Macon puuhapaja

Keskustelun 'Esittele kelkkasi' on aloittanut käyttäjä Mr. El Maco, 24/1/14.

 1. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Macon puuhapaja

  Säädöillä voi toki olla vaikutuksensa ja moottorilla. Mulla verrokkina -04 poro, jossa oli lievästi piristelty seiskan kone. Se ei lyhyillä välityksillä paljoa kakistellu kun keula pomppasi hangesta. Ja ehdottomasti pidän tätä koppaa itselleni huomattavasti parempana, pääosin reittiä turraan.
   
 2. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Macon puuhapaja

  Leikki-öhlinssit saa oikean varren ja silmukan, josko jaksais vääntää kasaan ja testata pikkuisen, niin siitä lähtee kaverin kelkkaan kiteelle varaiskarit.. Jos nuo sattuu sitten sopimaan paikalleen.
  [​IMG]
   
 3. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Macon puuhapaja

  Välillä muutakin kuin kelkkoja.. Reittilana otti pari vahingollista kantokosketusta, sivulipat vaatii remonttia. Samalla pikku parantelua sen minkä malttaa.

  [​IMG]
   
 4. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Macon puuhapaja

  Lanasta ja lumestakin melkeen päästy eroon, niin vielä pitää ajettavuutta haeskella, jotta edes tulevana talvena olis lystiä.

  Alkuperäisillä iskareillahan ajeli ihan mukavasti, mutta jotain teki mieli ropeltaa (kun ei vikojakaan ole) niin aloin touhuamaan noiden vanhojen crosslink-foxien kanssa. Takapukissa tosin kilpurin oma keppi, lisättynä yhdellä puristuspuolen clikkerillä.

  Etupukkiin siis vanhan -04 kilpurin etupukin kepakko clikkerilisäsäiliöllä varustettuna ja himppusen muokattuna. Jousena -04 snopron kaksiosainen vieteri.

  Kyseinen iskari/jousiyhdistelmä toimi omaan makuuni kohtuullisen hyvin phazerissa, paitsi kevään patissa oli liian kova ja jakoi hieman. Tässä catissa, suht smalla telaston geometrialla ja täsmälleen samalla shimmillä ei toiminu oikein huonostikkaan. Lisäsäiliöt ooli eri. Jammussa oli nopean puolin säädöt, tässä hitaan. Catin alla ei joustanu kunnolla, potki perää ylös ja jakoi hullun lailla, ellei pitänyt kaasua pohjassa.

  Pariin otteeseen pehmensin shimmiä, mutta ei siitä hyvää tullut. nopea puoli alkoi jo lyödä läpi, mutta hidas ei suostunut pehmenemään.

  Sorvailin isomman jousilautasen, jotta sain leikkiöhlinssien jousen foxin ympärille (muutoin halkaisija käy justiinsa). Samalla tiukkasin shimmiä hieman hitaasta, väliltä ja enemmän nopeasta päästä. Vähän noin arviolta vaan. Clikkerit puoleen väliin, ruuvari kotiin unohtaen ja ajamaan. Ei pohjaa ei, toimii paljon paremmin, mutta liian kovaksi meni. Testit jatkukoon. Shimmi saanee kuitenkin pysyä tuossa, ainakin kevään rinneajoihin asti. Kattoo sitten ensi talvena mitä seuraavaksi.

  Lehtimäeltä tuli postia, wössnereihin uudet männänrenkaat, joten kai sitä voisi elokuussa käyttää koneen auki.
   

Suosittele tätä sivua