Metsähallitus ja sen toiminta

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä carrillo, 1/4/20.

 1. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Metsähallituksen toiminta laavujen..kotien ja tupien tiimoilta hieman sylettää. Kotia sekä laavuja on hävitetty tai palanut. Uusiakin tehty..aakenus...kuolavaara...seurujoki muutamina. Vanhat ei poistu kartoista vaikka niistä useampaan kertaan on ilmoiteltu niille palaute sivustojen kautta. Esim kapsajoen laavu. Uusimpana vitutuksen kohteena tuo seurujoen kota. Uutta tehään..kunnossapito on mitä on. Kota painunut kasaan lumikuormasta. Eikö siellä jumalauta o keretty käymhän muuta ku laittamasa koronaviirus info ja ruuvaamasa paikat kiinne. Se on tietysti tärkiä homma mutta herää kysymys oikiasti miksi ei o tehty mitään muuta talaven aikana. Ohan ne kuiten verorahhoilla sinne roudattu ja pystytetty. Hox tämä ei ole coronaan liittyvää avautumista. Siitä on toisaalla.
   
  Fudge ja bavo tykkäävät tästä.
 2. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Täällä päin myös vi###taa hallituksen toiminta tulistelupaikkojen suhteen. Etenkin pari kotaa missä käyty makkarat paistamassa ja taukoilemassa on vuokrattu yksityiskäyttöön. Ilmeisesti safaritoimintaan. Laavuilta taas yleisesti puut loppu ja huoltopuoli on ihan onnetonta.

  Nämä kuitenkin ymmärtääkseni pyörii veronmaksajien varoilla. No ei noista veronmaksajat paljoa iloa saa tällä toiminnalla:mad:
   
 3. Rauta

  Rauta Well-Known Member

  Ja kerhojen maksamat uralupamaksut pyöritykseen kans;)
   
 4. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Eihän metsähallituksella enää lie edes velvoitetta metsä-autoteidensä kunnossa pitämiseen. Aikanaan kun metsähallitus oli valtion laitos ja tavallaan kuin Valtio Valtiossa, niin niillä oli tiettyjä velvoitteita. Mm. siis esim. tekemiensä metsäautoteiden kunnossapitovelvoite. Nykyään tahtoo olla sellainen laitos, että millään m,uulla ole väliä, kuin sillä, että paljonko saadaan omistajille tehtyä rahaa.

  Mitä laavuihin (ja ilmeisesti myös kotiin) tulee, niin aika paljon ovat käsittääkseni siirtäneet laavujensa hoitovastuita kylätoimikuntien jms. vastuille, jos ko. taho on ollut halukas vastuun ottamaan. Ja jos ei, niin laavu purettu.

  Yleensäkin aika surkeaa puuhaa nykyääön ko. laitoksella.
   
  Fudge tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua