Kelkkaileva karavaanari

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä jam, 28/5/21.

 1. jam

  jam BRP 2020

  PS. Ootteko millasia aggregaatteja hommannut pyörittämään vaunua??
   
 2. viitonen

  viitonen New Member

  Hondan aggregaatit on parhaasta päästä, joskin kalliita uutena. Käytettynä joskus tullut kohtuuhintaisia (n.500e) vastaan. Hyvinä puolina mm. hiljainen käyntiääni, vähäinen haju, kohtuullinen polttoaineen kulutus.

  Kiinalaisia agregaatteja saa jo halvalla, uutena n.300-350e. Saattaa olla tuurissaan millaisen koneen saa. Pääsääntöisesti äänekkäitä ja savuttavia. Sähkön "laadusta" en osaa sanoa. Polttoaineletkut usein uusittava heti, koska eivät kestä pakkasta ja halkeilevat. En käyttäisi pitkäaikaisesti siellä missä on naapureita lähellä.
   
  jam tykkää tästä.
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Itsellä Kipor IG2000, hiljainen, ei savuta ja tuottaa puhdasta siniaaltoa. Letkuja en ole vielä vaihtanut. Kipor teki alihankintana Hondalle aikoinaan ja tuo on hyvä kopio Hondasta murto osalla hintaa.
   
  jam tykkää tästä.
 4. jam

  jam BRP 2020

  Ei olis ikänä uskonut kuinka vaivatonta tää vaunussa asuminen on ainakin yksin lämpö pysyy sisällä ja leirintäalueella kaikki toimii ... sauna lämmin joka päivä yms..tälle talvee tullu asuttua 2kk vaunussa...ja kyseessä kaben vaunu vm95-97 ei ole kiire etelään vaikka siekin lunta on
   
  viitonen ja vinotintto tykkäävät tästä.
 5. vinotintto

  vinotintto Polaris axys assault -19 850 kai se on

  Ku on hyvä vaunu ja hyvät palvelut ni ei kotia ja laskuja kaipaakkaan
   
  jam tykkää tästä.
 6. jam

  jam BRP 2020

  Juu täällä muuttuu velat saataviks
   
 7. mikada

  mikada Yamaha Sidewinder 2017

  Jep ja kun oli aikaisemmin ketjussa kuivatushommmista juttua, niin Kabessahan on se kaappi, missä on Alden pannu pohjalla hönkimässä lämmintä ja siellä kuivaa vaatteen nopeasti. Sen kaapin päällähän on vielä poistoventtiilikin.
   

Suosittele tätä sivua