muiden maiden kelkkalehdet...

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä JanneR, 13/9/07.

 1. JanneR

  JanneR Well-Known Member

  Tänne vois laitella naapurimaiden lehtien turinoita sekä kommentteja muuten.

  Tuossa ropsahti postissa uus snow rider. Pakko oli alkaa kirjotaan että tämä meän kelkkalehti oli jossain vaiheessa aika paljon samantyylisuuntaan menossa, mutta onneksi joku/jokin käänsi lehden oikeeseen suuntaan.Kyllä meidän lehdessä on kuitenkin luettavaa ja asiallisia testejä kun vertaa tähän yllämainittuun.

  Tuossa snow rider ei kyllä sisältäny 1numerossaan juuri muuta kuin mainoksia. Aika pettymys oli tuo lehti kun kuitenkin kaikee kivaa on tulossa tulevaan talveen.

  No oli sielä tietty mielenkiintostakin lueskeltavaa vaikka kielimuuri hidastaa melko reilusti. Odottelin tuosta skidoosta ja catista juttua sekä tietenki yammusta ja osittai sitä sainkin.Aika jänniä yksityiskohtia monissa mallissa, skiidossa tuo ketjukoppa homma.....yamuussa vetarin rataat yms..  Niin ja tietenki tuo Granbergin keltuainen..nam.....
  Ja hyvää tuossa oli nuiden kelkkavaatteiden kuvat, mulle löyty ainaki kiinnostava takki....
   
 2. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Snoweek tulee itselle. Mukavasti asiaa lähinnä kisatouhuista. Tippuu luukusta vähän millon sattuu, mutta eipä noi jenkki-lehtien tilaushinnatkaan päätä huimaa. Tämä taisi olla jotain 28€/2V
   
 3. JanneR

  JanneR Well-Known Member

  Nuita Snoweekin irtonumeroja olen joskus ostanu, siinä on kyllä kisahommista ihan hyvin juttua joo...

  olipa tuossa snow riderissä tyylikäs vanhuskin nro 207, georgsonin musta surma! Ei liiku samanlaisia samoilla eväillä kuulemma misään.
   
 4. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Snow Rider oli vielä pari kolme vuotta sitten parempi, sisällöltään hakkasi kotimaiset mennen tullen mutta nykyään aika arsesta joten lopetin tilauksen.
   
 5. JariG_

  JariG_ Well-Known Member

  Joo aika gay tuo snowrider, tuossa kevväällä ostin yhen nueron jossa muistaakseni piti olla jonkunnäkönen mountainkampe testi.. no ok se juttu oli ihan hyvä, tosin 1/3 tekstistä kirjoittaja kehui omaa turbo apexiaan.. Muuten sitten tilaa oliki hukattu muummuassa johonki möyhyhattujen kirjottamaan reportaasiin, ei ihan avautunu mutta jotenki se liitty johihinki vanhoihin tamppareihin tai johonki telamaastureihin. Oisivat ees teheneet selkoa niistä koneista mutta se oli jotain fiktiivistä ja umpihintahtavaa lässyttämistä "ihanasta päivästä ulkona" huh huh.

  Mutta anuksesta asiaan!

  Tänne isoon kaupunkiin kotiutuneena taas satuin stocKKalle tuossa muuan päivä. Siellähän on aika bueno lehtiosasto ja kysäsin et onnistuuko Snowesti saada.
  Otti puhelinnumeron (ihan soma tyväri ja taispa puhua hiukan hoon päältä - onneksi on jo vallan hyvä vaimo kotona ettei tarvinu alakaa keksiin muuvvsseja:))
  soitti jo puolen tunnin päästä ja ei kuulemma tällähetkellä kukaan tuo maahan em. lättyä, eli ainua vaihtoehto on tilata..

  Eli oisko joku visakortillinen foorumilainen kiinnostunu ameriikan puuteri kelkkailuhommista, vois panna kimppatilauksen vetämään?
   
 6. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX

  paljon lie maksaa ??? ???
   
 7. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

 8. Sape

  Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

  Mulle passaa. Voijaan puolittaa toi snoutekki myös jos haluut, se on tullu jo vajaa 2 vuotta. Helkkarin pätevä lehti myös, paljo tekniikka-artikkeleita ja tietty niitä mainoksia ;D
   
 9. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Näyttäs olevan tossa SW lehessä mainos 14 numeroa / vuosi = 19.97$ + toimitus ulkomaille 10$

  Muistelen että tietty halvempi jos ottaa pari vuotta. Ihmeellisesti vaan alkanut tulemaan nyt ajoittain SnowGoerkin. Liekkö samaa puljua..
  Toi SW on aika ohut painos (Yleensä n. 22s) mutta sivut on aika isoja :D
   
 10. maroach

  maroach RMK800 '14

  Kolmisen vuotta on tullut tuota SnoWestiä tilattua. Itse asiassa tänään kolahti uusin numero laatikkoon.

