Kiteen MK-Sprint radat

Keskustelun 'Radat' on aloittanut käyttäjä rtl, 5/11/12.

 1. rtl

  rtl Yamaha Exciter SX, Yamaha YZ 250 -85 classic

  Tulevana talvena taas kaksi sprinttiä treeni ja kisakäytössä. Kummankin radan kiertosuunta vaihtuu toisin päin. Snowcrossradan vieressä olevia pysäkointi ja varikkoalueita on laajennettu entisestään ja pidetään aurattuina myös tulevana talvena. ;)
   
 2. rtl

  rtl Yamaha Exciter SX, Yamaha YZ 250 -85 classic

  Vs: Kiteen MK-Sprint radat

  Ratamaksuvaihtoehdot talvella 2012 - 2013 ovat 20 € / pv. tai 60 € / kausi. Maksu on henkilökohtainen ja oikeuttaa snowcrossradan sekä molempien sprintratojen käyttöön.

  Maksu maksetaan mieluiten etukäteen K-KMK:n tilille : FI46 5153 0420 0269 28. Maksun voi maksaa myös käteisellä Karjalan Helmeen (opasteet 6-tieltä, 1,5 km Tolosenmäen Nesteeltä etelään) tai Koneveijareille (Kiteen liikenneympyrästä n. 2 km Tohmajärven suuntaan).

  Merkitse viestikenttään nimesi, teksti "ratamaksu" sekä kausi / pvm. jolle maksu kohdistuu esim: Matti Meikäläinen Ratamaksu 2013 tai Matti Meikäläinen Ratamaksu 10.01.2013

  Säilytä maksutosite ja pidä se mukanasi radoilla ajaessasi.

  Ratamaksun laiminlyönnistä ja siitä kiinni jäämisestä on seurauksena kaksinkertainen kausimaksu eli 120 €. Ratamaksujen valvontaan oikeutettuja ovat kerhon hallituksen jäsenet.
   
 3. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -17

  Vs: Kiteen MK-Sprint radat

  Tulipa käytyä tänään nämäkin radat testaamassa.. Näin reittikelkkailijan näkökulmasta sprint radat vaikutti melko helpoilta ja vauhdikkailta. Lentokentän kiertävä rata oli mukavalla patilla mutta myös aika hiekalle kynnetty, eli lumitilanne ei vielä ole kehuttava mutta ajamaan pystyy. Toinen sprinteistä oli lumisempi ja tasaisempi. Hyvä maku jäi radoista ja pitänee tuolla uudeestaan pyörähtää. Etetenkin crossiradan puoleisen sprintin viimeiset 3 kilsaaa soveltui vasta-alkajallekin kun kaveri testasi kelkkaa parin kierroksen verran :) Turvallinen paikka aloittaa harrastus. Täytyy talven mittaan toinekin kerta pyyörähtää.

  Olisin laittanut molemista radoista videopätkää, mutta lipsahti asetukset sarjakuvaukselle videon sijaan :-[
   
 4. rtl

  rtl Yamaha Exciter SX, Yamaha YZ 250 -85 classic

  Vs: Kiteen MK-Sprint radat

  Tulevanakin talvena kaksi sprinttirataa treenikäytössä. Varikko muuttaa uuteen paikkaan tulevalle talvelle. Tiedottelen lisää lumien tultua.
   

Suosittele tätä sivua