Kelkkalehti 5/2017

Keskustelun 'Keskustelua lehdestä' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 14/12/17.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  [​IMG]

  Kelkkalehti 5/2017 nyt myynnissä!

  Hae omasi lähimmästä Lehtipisteestä: https://www.lehtipiste.fi/732814.html

  Sisältö:

  Haastattelussa Polaris-johtaja Christopher Wolf

  Ensiesittelyssä uusi Finncat - katsaus merkin menneisyyteen ja tulevaan

  Kuusen alta käyntiin - mitä vaatii pitkään seisoneen kelkan saaminen takaisin ajoon?

  Aktivin & Karibon tarina

  Kohde: Reittiparatiisi Itä-Kanada

  Tekniikkaa: QRS-variaattorin linjaus

  Katsauksessa Riksu-luokan laitteet

  Koeajoissa:
  Arctic Cat X-plorer 154
  Lynx Rave RE 850
  Polaris Switchback XCR
  Ski-Doo Summit X 175

  Sekä paljon muuta.
   
 2. veeqs

  veeqs Well-Known Member

  Lehti oli tullut tänään postilaatikkoon.
   
  vinotintto tykkää tästä.
 3. rupsu

  rupsu Well-Known Member

  Niin oli tullut tännekin.
  Lehti vielä kelmussa mutta huomenna perj. luetaan se oikein viimosen päälle:)
   
 4. Nipademu

  Nipademu S-D Iron Dog 600R 2019

  On kuulema taas niin umpisen ylistystä ja puuterilumen jumalointia, että jääköön kauppaan tälläkin kertaa. :oops:
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Nyt menee kyllä hieman ohi. Nimittäin koko lehdessä on 1 juttu liittyen deepsnow touhuun...
   
 6. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  No mitenkä kukakin lehteä lukee. Samat pitkät pötkylä vertailussa/testissä, mitä on jo testailtu mm. kahdessa aikaisemmassa lehdessä....
   
 7. A.P

  A.P Well-Known Member

  Josko kumminkin vois välillä palata ihan reittikelkkoihinkin.
   
  Jupy, Mika_R, Nipademu ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 8. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  No eipä ollu uusimmassakaan muuta ku brp:tä ja pari pollea. Eikö tosiaan enää muita kelkkoja saa testeihin että olisivat vähän kattavampia?
   
 9. ruso

  ruso äkstriimi

  Tosiaankin onko toimitus ja testiryhmä unohtanut, Suomeen tuodaan Yamahaa ja Artic Cattia. Olis se mukava tietää niistäkin jotakin.
   
  Zombie tykkää tästä.
 10. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Tässä on oltu out of office niin ei ole ehtiny tehä ees topikkia uudelle lehdelle. Mutta vastaampa tähä.

  Ei ole unohettu ei. Vaan tyhjästä on paha nyhjäistä. Tilanneha on meidänki kannalta aivan järkyttävän turhauttava. Kyllähä sitä on yritetty mutta ku ei niin ei. Mehän tehdään noiden koeajolaitteiden varaukset usein jo keväällä, viimeistään syksyn mittaan. Osalta toimijoista saamme vastaukset saman tien että onnistuuko vai ei. Toisilta vastaukset venyy ja venyy. Koitimma viimiseen saakka saada vehkeitä ajoon. Mutta kun meidänki pitää toimia aikataulujen mukaan ja kun 3/5 merkeistä on saanu hoidettua hommat meidän aikatauluihin passaamaan niin emmä pysty enää viimetingassa niitä muutteleen. Osittain tietenki homma voi johtua siitä, että niitä laitteita mitä me halusimma ei ole rekisteröity suomeen ainakaan tilaston mukaan yhtään kipaletta. No toki met olimma valmiita ottaan muitaki, mutta sitte sattui muiden aikataulut eteen. Eli laitteilla oli tärkeämpi seisoskella hiihtokeskuksissa jne. Ja kun viimetingassa ollaan ottamassa edes jotain ajoon niin ne tempassa joidenki koeajajien toimesta kantoon jne.
  Toisaalta taas erästä laitetta kun vonkasimme ja vonkasimme. No sitä ei sitten lopulta ollu. No puolta päivää ennen koeajohetkeä kuulemma että edes joku laite olis saatavilla, mutta se olis vaatinu 800 kilsa autoilua, niin jouduimma skippaan senki. Siinäki koitimma järkkäillä rekkakyytejä omilla kustannuksilla jne, mutta eipä saatu enää siihe aikatauluun mätsään mitenkään. Toivottavasti nyt tulevaan lehteen saadaan ajoon myös näitä kahta puuttuvaa merkkiä. 19-malleista ei ole tietoa ihan tarkalleen. 3/5 merkeistä on ilmoittanut että koska ja missä ajetaan 19 mallistot, mutta jäljelle jäävistä parista ei ole vielä mitään havaintoa.
  Eli ei ole unohettu ja tilanne on aivan järkyttävän turhauttava ja suomeksi sanottuna v.....aa ja rankasti. Mutta jatkamme yrittämistä!
   
  Driver tykkää tästä.
 11. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  Hyvin on vertailussa pitkätpötkylät taas:(. Edellisessä lehdessä vertailtiin riksuluokan laitteita ja nyt vertailtiin suosikkiluokan laitteita( kelkkalehden suosikkeja). Samat pitkätjöötit taas vertailun kohteenao_O. Pätkät ei pääse vertailuun? Pitkä boondokkeri oiva reittipeli..... Lehden nimen voisivaihtaa umpilumen kelkkalehdeksi... Positiivista oli "työkelkkojen" vertailu, missä tietysti olisi voinut olla jamppa ja katiskakin mukana.
   
  Zombie, pezq^ ja Nipademu tykkäävät tästä.
 12. ainakiinni

  ainakiinni Member

  Vähän jäi hiertään tämä Arctic cat x-plorer koeajo juttu. Jutussa kerrotaan että ajettiin 2-tahti 600:lla mutta koko ajan juttua peilattiin 4-tahti versioon tästä mallista. Sitten vielä tekniset tiedot kelkasta oli tästä 4-tahti mallista. Miksi ei voitu tehdä puhdas arvio tästä 2-tahti 600:sta. Ostin siis lehden koska kiinnostaa tämä 2-tahti versio uudesta utility mallista. Ymmärrän kyllä että tätä 2-tahtia ei myydä suomessa julkisesti, mutta on se kuitenkin saatavilla. Onko mahdollista saada kattavampaa arviointi juttua tästä 2-tahti x-plorer/norsemanista? (btw. olis kelvannu suomeenki norseman nimi)
   
 13. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Joo,

  Kun tuo tilanne oli naksun sekava. Se oli tosiaan koejossa, mutta sitten sitä ei tullukkaan myyntiin. No syksyllä sitä tuliki sitte muutama kappale saataville joten vähä oli erikoinen tilanne kaikkiaan ja pisti meidätki vähä sekasin :D Mutta koitetaan saataisko tuota koeajoon vähä paremmaksi aikaa. Kiinnostava ja kaikenkaikkiaan hyvä kelkka.
   
 14. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Onkohan ne nuo maahantuojat ihan tehtäviensä tasalla, jos ei edes lehdistölle saa kelkkoja koeajoon? Omituista hommaa. Vissiin myy jo valmiiksi niin hyvin, ettei tarvi markkinointiin juuri satsata.
   
 15. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Kelkkalehdessä oli hyvä juttu isoista crossovereista. Huomattavasti kattavampi ja antoisampi, kuin mk-lehden vastaava hutaisu.

  Yammua ja varsinkin Catin uusia vuoriporia olisi kyllä jutut kaivanneet verrokiksi. Ei juuri kuin Brp:tä ja Pollea lehti täynnä. Sama homma riksuluokan-jutussa aiemmassa lehdessä ja kelkatkin vielä hyvin samoja.

  Cattia ja Yammua tulee varmaan seuraavissa lehdissä, mutta ei ole sama juttu kuin saada kaikki verrokit samaan testiin.
   

Suosittele tätä sivua