NOS

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä rApa, 15/10/11.

 1. rApa

  rApa Well-Known Member

  Mikä ois helppo ja toimiva ilokaasusarja Polarikseen? BOSSia ja tuota SLPn settiä katellu, lähinnä talvikäyttöön mut hieman vois kesälläki kaasutella.. Suuttimet pitäs saaha kurkkuihin tai kaasareihin ku ilmanputsaria ei oo ja tilaakin on konehuoneessa aika maltillisesti.. Täyttääkö Oulussa kukaan nuita pikkupulloja? Voi laitella YV:täki jos ei kehtaa tänne huudella..
   
 2. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Cat M800 162" & XF800 HC 146"

  Vs: NOS

  Vinkvink-->http://www.straightlineperformance.com/index.htm

  janppa osaa tarkemmin kertoa setistä mikä sillä on pollessa

  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=77934.0
   
 3. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Vs: NOS

  Myös täällä on keskustelua asiasta (Ilokaasutopic): http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=5982.0

  Suosittelisin noita mainitsemiasi sarjoja, koska net taitaapi perustua Holtzmanin patenttiin jolla kaasut saadaan paremmin toimimaan kylmässä -> kelkassa.
  Itselläni on tuo alkuperäinen, Holtzman. He taisivat jättää homman SLP:lle, ilmeisesti vielä valmistavat heille tuon solenoidin ja suuttimet.

  Pikkupulloja(kin) täyttää ympäri Suomen monikin putiikki sekä foorumiltakin löytyy täyttäjiä. Muistaakseni tuossa ilokaasutopicissa joku ilmoittautui vapaaehtoiseksi siihen hommaan ja tekee ihan kohtuulliseen hintaan sitä.

  Mutta, nämä kelkkakäyttöön tarkoitetut sarjat taitaa tulla aina ilmanputsarikoteloon ja polttoaine suikutetaan taas suoraan kaasarien imukurkkuihin. Eli, joudut joko tekemään jonkin sortin imusuppilon tai ostamaan auto/prätkäkäyttöisen sarjan ja tulemaan toimeen sitten sen talvikäytön kanssa.
   
 4. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Vs: NOS

  SLP myy boondockeria. SPI:llä on holtzman setit. Jokaselta pitäs löytymän setti joka pelaa ilman imupönttöä. SPI:stä ja boondockerista kokemusta. Molemmat toimii, mutta tohon erillissuodatinhommaan ottaisin ite kyllä SPI:n.
   

Suosittele tätä sivua