Ockelbo 600

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä sevex22, 14/7/13.

 1. sevex22

  sevex22 Member

  Hei!

  Mullla oli okkelissa talvella ärsyttävä vaiva. Tiltsonni kaasutin jääty ja jääty. Onko kellään ajatuksia miten sen sais pois. Käykö siihen joku toinen kaasari joka toimis paremmin. Minkälaiset ilmanotto jutut siinä kaasarin takana kuuluu olla. Mulla on tosiaan vaan kaasarin pää avoinna eikä muuta. Päälä tietty oli se lasikuitu hässäkkä. Siis iso suojus joka peittää koko konetta jottei oma keppi me mukana. Heh.,. :) Pitäsikö pakoputkesta rakentaa jokin levy hommeli ja siitä lämmintä ilmaa vai miten. Se ei ihan vaikeaa kyllä olis mutta onko ajatuksia.

  Olis muutama runko muuten myytävänä aseveli hintaa.
   
 2. Havukka

  Havukka Lynx AS-50 Lynx 30S,40 Lynx 400x3 Lynx 335, 300

  Vs: Ockelbo 600

  no siihen sassilaiseen käy vaikka mikunin kaasari,vaatii tietysti erillisen pensapumpun.Tillotsoni mulla ainaki pelannu hyvin,vaihdoin siihen kalvosarjan ja perusteellinen puhdistus niin kyllä pelaa,tarkkahan se vain on säätää kohilleen.Ei ole kyllä ollu minkäänlaisia jäätymisongelmia tillotsonin kans.
   
 3. sevex22

  sevex22 Member

  Vs: Ockelbo 600

  Onko keellään mitään rakennelmaa kaasarin perässä. Mulla on kaasarin imupää ihan avoimena eli ei edes ilman putsaria. Rakensin pakoputken ympärille vaipan kattopellistä ja laitoin siitä putken suoraan kaasarin perään. Mitä sanotte toimiiko. Ohjaustanko jäi käteen talvella kanssa ja sitä hitsailin kanssa. OStin tossa muutamaalla satsella okkelin taas. Jo viides. Siinä on sellanen palamatto joka on valkosta movia. Siihen oli lisätty viides telaston pyörästö paikalleen. Metka rataksu. Onks kellään noista matoista kokemuksia. Liukkaita varmaan ovat kuin mitkäkin. Siis eikö sun Sassin kaasari koskaan jäätynyt vai. Kelkan vauhti vain hiljenee ja hiljenee ja sitten lopuu kokonaan. Vähän aikaa se seisoo ja taas lähtee nätisti käyntiin ilman mitään ongelmaa. Odotella pitää ainakin 5 min. Mitä muuta se voi olla kun jäätymistä. Kurkussa on paikallaan se lätkä jotta ei tule kaasulukkoa. Millasia ilmanottoja siinä on sulla.
   
 4. Jack796

  Jack796 Kelkaton

  Vs: Ockelbo 600

  Tuo imuäänen "vaimentaja" kai se ainoa oikea? Kuvassa (1)
  [​IMG]
  Voisi joutilas löytyä ;)
   
 5. JMO

  JMO ProRmk -20

  Vs: Ockelbo 600

  mahtaiskohan tämmöseen petoon löytyä mistään/keltään ehjiä vetopyöriä ja telaa..????
   
 6. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: Ockelbo 600

  Vetopyöriä niinkin mutta tela voi olla tiukassa. Onko se muuten keskivetonen vai reunoilta vetävä? Jos keskeltä vetävä niin unohda vaikka matto löytyis, ei kestä ...
   
 7. JMO

  JMO ProRmk -20

  Vs: Ockelbo 600

  jaa a..eipä mittään tietoa..isäukko kyseli tuommosia,olis muuten hyvä okkeli kuulemma saatavilla ;D
   
 8. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: Ockelbo 600

  Kuskaa mulle kierrätykseen, ei sillä mitään tee ilman mattoa ja ne ovat nykyään tiukassa ... ;)
   
 9. Mökäre

  Mökäre Stage4

  Nojoo jos kellään okkeli600:sta. Jossa kohler440 motti nii sähköistä tietoo et minkä värisiä johtoja koneesta lähtee ja mihin menee...
   
 10. Salonius

  Salonius Myski - kulkemisen vapautta hangella ja ilman

  Löytyi lappu johon piirretty ja kirjattu:
  Keltainen&keltainen jossa vihreää:tulee valopuolalta,säätimelle?
  Vihreä&vihreä jossa täpliä:takavalopuolalta tms.
  Sininen:eek:ikealle puolalle (1)
  Sininen jossa punaista:vasemmalle puolalle (15)
  Ruskea:menee magneeton pohjan runkoon koneessa(maadoitus)
  Mustat:menee kärjille, nämä yhteen niin sammuu??

  Voin tarkistaa tuota,pajalla ehkä vielä parempi kaavio aiheesta kun noitten kanssa painittu. Tämä siis Kohler K-440-2A (MS??) kärjellisellä sytkällä ja ulkoisilla pullopuolilla. On Lynx330ssa (ei orkkiskone), sytkän kanssa ollut aina ongelmia (viimeksi kävi vaan toisella, ei ole varmaan kohta kymmeneen vuoteen ulkoilutettu)
   
 11. Salonius

  Salonius Myski - kulkemisen vapautta hangella ja ilman

Suosittele tätä sivua