: 14/11/17
  Tapani Tulisalmi, IleKarkkainen, vinotintto ja 6 muut tykkäävät tästä.
 2. torviscas

  torviscas Well-Known Member

  Ei tämmösiä videoita saa näin vähän lumen aikaan laittaa. Tulee hymy korvissa paha mieli.:)
   
  Jani Sipola tykkää tästä.
 3. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Kyllä toi video on ihan huippu! Muutaman kerran katsonut ja aina tulee hyvä mieli:) Tuo on oikeastaan vähän ”terapiaa”. Katso tuo kun vituttaa, niin ei hetken päästä vituta. :D Jes, mahtavaa!
   
  Jani Sipola, SamiH75 ja vinotintto tykkäävät tästä.
 4. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  No voi hitto :rolleyes: Tulihan tuo video taas katsottua :) Nyt kyllä oli syyllinen tuo meitin 3v tyttö. Kerjäs ihan väkisin tämän :eek: Taitaa likka olla kiinnostunut kelkkailusta :D
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Oletteko kattonu tuolta meidän kanavalta muita videoita? Tässä muuten juuri nyt teen tuleville messuille videota.
   
 6. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Käypääkä hyvät ystävät katsomassa tuolta YouTubesta tuota ”kelkkalehti” kanavaa. On kyllä paljon messevää sisältöä. Mukavaa katsottavaa näin lunta odotellessa, :D ja Sipolan uutta videota :rolleyes:
   
 7. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Pitää katsoa
   
 8. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Mielenkiinnosta tuli blogi-videot katsottua läpi. Kauden 2019 uutuuksistakin oli juttua. Selvää intoa oli jutussa mukana, kunnes oli Yömahan vuoro: "No sitten on ystävämme Yamaha" (ja huokaus perään) :confused::D

  Oishan siellä toki ollut pari muutakin uutta mallia ja juttua mitä tulee Yammulla 2019. Minusta ei muuten Yamahan tarvisi alkaa kakstahti hommiin enää ollenkaan mukaan ja olisi huippujuttu, jos yksi valmistaja keskittyisi myös tulevaisuudessa vain nelitahtisten kehitykseen, vaikka blogissa vähän tunnuttiin toivovankin yammulta kakstahtia tulevaisuudessa.
   
 9. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  @FFoxi Olis varmaan ollut muitakin malleja, mutta pyrin pitään jutun jossaki rajoissa. Toisaalta, pystyn juttelemaan vain sellasista malleista joista on ehditty kerätä kokemusta tai on saatu muuta dataa. Esimerkiksi viime keväältä meille tuli Yamahalta lehdistömateriaali, jossa oli yksi sivu ja ranskalaisilla viivoilla muutama asia. Painotus oli tuossa Transportterissa, joka eittämättä tulee olemaan Yamahan yksi myydyimmistä malleista. Tästä johtuen painotin sitä. Ja sehän oli ainua laite jota pääsimme ajamaan.
  Toki on hieno homma, että jokin valmistaja painottaa pelkästään nelitahteihin. Mutta onko se ollut pitkässä juokussa oikea strategia? Kun Yamaha julkisti aikanaan päätöksen, jonka jälkeen siitä tuli lähes yksinomaan nelarimerkki, putosi se maailmanlaajuisissa myyntitilastoissa kakkossijalta viimeiseksi. Sitä joutuu väkisin miettimään että oliko tuo bisneksen kannalta paras mahdollinen ratkaisu. Miltä tilasto näyttäisi, jos merkki olisi jatkanu RX1-mallien rinnalla SR Viperien ja niiden hienojen kaksitahtien kehittelyä? Pitää aina muistaa, että yksikään merkki ei ole mukana markkinoilla vain fiiliksen vuoksi, vaan siksi, että ne pyrkii tekemään rahaa.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 10. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Bisneksen kannalta ehkä, mutta asiakkaiden kannalta minusta paras näin. Olisiko 998 turboa tullut kehiteltyä, jos ei olisi nelareihin painotettu, eikä 1049:ään todellakaan huono moottori ole. Riittää että 4/5 valmistajasta painottaa kakstahtiin ja onneksi myös vähän nelitahteihin. Jotenkin jää lehden puolelta kuva ettei nelareita oikein arvosteta sporttikelkan moottorina???
   
