kelkalla saariselältä leville !!

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä iso-R, 12/2/08.

 1. iso-R

  iso-R lynx sport touring 800

  Keijon pitäis päästä saariselältä Leville kelkalla mut ei viitsis sokkona lähteä eli onko jollaki tietoa reitistä tai linkkiä karttaan.
   
 2. jake_soomi

  jake_soomi Ski-Doo Renegade 900 ACE -14

  Ajele Pyssykylän kautta reittejä pitkin, niin ei tartte sokkona päästellä.  ;) esim. Saariselkä - Peurasuvanto - Sodis - Kaarestunturi - Kumputunturi - Levi. Löpöttiäkin saa just sopivin välimatkoin Peurasuvannosta ja Pyssykylästä.
   
 3. JariTapani

  JariTapani Guest

  Ite ajanu saariselkä-vuotso-porttipahta-pokka-levi ja oli mukavan sekavaa ajettavaa! Vinkkinä vaan että pokkaan kannattaa soittaa hyvissä ajoin jos haluaa pöperöä ja kannattaa se varmistaa saako sieltä bensaakaan!
   
 4. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Mikäli kaiffari on yksin matkassa niin ei muuta kuin Saariselkä -> Vuotso (tankkaus) -> Sodankylä (tankkaus) -> Levi. Vuotsosta Porttipahdan yli Pokkaan voi olla riskaapelia lähtiä yksin jos ei ole koskaan ajanut tuota väliä. Porttipahtaa ei taideta vielä olla merkattukaan. Myös liikenne on tuola huomattavasti vähäisempää joten urat on 99% varmuudella ummessa. Toki se oliskin sitä jotain kun semmosen selvittää kunnialla.
   
 5. iso-R

  iso-R lynx sport touring 800

  kiitos vinkeistä. leville menen yksin joten lmeisesti pyssykylän kautta. ja takas vois tulla kaverin kans pokan kautta. muistatteko kilometrejä yhtään ?
   
 6. Leppis

  Leppis Entinen retkikelkkailija

  Micken reittikarttaohjelma kertoo että Saariselkä-Sodis 147 km ja Sodis- Levi 120 km!

  Viime perjantaina Tievan tiskissä Pokassa 4 sämpylää, ei ruokaa koska liian vähän turisteja. Bensaa saa kyllä eikä maksa kuin 1,50/l! Markkinavoimat jylläävät!
   
 7. juketsu

  juketsu Re850 Re800

  Viime keväänä ajettii Levi-Pokka-Vuotso-saariselkä matkaa yhtee suuntaa 200km ja pensaa saa pokasta sekä vuotsosta.. ::)
   
 8. Jusu

  Jusu Lyne ottaa eteen

  eihän tuo pena oo ees kallista kun savonlinnassakin maksoi tänään jo 1.48
  elämä on....
   
 9. RemiX

  RemiX 800 rfTek DOO

  tuo vuotso-pokka-levi väli ainaki auki, kaveri ajeli just viimevkl sitä kautta vuotsoon.. mutta suosittelisin kuitenki melekeinpä sodiksen kautta.
   
 10. juketsu

  juketsu Re850 Re800

  Paljonko tulee lenkille mittaa levi-s:kylä-saariselkä-vuotso-pokka-levi? :eek:
   
 11. Leppis

  Leppis Entinen retkikelkkailija

  Tuo jo aiemmin mainittu kelkkareittiohjelma kertoo matkaksi yhteensä 460 km!
  Hyvää matkaa!!
  Jos sulla Garminin gps niin voin lähettää reitin!
   

Suosittele tätä sivua