Lynx 2021

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Somppi, 15/1/20.

Tagit:
 1. Latez

  Latez Well-Known Member

  2000e per kausi.
  En edes pidä pahana?
   
  Pooka ja M.E.A tykkäävät tästä.
 2. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Nyttenhän käytännössä niin tulee käymäänkin. Mahtaa olla kauppa ihan totaalisen jäässä tällä hetkellä.
   
  Arwid Käkivaara, Akimatic ja möykkä tykkäävät tästä.
 3. jam

  jam BRP 2020

  Alkaa isommilla jälleenmyyjillä oleen varastot täynnä ylihyvitettyjä vaihtokelkkoja....
   
 4. -JPV-

  -JPV- Well-Known Member

  Siltähän tää nykypäivän hinnoittelu vaikuttaa......
   
  jannne.l tykkää tästä.
 5. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Muistaakseni helmikuussa kävin esim. Oulun BRP kauppiaan luona ja Lynxin ja skidoon laatikoita oli pinossa pikaisen laskun mukaan 70-80kpl hallin seinustalla. Toki varmaan osan ovat niistä saaneet myytyä, mutta nyt tuskin kukaan ostaa mitään ja kun talvi oli Oulussakin mikä oli niin aika painetta mahtaa kauppiaalla olla jos edellisen vuotisiakin on pihassa läjäpäin.
   
  jannne.l tykkää tästä.
 6. Rantalankila

  Rantalankila DS 3900 -22

  Mietippä asiaa kauppiaan kannalta. Räkänokat tilailee 18k€ vehkeitä tatti ojossa pihat täyteen ja jättää lunastamatta. Kauppias joutuu ne maksamaan vaikka ostajalta ei enää rahaa löytyisikään. Itse olen 200e varausmaksun maksanut kun olen kaupat tehnyt, joten jos tähän homma kaatuu niin kannattaa vaihtaa lajia.
   
  T-Cat, Iletsu78 ja Fudge tykkäävät tästä.
 7. Pooka

  Pooka Well-Known Member

  Jos kauppias on fiksu niin tekee kirjallisen sopparin AKL:n soppari pohjalle. Niissä on mainittuna purkumaksut jos ei tilaustaan lunasta.

  Tuolla 200€:lla se on se ja sama jättääkö lunastamatta, mutta kauppiaalle siitä ei kyllä ole kulujen kattajaksi.

  Toki tänä päivänä en isoja varausmaksuja, enkä vaihtari antais kauppiaalle ennen uuden saamista. Enkä kyllä antais vaikka ei koronaakan ole. Kun kattoo firmojen tietoja niin aika veitsen terällä taiteilua se on..
   
  ärämkoo ja Seiti tykkäävät tästä.
 8. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 9. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  En kyllä allekirjoita uusimman kelkkalehden 59 Ranger-koeajon yks kymmenestä-kommenttia, mitä sanotaan LTS-keulasta. Pahaa mieltä, ja kiroamista voi tulla jollekin reittiajosta sikapateilla, mutta on monia käyttäjiä, jotka ei juuri reiteillä ajele. Sen allekirjoitan Tundran koeajon tekstistä, että tulevaan malliin LTS:ään kannattaisi laittaa laadukkaammat jouset/iskarit. Uudistuneella lts-jetillä ajaisi kaikki sen tyypin kelkan ajateltavissa olevat ajot, ei kaikkia niin mukavasti, mutta ajaisi; tuolla Rangerilla olisi työläämpää oikeasti huonoissa olosuhteissa.
  Nimimerkillä; kannattaako oikeita maastureita tehdä, kun yhdeksän kymmenestä pärjää city-maasturilla.
   
  Viimeksi muokattu: 2/4/20
 10. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  59Yetin LTS keulasta sai paremman pelkästään vaihtamalla Armystä jämymmät jouset tuubeihin. Tuli keulalle heti kantavuutta lisää ja ummella en huomannut että olisi ainakaan huonompi ollut.

