MYSKI

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä Hiikeri, 3/2/06.

 1. Hiikeri

  Hiikeri - Ei kelkkaa -

  No tossa nettimoton Myskissä on hp.1200€.

  Kyllähän jos esim.telasto/matot yms. on kunnossa (uudet saattavat olla vaikeasti saatavia/kalliita) niin eiköhän noi ole tuon nelinumeroisen € määrän arvoisia kellä just tollaiselle mörölle on jotain raskasta käyttöä.
  Vaikea kyllä kuvitella ettei joku tavallinen raskas työkelkka jollekkin riittäisi jolloin pitäisi olla Myski.

  Mutta myöhäisille kevät jäille en tolla kehtaisi lähteä pilkille, kun tuota massaakin on.

  Onkohan toi massa muuten kuiva paino?
  Tankki täyteen ja pari hiukan riuskempaa pilkki ukkoa kyytiin niin kokonaisuus voi olla jotain 650kg ihmis-kone yhdistelmä. (+saadut kalat) ;)
   
 2. ramptramp

  ramptramp fyyrförtti revi

  Joo itse olen herkutellut ajatuksella että jos tuon panssarivaunun ajaisi kiinni niin ei sitä ylös saisi ennen kevättä. Saattaa vain olla ettei se jää kiinni mihinkään ellei sitten satu sopiva kanava....
  ::)
   
 3. Hiikeri

  Hiikeri - Ei kelkkaa -

  Aivan, toi ei varmasti muuten jää maastoon kuin konevaurion yllättäessä, bensan loppuessa tai jäihin upottamalla(ei paljon sulia ylitellä tällä jytkyllä ;D).

  Ton kun jäihin upottas niin saattashan tulla itku silmään että milläs nostat, tai edes rannalle päin vedät ja nostat? Siinä ei 3-4 riuskaakaan kaveria paljon nostelisi kotomaista Myskiämme.
   
 4. XTRacing

  XTRacing Vmax 500 -98

  Varsinainen Myski tosiaan!Armeijalla kannattasi hommata noita joksikin penteleen panssarimoottorikelkoiksi ;D Laittaa jotaki tykin tynkää ja konekivääriä ym. pientä ;)
   
 5. 250

  250 Well-Known Member

  taisinpa muuten nähdä tollasen "myskin" tossa viimme viikolla, oli jossain metsähallituksen varaston pihalla... varmaan käyttökelpoinen, näytti siellä pihassa olevan 650 lynxin kans. xt-racing saattanut nähdä???
   
 6. XTRacing

  XTRacing Vmax 500 -98

  Empä ole nähnyt ::)
   
 7. jussikallepalle

  jussikallepalle Lyne sport touring 600 sdi 4030mm ripsaw

  Jipristä lähti täman vuoden alkuvaiheessa viimeinen Myski myyntiin Tervolaan.. Lienee myyty jo.
  Sillä tosiaanki ajettiin alkulumilla latupohjat ja vedettiin ekat ladut sillä. Eto peli juuri siinä hommassa, suksista ei ollu haittaa:)
   
 8. challenger

  challenger challenger

  Älä viitti! Olin mukana armeijan kelkkatesteissä -86 Sodankylässä. Trapper, Lynx; Ockelbo 6000, ja Myski. Kiellosta huolimatta yksi majuri ajoi sen järvellä sohjoon, vettä just yli saappaanvarren. Meitä oli 6 kiukkuista miestä kaivamassa Myskille laudankappaleilla uraa kohti rantaa, yli 100 metriä. Metri kerrallaan se sieltä tuli ja majuri Myski sai nimen.
   
 9. Jauho

  Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

  80 luvulla ollu kyllä vaikka minkälaisia kelkkoja.. Koskaan ennen ole kuullutkaan tämmösestä kelkasta.
   
