myyty voi poistaa!

Keskustelun 'Myydään Arctic Cat kelkkoja' on aloittanut käyttäjä JOKO, 24/9/15.

 1. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Elikkäs otsikonmukainen catin kilpuri kaupan. Crosscountry malli ja ei kilpailuhistoriaa! 2012 eli uudempaa runkomallia. Ajomäärä n. 3tkm. Läpikäyty 2013 vuonna jolloin mm. kone laitettu, uusi telatunneli, vetoakseli, ketjukopan laakerit ja paljon pikkunippeliä. Ulkoisesti tosi hyvässä kunnossa, muovit ehjät ja orkkis teipit tallella. Matalampi musta tuulilasi. Penkin verhoilut myös ehjä. Ajettu laiton jälkeen n. 1500km, koneella n. 1400km kun wössnerit hajotti koneen alle 100km ajon jälkeen. Senjälkeen laitettu pukitetut sylinterit ja uudet orkkis männät. Löytyy myös koson dual pakotemppi mittari nopeilla antureilla. Tehty reittiajoon (iskarien shimmaus, lisäöljysäiliöt ja vararemmille paikka). Kytkin pitäis huoltaa, huollan ennen myyntiä tai vaihtoehtoisesti otetaan vähän hinnasta pois.
  Tiukka hinta 5000e
  Lähestyä voi privalla tai 040-8465744 ja laite sijaitsee e-pohjanmaalla.
   
 2. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Vs: M/V Arctic cat sno pro cc 600-12 (vaihto 4-tahti turboon)

  Mitään ei myydä erikseen ::) Ebaysta vain kattelemaan mittareita, muistaakseni vähän yli 300e maksoi tulleineen :)
   
 3. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Vs: M/V Arctic cat sno pro cc 600-12 (vaihto 4-tahti turboon)

  Kytkin vielä huoltamatta, mutta toki ajokunnossa on kuhan vaan keliä olis ;) ;) Vois lähteä 5500e hinnalla ennenkuin ehdin tuon kytkimen huollattamaan. Vaihdokkiakaan en tällähetkellä tarvi.
   
 4. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Vs: M: Arctic cat sno pro cc 600-12 5000e

  Laitetaas hetkeksi aikaa vielä ennen ajokauden huoltoa tarjolla 5ke hinnalla. Jos ei mene niin huollatan kytkimen ja iskarit ja ajelen hymyssä suin vielä tulevan talven 8)
   

Suosittele tätä sivua