Kelkkareitit.fi - Kelkkakartat netissä

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä maroach, 5/2/11.

 1. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Mikähän on en saa kahviloita, autiotupia tai laavuja lisättyä kartalle?
   
 2. Mileleo

  Mileleo Lynx X-Trim 600 Etec 2013

  Joskus kauan sitten oli semmoinen ominaisuus, jos POI oli alueena, ei pisteenä, niin ei toiminut. Toki datan päivityssykli voi olla toinen syy.
   
 3. k21

  k21 Well-Known Member

  Sama ongelma itselläkin ja tulin nyt kysymään asiasta niin täällähän tämä kysymys jo oli.
  Ei taida olla mistään tällaisesta nyt kiinni. Ainakin olen yrittänyt lisätä ihan samanlaisena kuin vastaavat paikat, jotka näkyy. Ei vaan ilmesty näkyviin ja aikaakin on tainnut mennä jo viikkoja. Reittimuutokset kuitenkin ilmestyy yleensä seuraavaksi päiväksi. Nämä ei koskaan :(
   
 4. Timo Ikola

  Timo Ikola Member

  Siellä saattaa hyvin olla erityyppisillä kohteilla erilaista käsittelyä. Miten käy POI kohteille tuossa Applen kelkkakarttasovelluksessa? Nopealla katsomisella siellä näyttäisi aluemainen huoltoasema näkyvän, mutta pisteet eivät taida sen kummemin näkyä mitenkään.
   
 5. JiiPee74

  JiiPee74 Yamaha RX-1 -03

  Toi POI ongelma on ollut jo pitkään. menneellä talvena aloin itte reittimuutoksia tekemään ja POI ei päivity kumpaankaan suuntaan. Eli uusia ei ilmesty tuonne ja vastaavasti olemassa olevia ei saa pois. Tiedän siitä kun poistin yhden ravintolan jota tästä mein hoodeilta jota ei ole ollut olemassa enää vuosiin niin edelleen se kelkkareitit.fi sivustolta löytyy.
   
 6. Hemi78

  Hemi78 Member

  Kaikista ohjeista huolimatta, en ymmärrä miten päivitetty reitti saadaan päivittymään sovellukseen. Olen muokannut reittiä, tallentanut sen osm ja odotellut muutaman viikon. Mitä pitäisi tehdä tallentamisen jälkeen, jotta muokkaus tulee näkyviin?
   

Suosittele tätä sivua