 10. MT

  MT -Kelkaton-

  2002 Sodankylän JPR:n autohallilla ihmeteltiin kavereiden kanssa mokomaa kulkinetta. En ollut aikaisemmin nähnyt Myskiä, enkä ole kyllä nähnyt sen jälkeenkään. Sodankylän JPR:n Myski oli tyypillisesti armeijan valkoinen, noin metrin levyinen, kahdella peräkkäisellä telamatolla, 503 rotax skandinavia (36hv)- moottorilla ja mikä villeintä niin todellakin linkku- ohjauksella. Oli kuulemma aika peto etenemiskyvyltään kesäisin ja vähällä lumella. Oli kuulemma tolkuttoman kankea käsiteltävä ja voimaa vaativa käyttää. Tiedä sitten, olisihan se ollut mukava käydä Myskiä käskyttämässä ihan kokeilumielellä! ;)
   
 11. Jauho

  Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

  Isä oli ajellu tommosella armejassa sano että oli p****leen jäykkä ohjata, sitte oli tullu uudempi malli jossa oli suunnilleen joku hydrauliikkaohjaus.
   
 12. TJS

  TJS Member

  Täällä pohjanmaalla näkyis olevat yksi Myski myynnissä,
  Nettimoto Ajoneuvo Id: 416736
  kuvien kera :eek:.
   
 13. weska

  weska srx 700 98

  Sattuu olemaan tallissa yksi myski 3*3 kelkka.. on muuten semmonen vetojuhta että eipä toista ole vastaan tullut.
  Edellisenä viikonloppuna käytiin ukkojen kesken eräkämpällä varpajaisten vietossa ja samalla puita siellä vetämässä myskillä, vaan eikö perhana myski hyytynyt sinne korpeen. No siitähän oli takapään ketjukotelosta ketju poikki ja jumi koko takapään.. onneksi oli avulias maalaistalon isäntä lähellä joka haki talon kokosella raktorilla sieltä pos myskin korvesta. Ei muuten liikkunut mihinkään vaikka oli työ kelkka sitä vetämässä ja viis ukkoa vielä työntämässä...
  Olisiko muuten kellään vinkkejä mistä sattuisi löytymään ko peliin ketju tai miten sen voisi korjata, tais olla 6 tai 7 lamellinen näin äkkiä muisteltuna??
   
 14. macro

  macro Well-Known Member

  Näkyy olevan puolustusvoimien huutokaupassa myskejä tarjolla:
  http://www.huutokaupat.com/016/ilmoitukset/082909puolustusvoimat.htm
  [​IMG]
   
 15. Lynx 530

  Lynx 530 '71 200, '80 530, '87 GLS3300, '92 Giant Special

  Näkyy olevan myös useampi Lynx.
   
 16. Hiikeri

  Hiikeri - Ei kelkkaa -

  Toi kyllä pitäisi nähdä kun joku Vara-Nyqvist vetää 50km/h lasissa, ja vielä kääntäisi ajosuuntaa.  ;D
   
 17. vectoori

  vectoori Guest

  Kajaanin alueellakin on ainakin yksi myskimöykky. Aika kohtuukuntoinen , muttei ollunnanna myytävänä..
   
 18. Toni__92

  Toni__92 Lynx rave 670, Forest Fox -96, Lynx 300

  Haa setä osti moisen vempeleen metsähallitukselta kun net pistit pillit pussiin ja myi kaikki poijes, en ole vielä päässy näkemään mutta ootan kyllä innolla ja käyn kokeilemassa :D
  oli kuulemma joku vika tullu myskiin vakavuudesta en tiijä vielä. mutta saakos nuihin mistään ennää osia?
   
 19. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  Jos kerran 503:lla rotaxilla niin ainaki koneeseen saa osat.Ja varmaan variaattori ja ketjukopan osat voi soveltaa jostain suunilleen sopivasta =).Mutta on kyllä sen näkönen kampe etten ihan hevillä lähtis mehtään pyörittämään..vaikka kuin linkkuohjaus onki :D
   
 20. Toni__92

  Toni__92 Lynx rave 670, Forest Fox -96, Lynx 300

  olivaan aika vekotin kun veettiin sillä landcruiseri käyntiin jäisellä tiellä ja ensimmäiset metrit oli ylämäkeä :) en kyllä yhtään ihmettele kun on armeijan suosiossa tuommoinen kelkka....
   

Suosittele tätä sivua