Miten valita sopiva kelkka. .

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Kamppi, 26/12/22.

 1. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Niin monesti tätä aihealuetta tullut vuosien saatossa luettua, jopa kirjoitettuakin väliin. Nyt kun tuli winderi myytyä niin kovin orpo fiilis kun talliin könyää. Vaikka sieltä löytyy yksi "vintage" rev originaali kunnos niin nettimotoa vaan tulee pyöritettyä aina väliin. Jotenkin nyt parhaiten ymmärtää joitain esim harrastuksen aloittajia valintoja tehdessään. Itselle toki syntyny selkeet kriteerit vuosien sähläämisissä. Mutta aloittelijoille asiat ei ole selkeitä, vaikuttimena heillä ehkäpä kaverit, unohtamatta alue jossa aikoo operoida jne.
  Omalla kohdallani ehkä tulee palattua 2-tahtiin takaisin. Tavoitteena myöskin keveämpi yksilö tai malli. Muina vaatimuksina mm sähköstartti varsinkin 800:ssa, hyvä alusta säädettävyydeltään jne. Huomioitavaa myöskin varaosien saatavuus joko purkuosina tai marmorilta. Tottakai huollon saavutettavuus. Kohtuu hyvin näillä e-p seudulla huollot teetettävissä alan toimijoissa, tosin naapurikunnissa pelkästään.

  Tässä mallit joita tutkaillut:
  - Ski-Doo Renegade x-rs vm: 2015-2016
  - Lynx x-trim re vm: 2015-2016
  Lisänä: lisäpenkin käyttömahdollisuus (saatavissa edellä mainittuihin versioihin)

  Aika näyttää mihin päätyy vai siirtyykö Esla:n aikaan :D. Kohtahan tuo kevät ja kesäkin jälleen tulossa jolloin rc vermeet vie kaiken ajan, maaliskuussa jo hyvinkin nosteita liidokille ym.
   
  Viimeksi muokattu: 26/12/22
 2. jaskap

  jaskap AC m800,RX1, Venture700, Exciter2 ja Esla

  Hommaat useamman erilaisen, niin ei ole koskaan tylsää. Sama homma prätkissä.
   
  pezq^ tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua