Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

 1. Germera

  Germera Summit X T3 163

  No tännehän mahtuu - tervetuloa. Kyllä erämaakeitas on toiminnassa. Just kaks tuntia sitten oltiin kahvilla siinä. Isäntä oli just kaupalle lähdössä tekemään hankintoja.
   
  juketsu tykkää tästä.
 2. jonessi88

  jonessi88 Lynx rave RE 600r -19

  Oltaisiin ekaa kertaa lähdössä leville viikoksi 13. Nyt tarvittaisiin neuvoja mitkä olisi hyviä reittejä ajella? Hyviä maisemia? Taukopaikkoja/ruokapaikkoja? Mukana myös naisia ajelemassa joten jos on olemassa joitain tunturi reittejä missä ei kauheasti puunkiertoa.
  Mökki olisi levijärven alapuolelta ja pihasta kelkalla pääsee reiteille. Kiitos paljon jo etukäteen :)
   

  Lisätyt liitteet:

 3. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Notta puunkiertoahan eip paljo mishän ole. Baanathan on pääosin rohki leveitä, ja suurimmilta osin net menhee jänkkhiä pitkin. Tieten on joitaki tunturi (vaaran kupeita)) osuuksia.
  Ruokapaikkoja ei nyt niin kauheesti olhe reittien varsilla poislukien tieten keskukset ylläs,,, äkäs,,,,,olos,,, kittilä ja ite levikeskus. Pokassa baari. Kierinkin kylällä bensaa ja sapuskaa. Luvattu maa ounasjoen varresa. Marjaleenan lättymesta ku luvatustamaasta ajat jokea ylöspäite parisen kilsaa. Laavut kodat yms tulistelupaikat näkhyy hyvin esmes retkikartta.fi palvelusa.
  Samasta kartasta saat näkyviin myös kelekkareitit ja urat. Kelkkareitit fi näyttää samat asiat. Kumputunturi se ny sellane paikka misä ruukaa kaikk käyä, reitti sinne aika paljon ajettu=joskus himpan patilla. Kuolavaarassa ilmavispilöitte vieresä uus kota. Kaikkiha riippuu tieten kuinkha kauas pitkälle haluttaa ajella.
  Suosittelhen siirtymistä levikeskuksen ympyrästä kauemmas ni saatte ajella rauhasa,,,,ei o niitä korttelinkiertäjiä haitolla:D.
  Muista kuiten bentseeni ja ölöjy hommat.;)
   
 4. jonessi88

  jonessi88 Lynx rave RE 600r -19

  Joo kiitos vinkeistä :) tarkotus olis aika monipuolisesti ajella uria kun on viikko aikaa :) tuo oli mukava kuulla että tuntureilla noi reitit kulkee kun meiläpäin semmosia ei ole nii näkis sit jotai aivan erilaista noita mäntyjen runkoja näkee tääläki :D ..semmonen 100km vois olla passeli päivä matka aina et tuskin naiset ainakaa enempää halauisi ajella :)
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ajelkaa hyvällä kelillä Hettaan ja takas tai olkaa yö hetassa. Siinä välillä ainaki näkee ihan kommeita tuntureita. Toki niitä näkee jo kun ajelee Ylläksenki suuntiin jne. Kumputunturissa tosiaan sellaisen päälle pääsee ihan kelkalla.
   
  Tapani Tulisalmi tykkää tästä.
 6. Odeski

  Odeski Active Member

  Missä kunnossa on reitit Levi-Hetta välillä? Tarkoitus käydä ajelemassa se ensi viikolla. Uutta lunta on tullut viimeisen viikon aikana aika paljon tuulen kanssa.
   
 7. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Raattamas käytii tänää toteamassa ettei kuppila oo pyhällä auki. Puoleevälii asti aikamoista pomppua. Joka risteyksen jälkee paranee asteittain..:) eli varmaa raattamasta eteepäiki iha kelvollista..
   
 8. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Raattamasta Hettaan on hyvä baana. Vielä parempi muuten Hetasta Muonioon ja Olokselle. Mitä lähemmäs Leviä tulee, niin patti kasvaa.
  Joskus siellä lana kulkee, mutta ku on paljon kelkkoja ja turisteja, niin reitit ei pysy millään kunnosa.
   