  Olisihan se toki hienoa että kehittäisivät myös LTS keulaa, mutta pahoin pelkään että niille käy kuten puhallinkoneille.
   
  rupsu tykkää tästä.
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuosta lts keulasta.. sen suurin käyttäjäryhmä jotka sitä haluaa on juuri niitä jotka ei tämmösiä foorumeita lue eikä etes koko lehteä..
   
  Fred Scuttle tykkää tästä.
 12. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  Varmaan noin, ja jos jatketaan suhdeluvuilla, niin luulenpa, että 6/10:sta ajo-olosuhteista LTS on yhtä hyvä ajettava, tai lähes yhtä hyvä kuin tuon uuden Ranger. Kahdessa kymmenestä Ranger parempi, mutta kahdessa kymmenestä , oikeasti vaikeissa olosuhteissa, johon tuollaisen kelkan moni ostaa, LTS voittaa pistein 10-0 verrattuna Rasngeriin. Ranger hieno varmaan hieno peli, mutta on olosuhteita, johon on parempia ratkaisuja, ja on käyttäjiä, joiden on pakko ajaa niissä olosuhteissa.
   
 13. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Paskahan se reitillä on MUTTA se EI ole sinne suunniteltukkaan.. LTS keulan putkien kiinnitystä pitäis parantaa kun oikheenkko ossuu niin putki taittuu alle tai vääntyy.. LTS keulahan on paras huonoihin paikkoihin, tasanen pohja johon saa tosi heleposti kunnon pohjapanssarin että kestää rymytä.. eikä siinä ole mitään mikä tarttuis mihinkään..
   
  Fred Scuttle tykkää tästä.
 14. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  En tiedä, onko tuo putken taipuminen yleistä, ainakaan leveätelaisissa, kun tiedossa on yksi vain 1992-mallinen, jonka käyttäjä saa ratakiskonkin mutkalle. Tundrassa meni kaverilla mutkalle, enkä tiedä tarkkaan, kuinka kevyt pusu oli ollut.
   
  Fudge tykkää tästä.
 15. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  Huono strategia on tyytyä tekemään pelkästään yleiskelkkoja, joilla pärjää jotenkin kaikissa olosuhteissa, mutta ei missään oikein hyvin,
   
  Mika_R tykkää tästä.
 16. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuntra Extreme 800 toivoisin... mietin jopa että istuttais mosan tuohon.. 600 on vain joskus tuhnu..
  joo eihän nuita mahotonta ole vääntyny mutta joitain on.. rakenne / kiinnitys ei ole parhaimmasta päästä ja varsinkin jos jousto on huono niin lyö läpi ja alkaa tulemaan ratkeamia.. jne jne ...
   
 17. rikzuu_

  rikzuu_ Polaris khaos 3”

  Noo omalla kaaoksella ajettu 850km ja arvo laski 800e siitä mitä suoralla kaupalla sen ostin. Että ihan hyvin hyvittivät
   
 18. Jamespotkukelekka

  Jamespotkukelekka Active Member

  oma kohtainen kokemus on se että hyvitykset heittelee, ja ne ketkä paperilla hyvittää paremmin pyytää sit uusista useamman tonnin jopa enenmmän ku muut...
   
 19. rikzuu_

  rikzuu_ Polaris khaos 3”

  Re 3900 dokkeri. Shotilla. Lyhyellä tunnelilla ..18640e luovutus kunnossa. Sit lisävarustetta kaupan pääle. Eipä nuita harrastuksiin meneviä rahoja vaikuta tyhjää laskea tulee vain paha mieli
   
  Jamespotkukelekka ja rupsu tykkäävät tästä.
 20. Rantalankila

  Rantalankila DS 3900 -22

  Aukeaako tuo Lynxin build your ride ollenkaan vai miksi näitä ei pysty rakentelemaan?
   

Suosittele tätä sivua