MXZ 850 turbo R 2024

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Mikkoyli, 8/3/23.

 1. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Onko moni tilannut? Tilasin tämmöisen ja siihen Blade XC sukset. En olisi kyllä tarvinnut sitä hienoa mittaria. Nähtävästi tämä tulee 38 matolla vai tulisiko nastamatolla? Olisi mukava tietää miten on voimaa ja vääntöä verrattuna 900 turbo R nelariin mikä on minusta kyllä aika onnistunut moottori. Ihmettelen, että tähän laitettiin metanoliruiskua eikä mountainvehkeeseen.
   
  Driver tykkää tästä.
 2. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Tätä olisi kyllä mielenkiintoinen päästä testaamaan. Jos voimansiirto on yhtään kartalla niin pitäisi liikkua aika liukkaasti. Tuo imuilman jäähdytys on varmaan relevantimpi jossain p-amerikan lakeracing hommissa, jotenkin veikkaan Suomen baanoilla ei kauheasti tarvitse sitä säiliötä täytellä.

  Itse en kyllä noista bladeista tykkää, hakee vanhoihin uriin ja tuikkii mutkissa. Ainoastaan pehmeällä reitillä toimii ihan ok mutta sitten alkaa myös puskea. C&A XCS pelaa pirun hyvin kun lyhentää raudan ja vetää suksen nokan ylös taaempaan reikään.

   
 3. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Luulen, että mulla on Blade XC mun vanhassa 2018 Lynx 850 Ravessa ja minusta ne on ihan ok. En ole kyllä varma mitkä ne on. Hakee kyllä uriin jonkin verran. Viimeksi kun mulla oli Ski-Doo se oli Iron Dog 2015 niin en muista vaihdoinko siihen SLT:t vai pidinkö vakiot. Nyt olen ajellut Xterrain turbolla ja siinä on Blade DS+ myös ihan hyvät. Kattelin noita C&A suksia niin olihan siellä XPT, joka olisi vähemmän aggressiivinen. Onko siitä kokemuksia?
   
  Viimeksi muokattu: 9/3/23
 4. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Mitenhän turbon voitelu on hoidettu?
   
 5. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Tuo XPT voisi kyllä olla kokeilemisen arvoinen, kokemusta ei ole. Profiili näyttäisi miedommalta kuin XCS. Melkein ainoa vika C&A suksissa on aina ollut se että vakioraudat on aivan liian ottavat, ehkäpä noissa se on jo fiksumpi.
   
 6. titanium

  titanium Well-Known Member

  Kyllä kait pilottikin oman kokemuksen toimii ainakin kovalla reitillä. Aika hifistelyä nuo suksihommat muutenkin:)
   
 7. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

 8. titanium

  titanium Well-Known Member

  Tai sitten ei vaan tiedä paremmasta:)
   
  Driver, Kojontti ja Vesukka tykkäävät tästä.
 9. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Pilotit ovat kautta aikain olleet toimivat sukset kovalle tasaiselle jäljelle. Täällä puolen valtamerta vaan on kovin vähän sellaisia baanoja. Irtolumi, patikko ja pehmeä pohja on myrkkyä niille, ja sitä lajia meillä taas riittää.
   
 10. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Tämä vehe on koeajossa Kelkkalehden numerossa 2-2023. Ihan vinkkinä voin kertoa, että kyseessä on nopea, sairaan nopea kelkka.
   
  andyman, Mikkoyli, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 11. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Millo päästään lukeen?
   
 12. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Tässä parin vkon sisällä.
   
  Hurruttelija, andyman ja Jannne tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua