Koronavirus

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä hanski-58, 13/3/20.

Tagit:
 1. Nipademu

  Nipademu S-D Iron Dog 600R 2019

  Valitettavasti talous ei kestä tätä tilannetta enää paria viikkoa pidempään. Ja matkailun sekä pienyrittäjien aloilla sietokyky on mennyt osin jo nyt.
  Mutta eipä meillä ole hättää, kun tuo viisas vasen laita tietää, että lainaraha parantaa ja korjaa kaiken. :rolleyes:
   
  pezq^ tykkää tästä.
 2. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Veronkorotuksiin tuo kaikki lopulta päättyy eli yhteisesti nuo joudutaan kustantamaan.
  Peliä tasottaa se että näin on muillakin teollisuusmailla, tosin korkeamman sosiaaliturvan maat mm.Suomi, saa maksaa enemmän.
  Tämän koronapandemian osa 2 ei ole vielä edes näköpiirissä, palveluiden uusjako, julkisen sektorin lomautettujen ja irtisanottujen uudelleen työllistyminen sekä mahdollinen konflikti ulkovaltojen kesken suuremmassa mittakaavassa asiaa katsottuna, pidetään mielessä että joillakin on ollut tapana käyttää hyväksi toisten heikot hetket joko vastikkeellisena apuna tai sotilaallisesti.
  Hyvä että tuota suhdetta paluusta takaisin avoimeen aikaan pohditaan koska talous on kuitenkin saatava takaisin nousuun, tilannettahan jotku käyttää hyväksi jokatapauksessa niin poliittisesti kuin sosiaalisesti.
   
  carrillo tykkää tästä.
 3. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Tuon verohomman mie allekirjoitan täysin. Ja oon meleko varma että tukipaketit ohjautuu 90prosenttisesti niille virmoille joilla kassassa rahua ja tukikolikoita ennestään. Tai virma muuten jonkun porhon omistuksessa(hyvä veli järjestelmä) Tuskin pena putkimies saa hiaceen paljokaan naftarahaa kun työt loppuu ja pitäs toimeen tulla. Näitä yhen kahen ukon virmoja o suomi pullollaan kiitos linjauksesta misä kaikkien pitäs olla yrittäjiä tai näitä pienyrittäjiä mitä ny o painettu hallituksen toimesta läpite.
   
 4. teme-

  teme- Well-Known Member

  Näinhän tuossa varmasti käy... Hyvä veli verkosto toimii tässäkin tilanteessa.
   
 5. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Nebwy, Kamppi ja Broadspeed tykkäävät tästä.
 6. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Makestain, hanski-58, Seiti ja 4 muut tykkäävät tästä.
 7. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Kyllä täällä fokus on aivan oikeassa paikassa! Olkaat huoleti;) Käyny useamman kerran tuollakin kodalla. Ei ole juuri muita ollut samaan aikaan.
   

  Lisätyt liitteet:

  Jii.Pee tykkää tästä.
 8. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Tästähän on ollut yhteinen käsitys yli kaikkien puolueiden. Kokoomus ja liike nyt on vaatinut etunenässä Uudenmaan sulkemista ja tiukempia rajoituksia.
   
 9. Expedition

  Expedition Summit 800 146"

  Uusmaalaiset maksavat tämän hallituksen suhmuroinnin karvaasti. Perkele että ottaa päähän.
  Tosin nämä tämän hetkiset toimet näyttävät purreen ihan hyvin leviämiseen. Ilman rajoituksia virus leviäisi exponentiaalisesti. Nyt tartuntojen määrän kasvu ollut suht tasaista.
  Suuri osa näistä tartunnoista on saatu ulkomailta ja tänne kuskataan urakalla lisää porukkaa oikeilta epidemia alueilta,
  joten oikeaa kuvaa Suomen sisällä leviämisestä ei vielä tiedetä (kerrota).
   
 10. JalmariVari

  JalmariVari Well-Known Member

  Terveisiä Uudeltamaalta, lomautus yt:t päällä, flunsaa pukkaa (ei kuumetta VIELÄ) , ei metriäkään kelkalla koko talvena kun idässä huonot lumet. Kaksi talvilomaviikkoa pitämättä ja kohta ulkonaliikkumiskiellossa, kannattaako prätkääkään huoltaa jos ei saa minnekään ajaa! Tarkoitus oli huhtikuussa vetää kelkat pohjosiin ja pelastaa ajokausi, no se siitä. Sais edes duunissa käydä kun kapakat menee kiinni eikä kovin monta viikkoa himassakaan jaksa telkkaa katella. Nauttikaa talvesta jotka vielä voitte, jos henki säilyy ja duuni, suunnittelen kyllä ensitalven paremmin! :(:oops:
   
  Hemikoo, bavo ja hanski-58 tykkäävät tästä.
 11. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Pikaista paranemista sinne! Itse asun Lapissa ja silti peruin kelkkareissut tältä talvelta. Toivotaan että tästä päästään nopeasti suunnitellemaan ensi talven reissuja.
   
 12. JMO

  JMO ProRmk -20

  Yt:t on meillä täälä pohjosessaki päällä.. Kaivosalalla.. Etsittävien mineraalien hinnat tainnu romahtaa ja kaivosyhtiöt laittanu investoinnit jäihin :rolleyes:
   
 13. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Kyllä tuo riivatun virus leviää muuallekkin suomeen ilman pohjoseen matkaavia hihittelijöitä. Esimerkkina on eräs firman huoltomies joka juuri saapui uudeltamaalta useam päivän keikalta. Piti oikein mainita jotta eiköhän lähe kiitämään.

  Ps... Miten noita mainosbanneria on alkanu kirjoituksiin tulla.. kuten edellä nähtävissä.. ei hyvä... Rasittavia.....ja se on tuos...nuosta osista eres saisi mieleistä...
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 25/3/20
 14. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Tuo että mehtähallitus hakkaa muttereitte ja puuvajojen ovet 7tuuman nauloilla kiinne on meljo erikoista. Mitäpä jos jollahi kairan kulkijalla ( city kulkijalla) on hätä. Häätys saaha tulet ja lämpöä muualleki ku hkn siniseen. Saattapi tulla itku ja hätä. Ittee ei haittaa...tulet syntyy rääsikköön äijän opeilla mutta kyllä se kait kirjottamaton laki on ehtä jänkhällä tulipaikat pitäs olla käytösä tilanteessa ku ku tilanteesa.
   
 15. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Autiotuvathan on luvattu pitää auki, liekkö muuttunut tuokin.
   
 16. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Ne "city kulkijat" pysyköön siellä kotona cityssä nyt neljän seinän sisällä. Pikainen kauppareissu ja pakollinen apteekki terveenä jos tarve. Itse myös kaupunkilainen. En ole nyt lappiin lähdössä enkä muuallekkaan lomailemaan,ne kelkkareissut kerkee tehdä enstalvenakin tai sitä seuraavana. Vai eikö ne etelän kiireiset ihmiset osaa nyt olla kotona???? Sitä paremmalla syyllä jos yt.neuvottelut päällä tai lomautettuna, voipi olla liitoissa ja kelalla hieman jonoa ennen kuin rahaa napsahtaa tilille. t. Itsekkin persaukinen.
   
 17. Viikinki

  Viikinki BD RE3700 -15 ... uudesta jo haaveilee!

  Allekirjoittaneeltakin jää nyt Koronan vuoksi vuotuinen nautintoreissu pohjosen hangille tekemättä, vaikka tässä vielä terveenä, tai siis entisellään ollaankin. :(
  Ja jos syitä peruutukseen punnitaan on niitä ikään kuin kolme : Kaveriporukan vetäytyminen, tartunnan riskin tiedostaminen ja some-raivo! ... mikä sitten oli se merkittävin, on vaikea sanoa.

  Näyttääpi banneri valahtavan aina sivun viimeisen kirjottajan kontolle ;)
   
 18. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Polaris Corona tarjous luettavissa tässä alla .ei ole tarkoitus mollata polarista.vaan tätä pop uppia
   
  Viimeksi muokattu: 26/3/20
  Jukkis, Mikaeli, Kamppi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 19. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Jep, kyllä tämä mainos on kääntynyt nyt jo itseään vastaan.
   
 20. Muus

  Muus ex F6-05, 550 F WT -06, v-max 99

  Ohhoh, tuosta mainoksesta huomasin, että Polaris mainostaa 5 vuoden takuuta? Mitähän osin?

  No täällä Koillismaan peräosissakin korona on iskenyt ja nyt ensi viikolla jo rajusti. Siinä mielessä, että virus ei ole kai vielä meille löytänyt, mutta rajoitukset tappaa kyllä kylän. Työttömyysaste nousee rajusti. Kaikki kahvilat/huoltsikat kiinni, kunta YT:t, Isoin työllistäjä isot yt ja samaten kaikki pienemmät nyt miettii mitä tehdä.

  Kylällä käydessä ei näy kuitenkaan yhtään tuttua naamaa, vaikka tuntuu ettei meno olisi niin hidastunut. Mökkiläiset ilmaantuneet.

  Lunta vielä yli metrin, huippuhanget. Hiihdetty nyt viime viikot päivittäin. Piskit tykkää kyllä, kun lenkkiä normaalia enemmän.

  Pojan kanssa käyty muutama lenkki kelkkailemassa, mutta sekin ilo loppui nyt loppuviikoksi, kun vmaxista antautui pumppu ja takakorkean kautta pätkäisin sen omalla hikilenkilläni petäjään.

  Nilkuttamalla sain ajeltua pois ja kunhan tuota kankeaa vähän suoraksi ja potkii kuomut läjään, niin varmaan saa pilkkireissut ajeltua. Sen jälkeen vaikka pojalle hommaksi purkaa osiin ja myydä osina maailmalle.
   

Suosittele tätä sivua