KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Pelaus, 14/2/10.

 1. Pelaus

  Pelaus Ski-Doo summit X 850 154"

  Meillä olisi Tarkoitus ajaa HEIMO PAILAN kanssa ajaa 3 päivä pikis 18.2 - 20.2.2010. TAPIONNIEMI,Kemijärvi (tulevaisuuden kelkkailijoiden mekka)- Kemihaara-Lokka-Saariselkä-Utsjoki ja sieltä sukkana Kemijärvelle. Onko porukoilla reiteistä lähiajan kokemuksia reitistä tai edes osasta niistä ?

  JAR-VISION OY
  KELKKAILIJOILLE VUOKRATTAVANA HUONEISTO SAUNALLA KEMIJÄRVELLÄ, Tapionniemi
  www.jar.vision.fi
  [email protected]
   
 2. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Vs: KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI

  Sole meille mikhään!!! ;) Tuleepahan ajettua kestotesti eetekeille samalla. Pystöönhän ne on jo haukuttu toisaalla täälä palstalla, eivä kuulemma kestä mithään ??? http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=41849.0
   
 3. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI

  Eiköhän ne reitit oo Heimo Pailan kanssa katteltu läpi. Ei muuta ku sinkki suoraksi ja kilometri reittiä toisen eteen, niih loppu häämöttää.  Mr Cool
   
 4. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Vs: KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI

  Nii son. Petsikolta tulee vielä vähä ristiriitasta tietoa mutta eikhän tuo kelitilanne perjantaihi mennesä seleviä. Pannahan Cooliolle yv:nä sitte summausta reissusta ku päässään takasin ihimisten ilimoille... Niiton sulla kiva sielä auringon räkötyksessä sitte lukia ja ihmetellä ja samalla ryystää pina coladaa ;) Ei muutako hyvää reissua sinnekki.
   
 5. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI  Höö se +34 c ei se oo mittään.. sukellella lämpimässä valtameressä... mutta kuulin jotta Petsikossa oltaisiin ajettu isoa porotokkaa pitkin reitin pohjaa... kestää e-tekilläkin hurrauttaa.. eikä jääp kiinni.


  Mr Cool
   
 6. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Vs: KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI

  Startti illalla Kemijärveltä. Totuttelupätkä särkikankaalta Tapionniemeen. Huomenna sitte varsinaisesti tositoimiin. Rapsakka keli näyttäs tulevan... Ja jälkikin on puhkastu osaksi tuoreeltaan BigDaddyJ:n toimesta ;)
   
 7. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Vs: KEMIHAARA - LOKKA - VUOTSO - SAARISELKÄ - UTSJOKI

  Tehtävä suoritettu, 19.-20.2. Tapionniemestä Kemijärveltä lähettiin ja Vuotsossa asti käytiin, yläperä karsittiin pois ruokalistalta pakkasen takia. Sinne mennään sitte seuraavalla kerralla. Baanat hyvässä kunnossa, osittain loistavia. Ja maisemat on ainutlaatuset. Merkkaus koko välillä hyvällä mallilla. Ei oltu hukassa suuremmin koko välillä mikä on näille suunnistajille jo saavutus sinänsä ;) Kairijokivarresta Lokkaan puhkottiin tien pohjaa pitkin ku reitti (ainakin Kairijoen päästä) oli ummessa. Vuotsossa edelleen 98 loppu(la 20.2) ja kun seteliautomaatista sai 20€:lla n. 3l pensaa nii alko perkeleet lennellä..., alkaa oleen litrahinnat kohillaan. Noh, sain sentään tiskiltä rahat takaisin ja nyt sielä pitäis olla koneen kylessä lappu että loppu se 98 okt on uskokaa pois... Niin ja automaatti ei huolinu sitten mitään kortteja! Ruuhkaa ei ollu, pakkasta sitäki enemmän. -24 - -37. Selvittiin ilman miestappioita, paleltumia ja vehkeet (Lue: 2xEEETEKki ;)) pelas ku kellot. Ainoa suurempi ongelma oli tuon Sponsorin okuläärit jotka jääty ajolasien sisään jatkuvasti. Sulattelu oliki sitten vähän haasteellisempi homma lähes -40 asteen pakkasessa... (Coolio hox, rudyt tilattu jo ;)) Kemihaarassa yövyttiin ja palvelu oli loistavaa, vaikka aikataulua myöhäistettiin päivällä ja ku perille päästiin oli sauna ja pöperöt ja pensat valmiina oottamassa, suosittelen. Kitoksia vaan isännille.
   

Suosittele tätä sivua