 11. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin no,

  Eikös BRP painota kans melkoisesti nelareihin? Ne kuitenkin myy eniten maailmassa nelitahtia.

  Tuon bisneksen muun täytyy mennä käsi kädessä jotta hommalla on jatkumoa. Jos myynti ei ole kannattavaa ei voida käyttää rahaa tuotekehitykseen jne. Emmekä missään vaiheessa väitä, että nelari olis huonompi urheilukelkoissa. Painotus on vain eriä ostajien silmissä, Suomi on enskailun luvattu maa.
  Ja kun alunperin oli puhe tuosta edellisestä vlogista, niin painotus oli tosiaan merkkien tärkeimmissä malleissa ja Suomessa Yamahan ensikauden tärkein malli on tuo Transporter. Sen täytyy kuitenkin jossain määrin täyttää tyhjiötä joka Yamahan mallistossa on ollut. Eli tuoda jotain kevyiden kapeatelaistan hyötykelkkojen segmenttiin. Leveätelaiset Yamahalla on hanskassa, sillä VK540 II on kuitenki sen myydyin malli ollu jo vuosikausia.
   
  S4ms4, vetkulilm ja Tapani Tulisalmi tykkäävät tästä.
 12. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Mitäs Yamahaa siinä Transporterissa oikein on? Liian matalakärkiset sukset taitaa olla Yamahan tuotantoa. Onko edes voimansiirto Yamahan omaa? Norseman 6000 eri tarroilla ja jes Yammulla on taas kakstahti. Jipii. Oisivat mieluumin laittaneet nelarin siihenkin.

  Edit: Merkit tekee bisnestä ja niin tekee ilmeisesti tämä lehtikin? Eli niitä malleja huomioidaan eniten, jotka myy? (Esim Boondocker viime talvena oli monessa jutussa ja paras ratkaisu kaikkeen) Minusta laitteita pitäisi arvostaa/arvostella sen mukaan mitä ne on, eikä sen mukaan mikä on kaupallisesti hottia.
   
  Viimeksi muokattu: 16/11/18
  Turskaa ja petes88 tykkäävät tästä.
 13. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Onko se kanava TV 1 vai TV 2 ?
   
 14. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Eikun TV 5 ja Liv :D
   
 15. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Aaa okei. :eek:
   
  Tapani Tulisalmi tykkää tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tottahan se ja on olisihan se ollut hienoa että tämä aiemmin ja nykyään muista erottuva merkki olisi edelleen valmistamassa upeita luomuksiaan myös 2T maailmassa, joku 800cc triple SRX-tyyliin ja olisi ostajia, SRX:stä tulikin mieleen eikös siinä 00-mallisessa ollut jo 140hp 700cc koneesta, eihän se tänä päivänäkään 18v myöhemmin ole huonosti per/cc? Kaiketi vielä kestävyydestä tinkimättä?
   
  FFoxi tykkää tästä.
 17. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  No, pitihän tuo taas kattoa näin vesisateen keskellä. Kyllä tuli taas hyvä mieli:D Tulispa tuota lunta ajoissa ja paljon. Pääsis pollea ulkoiluttaa.
   
 18. SamiH75

  SamiH75 Active Member

  Toivotaan kylmää ja pitkää talvea, kausi taitaa lähteä taas käyntiin Syötteen päästä.
  Perinteisesti koillismaa on ollut lumisimpia paikkoja alkukaudesta, jäätilanne voi olla taas huono.
  upload_2019-8-17_17-18-44.png
   
  Tapani Tulisalmi tykkää tästä.
 19. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Oha sielä toki tämänkin jo jaossa
   
  Tapani Tulisalmi tykkää tästä.
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Ihan tulloo tippa linssiin ko kattelee tuota kemihaaran pätkää ja olihan siellä toinenkin reittiajokohta. :). Nyt se kauden odotus alkoi ja pitää lukaista nuo loput jutut mitkä jäi viimeisistä kahdeksasta lehdestä lukematta silleen sisäistämättä :D
   
 21. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Huh, huh. :) Kylläpä tuli taas hyvä mieli näin ”etelän miehelläkin”. On toi kelkkailu vaan niin mahtavaa. Kiva katsella näin talvea ja lunta odotellessa noita Sipolan ym, muun porukan tekemiä pätkiä. Jes, mahtavaa:D
   

Suosittele tätä sivua