Lynx 2022

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä teme-, 13/2/21.

 1. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, Enduro

  Joko teit kaupat -22?
   
  vinotintto tykkää tästä.
 2. vinotintto

  vinotintto Polaris axys assault -19 850 kai se on

  En... kesä välissä
   
 3. teme-

  teme- Well-Known Member

  Onkohan tulossa mitään koeajo kiertuetta ollenkaan?
   
 4. Tjp-

  Tjp- WaterRev memories & GLS 3500

  Paikallinen kauppias meinasi ettei ole tulossa. Koeajettavaksi taitaa tulla 850 rave ja joku rangeri. Ois kyllä mieluusti käyny tuuppaamassa 3700 xterrain turboa tai etes 850 kun semmosesta vähän haaveillu jos siirtyis yhen kelkan taktiikkaan. Jostain somesta näin että oli ainakin lähettiläillä ajossa tuo turbo mutta paljompa painaa maksetut kehut:rolleyes:
   
  teme- tykkää tästä.
 5. KTM450

  KTM450 Lynx RE 600R E-tec -19

  Harrastehommiin ihan jees, mutta endurokisoja tuolla versiolla ei saa ajaa.
   
  rupsu tykkää tästä.
 6. Huikonen

  Huikonen New Member

  C6D5A105-22B6-41EF-826C-8705BAAE7C4C.jpeg Tämmösellä pikku padalla toinen talvi menossa ja ei valittamista
   
  Vesukka tykkää tästä.
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Onko miten pitkät keulan iskarit näissä?
   
 8. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Tuolla x terrain keskustelussa vastaus kerkesin jo kysellä samaa:D
   
 9. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Sitäkö ei sitte saa e-tekki koneella 600cc terrain 3700. o_O näi sano kauppias mutta antaa nuo ohjelmat semmosen rakentaa:confused:
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Minua rupesi kiinnostamaan tuo EFI koneinen hinnan takia mutta into lakkasi DS alustan kohdalla :(.
   
  hemuli tykkää tästä.
 11. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Miusta se oli kyl hyvä jopa kertakäyttökepeillä. Varmaa sama alusta oli meijen vuokrakelkassa:)
   
 12. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Näkyy kuitenki Vääksyn konepiste kauppaavan x-terrain e-tec 600r 3700. Toine kauppias soitti Brplle et ei oo saatavanao_O
   
 13. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Onkos tullu ajettuu minkä verran DS-alustaisel Lynxillä? Työkaveri osti tollaisen vaimolleen / mökkikelkaksi. Kävimme ajaan tuol pohjoises pari lenkkii tuolla. Verrokkina meil oli vanhempi Xtrim SC. Toi Xterrain DS alustalla pesee mukavuudessa ja ajettavuudessa ton Xtrimmin mennen tullen. Me mietittiin, että ilmeisest tol DS alustalla saadaan herkkyyttä helpommin, ilman että tarvii olla kalliit iskarit.
  Miul ei ole kyllä mitään moitteita tuosta Xterrainist tuol alustalla. Melko meluisa se kelkka on noin kokonaisuutena, mut muuten on kyllä kiva ja monipuolinen peli.
   
 14. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Ääni oli kyllä kova se jäi mielee:D kelkka oli x terrain 600r e-tekki 2020 ja shottistartilla.. Tollasta en oo pikkulohkos nähny
   
 15. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  No itellä ajatuksissa ei ole hissukseen ajella pilkille jos Lynxin ostan, isoa patti päin miettimättä mikä sieltä lervoo alustasta.
  Koeajopäivänä olen ajanut moisella telastolla ja tunne on jos tuohon etupukkiin laitetaan kunnon simmi niin paikat lentää hampaista, reittiversiossa on etupukissa linkku jonka avulla voidaan käsittäkseni rakentaa vaimennus erilailla. Mutta voihan se olla että tuo yksi äänekäs 485 puhallinventure on jo tarpeeksi vuosiksi saastuttamaan minun korvat :)
   
 16. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Katselin Lynxin sivuja ja vähän erikoinen kevätennakko. 500€ lisävarusteita mukaan ja jos ostaa BD850 mallin niin sitten tonnilla. Selkeästi näkyy tämä hyvä lumitalvi kun kelkkakauppa on käynyt aika kuumana niin toivotaan, että ennakkomyyntikin vetää ilman suurempia alennuksia. 2021 malleissahan taitaa olla tällä hetkellä +1000€:n vaihtohyvityskampanja päällä eli jos niitä 2021 malleja vielä jollakin on niin ehkä niihin saa paremman tarjouksen. Autokaupan perusteella tuollaiset vaihtohyvitykset tosin voi olla aika nimellisiä. Kerran kyselin vaihtoja tiettyyn uuteen autoon eri liikkeistä ja se liike, joka mainosti muistaakseni +1000-1500€:n extrahyvistysä vaihdokista teki huonoimman välirahatarjouksen. Soitin ihan huvikseni sinne niin heidän mielestään vaihtoautoni arvo oli kuulemma tonni tolkulla huonompi mitä muiden liikkeisen mielestä.
   
 17. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  No eiks se sit kannata ostaa RE? Eikait tollai hinnat-alkaen perheen kakoskelkka ole edes suunniteltu tollaseen ajoon?
   
  Nipademu ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 18. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Maksaako se saman verran kuin tuo?
   
  niso tykkää tästä.
 19. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  No ei maksa ei. Vaan oletatkos sinä, että ostaessasi hinnat-alkain perhekelkan, saisit RE:n ominaisuudet samaan rahaan :D Myöhä ei olla mitään maailman ralliukkoja, niin ei osaa sanoo mitä sinä tuollaiselta kelkalt odotat. Mutta siihen käyttötarkoitukseen, johon toi xterrain on ainakin mun olettamuksen mukaan tehty, se pelaa ihan kivasti. Näin sanoi myös vaimoväki. He meinas, että paljon sporttisemman tuntuinen reitillä ja uskaltaa ajaa kovemmin. Siis ku vertasivat vanhempaan xtrimmiin.
  Joten jos haluaa sen Lynxin, jol saa paukuttaa siihen vastapattiin, kannattaa pistää säästöpossuun pari vuotta rahaa jemmaan. Sit sitä voikin ostaa sen RE:n :D Tai sit ostaa käytetyn RE:n
   
  rupsu tykkää tästä.
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Mieluummin 900Ace Trimmi, "halpuus" tuossa Efissä kiinnostaa ja voi olla että tuo telasto on satasen kaksi halvempi tehdä, linkkujen ja välipalkin puuttumisen vuoksi. Näitä pitäisi vaan päästä kokeilemaan, voihan se olla hankalaa tälläiseen aikaan. Perinteinen pps telasto perusiskareilla on tässä maassa halvalla korvattavissa kunnon kepeillä kun niitä on mullakin tallissa ;)
  Josko ens vuonna olisivat rohkeita ja tulisi reittimallin 4t turbo sekä turboton 4t Rave RE. Onhan tässä aikaa vielä puntaroida ajaako vanhalla vai vaihtaako.
   

Suosittele tätä sivua