M: -03 RX-1 aj. 8tkm

Keskustelun 'Myydään Yamaha kelkkoja' on aloittanut käyttäjä nostokurki, 29/2/16.

 1. nostokurki

  nostokurki 2014 Lynx Xtrim 900 ACE

  Nyt ulosheittohintaan soiva peli suoraan ajoon. Ostin itse Yamaha Centeristä, mutta pian sen jälkeen liukastuminen pihamaalla johti murtuneisiin kylkiluihin ja sitä kautta päättyneeseen ajokauteen. Kuukauden verran olen nyt tuota ihmetellyt ja testannut että joko kärsisi ajaa, mutta sen johtaessa aina pariin unettomaan yöhön, on parempi hävittää laite kokonaan pihasta.

  Kyseessä siis hopean värinen ja korotettua tankoa lukuunottamatta vakiokuntoinen RX-1. Pientä käytön jälkeä on, eli pleksin "jalassa" murtuma, mutta yleiskunnoltaan todella siisti, ei rällätty/hypitty/pommitettu. Tukivarret on suorat, nivelet välyksettömät ja etupukki ehjä ja hitsaamaton. Matto ei liene kovin vanha, kaikki laput on tallella eikä matto ole repeillyt.

  Kuvat löytyy parhaiten nettimotosta; http://www.nettimoto.com/yamaha/rx-1/1966897

  Hintaa palstalaisille tasaraha 2500 euroa. Kelkka löytyy siilinjärveltä pohjois-savosta ja yhteyttä saa yksityisviestillä. Myös nettimoton kautta voi huudella jos ujostuttaa.

  Vaihdossa en mielellään ota mitään, mutta jos jostain ~1000€ hintaluokan kelkasta olisi päivittämässä tällaiseen, niin sen voin ottaa pihaan odottelemaan ensi ajokautta. Ei haittaa vaikka siinä olisi laittoakin, eipähän kuumota niin paljoa päästä ajelemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 5/11/20

Suosittele tätä sivua