  Hinta ei todellakaan ole paha, 1v 30$=21€, 2v 45$=32€ ja 3v 55$=39€ (ei pysty kotimaiset oikein hinnalla kilpailemaan, laadussa kylläkin :)). Kymmenen numeroa vuodessa, joista kaksi numeroa (Mod Stock) keskittyy täysin modeihin ja yksi matkailunumero. Sivumäärä keskimäärin ehkä noin 80. (Uusimmassa sivuja 95). Lehti keskittyy puhtaasti vuorikelkkailuun ja tyypilliseen amerikkalaiseen tapaan melko runsaasti mainoksia.

  Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen lehteen, muutama numero on vuosien mittaan jäänyt saapumatta, mutta sähköpostia laittamalla ovat nekin löytäneet perille (asiakaspalvelu erinomaista kuten yleensä amerikoissa).[​IMG]
   
 11. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Juuripa tuossa selailin usiamman vuoden vanhaa Snowrideriä ja tätä uusinta.

  Onpa vain eroa lehdessä. Ainakin aikamoinen nuorennusleikkaus on tehty, kuvat ku kohta suotaan tuolta jenkkien leffoista.
  Ei oikein ainakaan minun makuun, turhaa vanabii-meininkiä.
   
 12. JanneR

  JanneR Well-Known Member

  Tulipa kielitulkilla ja avustuksilla tavattua uusin snow rider. Ihan mielenkiintosia juttuja sekä kokeiluja. muutamia jänniä asioita jäi mieleen kuten 1200 rotaxin turbo ja painohommat.
  minusta laadukasta testausta/kirjoitusta , vois ottaa suomilehdetki mallia.

  Kuvien sekä sommitelujen suhteen pisteet omalle kotisuomen lehdelle, paljon parempia ku tässä snow riderissä.

  ja nuo mainokset on kyllä ekstraa. löyty taas paljon uusia sivuja mistä ettiä osia monenlaisin hinnoin.
   
 13. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Snöömöbiler since 2002. ::)
   
 14. JLo

  JLo RMK 800 -11 & XLT Special -94

  Olis.
   
 15. Puppe

  Puppe BackyardKing

  UPP!
  Taitaa naapurmaan lehen kannessa olla joku Maunukselan etäinen sukulainen?
  [​IMG]
  :eek:
   
 16. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Ja kannessa mainitun "Burkar Marino Talar ut" otsikon vuoksi meinasin (mennään Lyckseleen ajamaan vintage ovaalia tammikuussa ja Marino on homman "sielu") ostaa, onneksi selasin paikallisessa kaupassa lävitse, ei tarvinnut ostaa tuotakaan ...
   
 17. mikaa

  mikaa Well-Known Member

  Tänään tippu postilaatikkoon uusin SnoWest. Oli testissä mm. 600 kuutioiset mountainit. Ihan v*tun paljon mainoksia, melkein joka sivulla. Vuoden numerot tuota snowestiä tilasin ja oli halpa. Pitääpäs lukea lehti niin saa antaa arviota siitä.
   
 18. JanneR

  JanneR Well-Known Member

  Oli taas mielenkiintosta lueskeltavaa snow riderissä. Oli nuita pitempitelasia karkeella harjalla testattu ja punnittu, mausteena mukana lynx "päälikkö" Commander.
  Säiliöt täynnä:

  Summit 800R 252kg
  Polle RMk 262kg
  Cat M1000 279kg
  Nytro mtx 300kg
  Commander 350kg


  Sitte näkkyy olevan poikeuksetta lehdessä joku tai jonkunsortin turbotus kelkka esittelyssä, eikä siinä mitään, mielenkiintosta.

  M 8 turbolla...

  Nytro mtx turbolla ja "aavistuksen" tuunailtuna....

  Artic cat race school 2008, kuvissa pisti silmään "joku" Viktor stenmann... ;D

  mainoksia on kyllä liikaa lukijan kannalta mutta mutta.
   
 19. Muksu

  Muksu Pärrääjä

  Vs: muiden maiden kelkkalehdet...

  Varoitus: tähän aiheeseen ei ole kirjoitettu ainakaan 120 päivään.
  Jos et välttämättä halua vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.


  Nostetaan kasan päälle!

  Tarkotus olis vähän parantaa tuota oman svenskan taitoa ja mikäs sen mukavempaa kuin lukea ruotsalaisia kelkkalehtiä.

  Kymysys kuuluuki että mitä noista ruotsalaisista lehdistä kannattisi alkaa tilamaan? Itse tiedän noista lehdistä Skoter, Snowmobile ja Snowrider, onko noita vielä muitaki lehtiä?

  Jådejååå 8)
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Re: Vs: muiden maiden kelkkalehdet...

  Snowrider.
   

Suosittele tätä sivua