Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

 1. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  No kuule aivan samaa tuumaillu!:D
   
  juketsu tykkää tästä.
 2. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  Juu monesteli olen kanssa niitä safariletkojen kuskien ilmeitä katsellut sen avokypärän visirin takaa. Sääliksi on monesti käynyt, kun niin kärsiviä ilmeitä on vastaan tullut :D Ei ihan parasta kuvaa anna lajista se Levin kierto siinä turistipatissa..
   
 3. P4V3-62

  P4V3-62 XCR 850

  Nämä reittien kunnot, lanaukset ja käyttömäärät on yhä ihan makuasioita. Toinen tykkää äidistä ja toinen...
  Täällä riittää tasaista ja pattia ihan kaikille ja ihan niin paljon kuin haluaa. Ja minä en ole vielä kahteenkymmeneen vuoteen täällä oppinut ymmärtämään miksi luontoon ja lumen päälle tehty reitti pitää aina olla kun sileää pöytälautaa? No ehkäpä se joskus valkenee...
  Tänään rykäsin levi-raattama -hetta -ylimuonio-muonio-levi. 301km. Matkalla kaikenlaista pintaa. Tasaisesta kuplavolkkariin. Vaihtelevaa ja mielenkiintoista ajettavaa. Suurin osa kuitenkin helppoa ajettavaa. Hyvä keli ja todella vähän muita kelkkoja liikenteessä. Se yllätti. Mutta oli hyvä päivä ja reissu! Suosittelen. Hyvää loppukautta kaikille kanssamatkaajille! Mun kausi oli tässä, ensi talvena morjestellaan taas ☺
   
 4. aku

  aku Apex xtx + Phazer

  Reitit täällä on kunnossa jopa tällaisille Yamaha miehelle ja naiselle. Toki tässä kylänpinnassa turistipattia mutta kun malttaa ajaa vähän kauemmas niin tasaista löytyy. Turha morkata lanamiehiä.
  Kun katsoo noita vuokrakelkkoja niin niillä ajetaan kaksipäällä aika paljon ja tuskin on iskareita huollettu koskaan niin toki ne hajoaa, saa vuokrafirmat katsoa peiliin.
   
 5. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Kyllä minäkin henk.kohtaisesti täällä pärjään. Käyn etupäässä ajamassakin hoitamattomalla reitillä, kyse oli nyt vähän isommasta kuvasta.
  Ja vuokraamon pelissäkin oli ihan hyvän tuntuiset Öhlinsit alla.
   
 6. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Jos kaipaa todella tasaista niin Sodankylässä on. Leviltä lähdin ja Kittilän kunnan rajalta siinä kohdin jossa lukee yleinen kelkkareitti päättyy alkoi aivan tasainen baana. Hiukan oli päässyt jäätämäänkin huollon jälkeen niin varmaan pysyykin tuollaisena jos lämmöt ei kauheesti nouse. Muutoinkin jos reissun heittää Särestön kautta niin melko sileetä ajettavaa on. Kumputunturin puolella jo sit huomattavasti pattisempaa (mukavampaa).
   
 7. Odeski

  Odeski Active Member

  Alkutalvesta kylän lähellä olleet reitit saatiin yllättävän hyvään kuntoon lumitilanteesta huolimatta. Maaliskuussa lanat veti aamulla aikasin kylän lähellä patteja sileäksi, jolloin ne sudittiin heti iltapäiväauringossa takaisin. Sileä pinta ei koskaan kovettunut. Ekat 20 km joka suuntaan oli välillä todella ikävää tiheää ja terävää turisti pattia.
  Lanauksen operoi Levin hissit. Kaikki rinteet lanataan 17-> joten on kumma, kun sama ei onnistu kelkkareiteillä kovimpaan sesonkiin. Korpitaipaleet oli aina ihan ok kunnossa muonion suuntaa lukuunottamatta.
   
  juketsu tykkää tästä.
 8. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Tuli tuolloin pyörähdettyä Sallassa ja ajettua takaisinkin. Lähdin Kittilästä ja ajoin "kahdeksikon" eli etelän kautta Pyhälle josta Savukoskelle ja Sallaan, takaisin Kemijärven ja Kumputunturin kautta. Leviltä n 50km säteellä pattia/turistia, sama juttu turistia n 40km Sodankylässä ja kahta puolta. Sallassa oli sm enduro, jonka loppumista piti odotella että pääsi kisapätkiä Kemijärvelle. PARASTA oli Pelkosenniemi-Savukoski, joka oli ehtaa luomua. Nyrkkisääntönä mitä kauemmaksi keskuksista ja itään meni, sen paremmassa kunnossa reitit ja paremmin toteutettuja. Naviin pärähti semmoinenkin päivä kuin 702,1km. Oli henkkoht ennätys.

  IMG_20190330_082718.jpg

  IMG_20190330_113002.jpg

  IMG_20190330_172614.jpg

  IMG_20190330_235827.jpg
   
  FFoxi, Kamppi, Hemmo ja 6 muut tykkäävät tästä.
 9. zeizei88

  zeizei88 Member

  Kaverilla hukkunut rahapussi ja tupakit levi-kumputunturi välille. Jos joku sattuu löytämään, niin olisitko yhteydessä.
   
 10. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Hyvä päivä ollut..kateeksi käy.. :cool:
   
 11. zeizei88

  zeizei88 Member

  Rahapussi löytynyt, kiitos kanssa kelkkailijalle!
   
 12. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Onkos Kittilän reittilanauksista kuulunu mittää?o_O lunta odotellessa :D
   
 13. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Puien kaato alotettu. Mie kaaoin kuusen omalta pätkältä. Alako vituthan ku kuutena talvena osunnu samhan puuhun saatana...enkä on ainut kuka tuoho on tutustunu.
  Lanaus tarvetta ei viel o.
   
 14. K.Pukarinen

  K.Pukarinen Lynx Commander Gt -21

  Löytykö ne laattamiehen liuvut siitä pätkältä, se rupee parsiin sitä pulkkaa justiinsa:D
   
 15. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Hyvä ko kaadoit sen kelkanimijäkuusen:D
   
 16. K9Pro

  K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2020

  Ensi kaudella näkyy allekirjoittaneen Lyne Levin reitillä ahkeraan. Tein peliliikkeen ja vuokrasin kämpän Leviltä loka-huhtikuuksi. Vituttaa aina lähteä Etelästä pohjoiseen ajamaan, niin päätin muuttaa pohjoiseen.

  Katsotaan nyt mihin rahkeet ajamisen suhteen riittää. Ajoseuraa tarvii, mutta palataan siihen kauden aikana. Nyt pitää ehtiä jostain kehittää kondista, että kestää koko talven urheilua!
   
  Hemikoo, Jani Sipola, SamiH75 ja 6 muut tykkäävät tästä.
 17. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Tarjouspyyntö on julkaistu Cloudia kilpailutusjärjestelmässä 19.6.2019, kyseessä on EU-hankintamenettelyn piiriin kuuluva palveluhankinta. Hankintamenettelynä oli avoin menettely ja hankintasopimuksen tekoperusteena halvin hinta. Urakka-aika on 1.10.2019 - 1.10.2024.

  Urakkaan kuuluu Kittilän kunnan vastuulle kuuluvien talvireittien kunnossapito. Talvireitteihin kuuluvat ladut, talvikävely-, pyöräily- ja moottorikelkkareitit sekä talvireittien sillat sekä yli- ja alikulkukäytävät. Urakkakohteet sijaitsevat Kittilän kunnan alueella. Urakkaan ei kuitenkaan kuulu Kittilän kirkonkylän latuverkosto pois lukien Karinnokan ja Nälkäjärven välinen latuosuus.

  Tarjousten vastaanottamisen määräaikaan, 22.8.2019 klo 12:00 mennessä saapui yksi tarjous. Tarjouksen lähettäjä oli Oy Levi Ski Resort Ltd. Tarjous täytti tarjouspyynnön mukaiset vaatimukset eikä hylkäämisperusteita ollut.

  Tarjouksen kokonaisurakkahinta on 2.460.565,00 € (Alv 0 %) joka kattaa urakan koko sopimusajan.

  Tuostahan sen sitten joku voi laskeskella kuinka monta euroa kilometrille per kausi on rahaa varattu. Häätyy myös muistaa hiihtoniilojen latujen jokapäiväinen höyläys aamuin illoin.
  Noin 900 km on kelekkareittiä ,,,, hiihtolatuja levin alueella n,230 km. Sitte päälle kävely koira pyöräily yms reitit. Sitte tuosta tarjouksen summasta ku vähentää katteet palakat sotut tellit lellit verot yms kulut ni saa osviittaa paljoko jääpi rahua ajella kissoilla ympäri jänkkhiä

  Mie luulen että eipä kauhian tasasta olhe ylläkselle päite.
  Ja kylän nurkat saaki olla aivan paskaa ni pysyy nopeuet kurissa:D
   
  Viimeksi muokattu: 27/9/19
 18. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Ei kait hiihtolatuja aamuin-illoin... Mutta, iso on summa kunnan kustannuksena.
   
 19. Odeski

  Odeski Active Member

  Kittilän kunnallispolitiikkaa taas parhaimmillaan :(
  Kilpailutetaan hommat niin isona kokonaisuutena, ettei tule kilpailua. Yllättäen firma, jonka pääomistaja on kunta voittaa keikan.
   
  juketsu ja Rautane tykkäävät tästä.
 20. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Sehän meni kuiten niin, että hissi/rinneyhtiö ilmoitti heittävänsä lanauksen pois, sillä " ei laskettelijoitten rahoilla aleta kustantaan muutako rinnehommia." Kunta jäi pakkorakoon näin ja ainut vaihtoehto oli sitte pistää tarjouskilpa pystyyn. Ainut jätetty tarjous sitte voitti. Mitäpä sitä kokonaisuutta pienemmäksi pilkkomaan? Pyssyypähän harrastelijat pois urakoista ja verorahat kunnassa :)
   

Suosittele tätä sivua