 9. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Aikamoista hakkaamista ajaminen Muonion ja Pokan suuntaan. Jos vielä joku väittää että tulee kylymä niin on kyllä ylikunnossa:eek:. Tainneet vähän vähentää lanauskertojakin. Eipä tota vapaaehtoista kannatusmaksuakaan taida moni hankkia. Meinasin Tammikuussa sellasen hoitaa matkailuinfosta mistä aiemminkin olen hankkinut niin ei meinanneet ymmärtää mitä olen vailla. Ei ollut tarraa myydä joten jätin yhteystiedot että voivat ottaa yhteyttä, no eipä ole mitään kuulunut. No eipä tuolla kolmella kympillä paljon reittiä hoideta:D
   
 10. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Sama se tuossa kinoksella puhu työntekijä et tarroille ois kysyntää mutei oo toimitettu tälle talvelle. Muonion reittien maine taitaa siirtyy naapurikunnan puolelle :D
   
  bavo tykkää tästä.
 11. Odeski

  Odeski Active Member

  Tänään oli pari lanaa vähän pidemmällä lenkillä, joten sileää siivua on nyt tarjolla. Viimeviikkojen aikana tullut aika paljon lunta huonojen pohjien päälle tuulen kanssa ja liikennettä ollut aika paljon. Infogis palvelussa näkynyt usein yksi lana aamuisin liikkeellä välillä Levi-Sammu tai Levi-Ylläs. Kivaa on silti ollut ajellessa. Lainiosta itään on esim. todella hyvä pätkä. Siitosesta etelään ei ole myöskään moni ajanut.
  Tietenkin sitä toivoisi, että lumisateiden jälkeen ei olisi kovin paljoa noita pätkiä joiden kunnostuksesta on yli 14 vrk.
   
 12. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Kiitosta taas @Bavolle ajoseurasta. Saatiiha met paiat märiksi jälleen kerran. Eetvarttiki rauhottu loppumatkasta:D
   
  bavo tykkää tästä.
 13. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Tamppari menossa kohti Pokkaa, mamma kiittää:D
   
 14. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Joo se on catti kova etenemään....... reitillä:rolleyes::D
   
 15. Odeski

  Odeski Active Member

  Kelkkapoliisit on perustaneet tukikohdan Levin länsirinteelle. Paikalla on pari kelkkaa tunnuksin ja pari siviilikelkkaa sekä reilusti miehistöä.
  Ajelkaahan kiltisti :)
   
  juketsu tykkää tästä.
 16. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  Joko niillä on siviilikelkkojakin? :D Ei siinä, valvonta on ihan tervetullutta kun sitä suoritetaan sellaisilla paikoilla missä ”kaahaaminen” on muille vaaraksi, eli keskuksen ympärysreitit.
   
  bavo tykkää tästä.
 17. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Niilehä joku ohiajellessaan vois vinkata ett tulisvat toho kylälle vaikka enonvenhen kurviin. Siinnä neet kovimmat kuskit kaahaa. On siin melekosta ääliötä ääsmarketin mäesä ja perhesafareittenki kohilla.
   
  bavo tykkää tästä.
 18. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Hyvä on turistien lätkyttää. Ajeltii tännää 340km makkaranpaistoreissu. Levi-pokka-pulju-hetta-raattama-levi. Makkarat paistettii raijankiselässä mukavas kunnos tänpäivän reitit.. :D IMG_20190328_115628.jpg IMG_20190328_115624.jpg IMG_20190328_130646.jpg
   
 19. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Oliko pyhävasan kämppä vielä pystyssä? Oliko Enontekiön puolella aivan luomua? Mukava lenkki ollu äijillä. Lauantaina kans hiukka pitempään reisuun:D:D
   
 20. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Hetassa liikku tamppari raattaman suuntaa pari päivää sitte ku siel aiemmi käytii. Mukavaa luomua oli nunnasen reitti. Pyhävasa on missä? Tasa-arvon vuoksi meillä oli yks nainenkii matkassa :D inarissa vois lähtä ensviikol lenkin heittää jos on oikeita kelekkamiehiä:p
   
  Viimeksi muokattu: 28/3/19

Suosittele tätä sivua